Komentari na vest

Dinamo čeka pakao u Atini: AEK u 90. minutu razneo Maksimir, Livaković sprečio katastrofu

M

Mrcina

pre 9 meseci

Aek ih je pregazio kao plitak potok,mogli su 5 komada komotno da daju.Ozbiljnija,spremnija ekipa.Dinamo nema šta da traži u Grčkoj.
A

ApsolutnoJa

pre 9 meseci

Ma koliko sam za to da bude sto vise klubova sa ex yu prostora ovo mi deluje kao nmgc misija za Dinamo, AEK je stvarno ozbiljna ekipa sa ozbiljnim pojedincima
i

izgubi...

pre 9 meseci

...prtizanov bratski klub.
A

Ako ste gledali

pre 9 meseci

Ja jesam, pre prvog gola za dinamo sudija ne svira cist faul na jedno 25m od gola dinama, daje crveni pomocnom treneru, a igracu dinama nista i ako je bio cist zuti, zatim jos nebrojeno puta svira ili ne svira u korist dinama, mnogooooooo mi je drago sto su izgubili a tek u Grckoj ce biti u subotu DEMOLIRANI! BRAVO BRACO GRCI!!!
m

monteroo

pre 9 meseci

Mnogo bolja ekipaAEK,fizicki jaci,ozbiljniji,meni dinamo najgori u zadnjih par godina,nekako bas limitiran.
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Neobično me raduje poraz ovog odurnog tima i njegovih primitivnih "navijača".
P

Perica33

pre 9 meseci

Taj Marko Bulat bolje da nastavi sa pevanjem nego što je pod stare dane rešio da postane fuzbaler.
P

Plavi10

pre 9 meseci

Dinamo los AEK nista bolji ni jedni ni drugi ne zasluzuju Ligu prvaka. Cak kao navijac Dinama bi vise volijo da zavrse u konferencijskoj Ligi, tamo ce uzeti neke bodove sto im jako bitno za sledecu godinua, a pare ce i ovako dobiti od transfera. Od sledece subote Dinamo pocinje graditi novu ekipu, sa mladim igracima , ovi sto trebaju otici oni nisu vec dugo ni psihicki ni fizicki u Dinamu tako da se radujem da vec odu.

1902

pre 9 meseci

Uvek mi je drago kad Dinamo izgubi 🙂
B

BCS Šabac

pre 9 meseci

Preslikana utakmica kao protiv Hajduka, Dinamo ima snage za 60 minuta.
ž

žvajzator

pre 9 meseci

Lako je pričati posle meča ali ovo meni zaista nije iznenađenje,pa poznatije igrače ima AEK, dinamo odavno nije imao lošiji tim,rasprodali šta valja ,još su bili blizu da prodaju i livakovića,šutala i ivanušeca,kakva bi to lakrdija tek bila,njima stopera igra ristovski koji je čitav život na desnom beku
š

šid

pre 9 meseci

Dinamo kad proda Ivanušeca i šutala nije za LŠ ove godine. Ali lepo je za oko da vidiš guranje domaćih fudbalera. Kod AEK jedan grk.
B

Bravoooo

pre 9 meseci

braco Grci!!
G

Gostinjo

pre 9 meseci

Gledam sada, prvi 11 za Aek niti jedan Grk, Panatanaikos prvi 11 samo jedan Grk, vremena se menjaju polako.
p

pa da skupe

pre 9 meseci

sve grcke fudbalere ne bi imali za dva cela tima.
K

Koan

pre 9 meseci

Šta je tu problem? Na poslednjim utakmicama u Barceloni u prvoj postavi trojica Španaca, u Realu dvojica a u Liverpulu sam jedan Englez.
p

pravda

pre 9 meseci

Kakve glupe izjave davali na poluvremenu sasvim zasluzen poraz
Č

Čao,čao

pre 9 meseci

Ne pamtim gori Dinamo u zadnjih bar petnaest godina.Razbili su ih Grci u drugom poluvremenu,kao da se igralo u Atini.Čak je i Vida propustio dve prilike.
S

SimoSims

pre 9 meseci

Ovo prolazi Dinamo. Kakav AEK
Д

Драган

pre 9 meseci

Неће објавити оно што би ти људи рекли
n

nikola1992

pre 9 meseci

Dinamo bukvalno TSC za bogate. Neverovatan broj gresaka u dodavanju na svojoj polovini, sredina uopste nije postojala, onaj celavi, mislim da je zadnji vezni je uzasan, Sutalo, stoper od 20 miliona nista, nabijali loptu na silu napred, pa ako ona dvojica napred nesto sami urade, super, ako ne, Boze moj. Nikakav sistem, nikakav plan, nikakva taktika. Tim za dno grupe Lige Evrope, nista vise. Ovi igraci sto se spominju da ce da idu za silne milione, idu samo na ime Dinama, ime bivsih Dinamovih igraca i ime Hrvatske reprezentacije. Inace, kvalitet nista specijalno, takvi iz Srbije idu za 3-4 miliona.
d

dobro jutro

pre 9 meseci

shvatio si sta je sve bitno za uspeh proizvoda i prodaju..reklama je najbitnija. mi stariji od 25 godina znamo to vec minimum od 10-te godine.
k

kingjames23

pre 9 meseci

taj isti Misic je jedan od najboljih igraca dinama prosle i ove sezone ne mozes takav zakljucak izvoditi nakon ove jedne tekme koju si pogledao i jednog njegovog kiksa
S

Srbija Majka

pre 9 meseci

Ovi na kraju dobro prosli...gol iz slobodnog udarca i onda stihijski napadi. Petkovic im je veceras bio igrac manje, a AEK ocigledno nabrijan da odigra za svoje navijace. Trebalo je na kraju da bude i 1:4 za AEK ali su imali i srece i Livakovica. Nadam se da ce ih u Grckoj dokusuriti i progutati u sigurno vatrenoj atmosferi.
Z

Zoran 91

pre 9 meseci

Kao Zvezdasu drago mi je da je Dinamo izgubio i očekujem da ispadne ali da je bio pred katastrofom nebi se složio pošto sam gledao mec. Pre bi rekao da je Cican Stanković spasio Aek. Novinari malo realnosti bar zbog onih koji su gledali meč kao i vi.
B

Babaroga

pre 9 meseci

I ja sam gledao. Baš je bio pred katastrofom, spasio Livaković 3 zicera na kraju
Z

Za Babarogu

pre 9 meseci

Gde je prečka dinama glavom gde je dva tri Cican ova vađenja iz samog ula itd itd.
Ц

Црна Гора

pre 9 meseci

Браво браћо! 🇬🇷🇷🇸🇲🇪
р

роко

pre 9 meseci

Лопта зна истину!
L

Lucas Castromán

pre 9 meseci

Bravo braco Grciii!!!
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Ma bravo A🖤E💛K 🇬🇷🇬🇷🇬🇷