Alvaro Morata (©Printskrin)
Alvaro Morata (©Printskrin)

Di Marija lajkovao sliku sa novim Juventusovim dresom: Sviđa li mu se dizajn ili iz Pariza šalje dimne signale?

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.05.22. | 19:25

Kažu da gde ima dima, ima i vatre...

Tradicionalno najmoćnijim evropskim klubovima, koji su ujedno i najveći brendovi, finiš sezone posluži da se pohvale novom opremom. Nekima i da trofej podignu u dresu koji će šetati idućih godinu dana. 

Koliko god da se klubovi trude da sačuvaju slike novih dresova za za zvaničnu promociju, fotografije nekako uvek isplivaju. Trenutak neopreznosti i strogo čuvana tajna postaje dostupna svima, a iznenađenje propadne. Ne polazi svi za rukom da se odbrane i obelodane kako će garniture izgledati baš onoga datuma kada su planirali. 

Izabrane vesti

Navijači nestrpljivo iščekuju izlazak klupske uniforme, često tokom sezone posegnu za kreativnim rešenjima i daju ideju marketingu kako bi mogao da obuče njihove “ljubimce”. Često timovi umeju da zagolicaju maštu navijačima i otkriju im samo detalje. Danas, ali i minulih dana, klubovi su počeli da otkrivaju karte. Dresove su predstavili Juventus, Liverpul, Borusija Dortmund... Osvanula je i slika zanimljivog rezervnog dresa Njukasla, ali i brazilskog Atletiko Mineira. 

Juventus je poznat po tome što voli da eksperimentiše, “zakačilo” je to i dres za novu sezonu. Menjela je torinska Stara dama grb pre nekoliko sezona, posegnula je za modernijim izgledom - nije jedina, redizajniranje je najviše zahvatilo ostrvske klubove - a sada je odustala od klasičnih crno-belih pruga. 

Svim navijačima neće biti potaman, ali će dres očas posla svariti ako dimni signali iz Pariza prerastu u transfer. Anhel di Marija lajkovao je sliku sa Juventusovim dresom. Ljubitelj novotarija ili nešto drugo? Vreme će pokazati. 

S druge strane Liverpul se opredelio za standardnu varijantu i krajnje jednostavno rešenje, minimalističko. I dok su Juventus i Liverpul nove garniture dresova predstavili slikama, Borusija Dortmund je putem videa omogućila navijačima da iz više uglova vide kako će izgledati oprema. 

Svetlost dana ugledao je i Njukaslov rezervni dres, koji će u čast vlasnicima kluba iz saudijske Arabije biti u bojama zastave te zemlje - dominiraće bela sa zelenim detaljima. A, brazilski Globo esporte je lansirao sliku dresa Atletiko Mineira, koji krase detalji iz prošlosti tog kluba.

Kako vam se dopadaju dresovi?


tagovi

Anhel Di MarijaJuventusLiverpulBorusija DortmundNjukaslAtletiko Mineirodresovi

Obaveštavaj me

Juventus
PSŽ
Liverpul
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara