Paulo Dibala (©AFP)
Paulo Dibala (©AFP)

Dibala o pogledu koji je “sasekao“ Nedveda: Samo sam tražio prijatelja na tribinama

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.01.22. | 23:26

“Ne bih o mom ugovoru“

Umesto čuvene “maske“, Paulo Dibala gol protiv Udinezea nije ni proslavljao, već je uputio oštar pogled ka loži u kojoj su smeštene Juventusove glavešine i “sasekao“ direktora Pavela Nedveda istim.

Mnogo je polemike pokrenuo način na koji je Argentinac reagovao kod pogotka, toliko da je njegov postupak viđen samo kao nastavak sage na relaciji između kluba i igrača. Naime, pre samo nekoliko meseci Juventus i Dibala imali su usmeni dogovor oko novog ugovora, koji je u međuvremenu Stara dama povukla iz još nerazjašnjenih razloga. Zato se umesto o pobedi, najviše govori o Dibalinom statusu, s obzirom na to da mu ugovor ističe na leto.

Izabrane vesti

Čizmom su čak odjeknule i priče da je Inter preko sportskog direktora Bepea Marote krenuo po Dibalin potpis, što bi bila prava transfer bomba ne samo u Italiji, već na svetskom nivou. PSŽ se navodno ne uključuje u igru zbog toga što Maurisio Poketino izvesno ne ostaje trener i menjaće ga Zinedin Zidan koji Dibalu ne vidi u svojim planovima zbog nejasne pozicije na terenu...

Prvo pitanje italijanskih novinara Dibali posle utakmice bilo je usmereno na njegovu reakciju kod gola i koliko to ima veze sa njegovim statusom u klubu... A on je čak stigao da se našali:

“Pogledom sam tražio prijatelja kojeg sam pozvao, ali nisam mogao da ga nađem na tribinama. Da li mi verujete? To je na vama”, sa osmehom je poručio Dibala pre nego što se uozbiljio:

“Novi ugovor? Toliko vesti kruži i toliko stvari se dešava. Voleo bih da sada ne pričam o tome”.

Nastavio je...

“Nemam šta kome da dokazujem. Uvek sam na raspolaganju treneru i klubu. Rečeno mi je da ćemo o novom ugovoru razgovarati u februaru“.

Nedelja, 20.45: (3,15) Atalanta (3,50) Inter (2,35)

Govorio je malo Hoja i o igri Juventusa i samoj pobedi nad Udinezeom.

“Igrali smo dobro, sada moramo da naučimo da igramo tako u kontinuitetu, jer previše puta nam se dogodi da postignemo gol i onda se branimo više, postanemo uplašeni i ne idemo u napad. To ne smemo da radimo“, kaže Dibala i dodaje:

“Mi smo Juventus, jurimo plasman u Ligu šampiona i zato moramo da pobeđujemo. Ne igramo dobar fudbal, to nikada nije ni bila naša snaga, zato moramo da se fokusiramo na glad i da budemo bolji od ostalih“.


tagovi

Paulo DibalaJuventusZimski prelazni rok 2022Pavel Nedved

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara