Zvezdini dresovi na aukciji za Vukana

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.05.22. | 19:17

Uključi se i ti...

Još samo pet dana ostalo je za prikupljanje neophodnih finansijskih sredstava za lečenje malenog Vukana Stoiljkovića iz Vranja koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

Kako bi se što pre obezbedio novac za Zolngesmu - lek koji košta 2.500.000 miliona evra – potrebno je da se sakupi još oko 500.000 evra, a kako bi se došlo do neophodnog iznosa u akciju su se uključili i fudbaleri Crvene zvezde koji su za aukciju poslali svoje dresove.

Izabrane vesti

Na sajtu Limundo sada se može naći oprema u kojoj su nastupali Borjan, Pavkov, Rodić, Ben, Motika i Pičini.

Košarkaški as Barselone, Nikola Mirotić, sam je uplatio 500.000 evra, a na aukciji su bili i dresovi fudbalera Stefana Mitrovića, Marka Gobeljića, Birbasa Natha, Rikarda Gomeša, košarkaša Vasilija Micića, Marka Gudurića, Ognjena Jaramaza, Filipa Petruševa, Jana Veselog, Nanda De Koloa, Milenka Tepića, rukometaša Bogdana Radivojevića, Miloša Orbovića, Nemanje Pribaka, odbojkašice Ane Antonijević, Miloš Teodosić je poslao svoje patike, a Andrija Prlainović vaterpolo kapicu...

U licitiranju možete da učestvujete klikom OVDE.

Podsetimo, svi koji su u mogućnosti mogu da uplate novac Fondaciji “Budi human” tako što će da pošalju SMS 1239 na 3030 ili uplatom na dinarski račun 160-6000001381533-66.


tagovi

humanitarna akcija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara