Dibala traži Junajtedu 15.000.000 samo za proviziju

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.19. | 10:33

Teško će ići to što je Juve osmislio...

Zvuči dosta komplikovano i nerealno, ali Juventus će pokušati. Barem tako javljaju italijanski mediji. Stara dama ima ideju da Mančester Junajtedu ponudi Paula Dibalu i Marija Mandžukića u zamenu za Romelua Lukakua. 

Iz više izvora jutros se može čuti da je Lukaku dogovorio lične uslove sa italijanskim šampionom i da želi da se preseli u Torinu, međutim Dibala izgleda nema nameru da se seli na Old Traford. Argentinac je juče doputovao u Torino, ali nije otišao na trening, već se upitio pravo kući, posle čega se moglo čuti da je do 5. avgusta dobio slobodno kako bi rešio pitanje svoje sudbine. Očekuje se da će Argentinac u najskorije vreme imati sastanak sa Mauriciom Sarijem, nakon čega bi neke stvari trebalo da budu jasnije. 

Izabrane vesti

Do tada, Italijani pišu kako Dibala neće reći ne Mančesteru, već će postaviti uslove koje će Englezi teško prihvatiti. Između ostalog, neće pristati na platu manju od 12.000.000 evra. Takođe, navodi se da će za svog agenta tražiti proviziju od čak 15.000.000. To je informacija Gazete delo Sport...

MANČESTER JUNAJTED OSVAJA PREMIJER LIGU - KVOTA 40,00

Jedan od razloga što Paulo Dibala želi izbegne Mančester jeste poziv koji čeka sa Parka prinčeva, gde bi igrao Ligu šampiona. 

Juve s druge strane na sve načine pokušava da ubedi Argentinca da prihvati pomenuti "paket aranžman". Čak je, tvrdi Dejli mejl, u priču uključio i Kristijana Ronalda, koji je u telefonskom razgovoru pokušao da ga ubedi da bi za njega Junajted bio pravi izbor. 

Neka pređašnja iskustva govore da se ovakvi poslovi (pregovori) vrlo teško uspešno završavaju. Probelm često nastane kada se samo jedan igrač koristi za potkusurivanje, a kamoli dvojica...   

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara