Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Dinamo iz Moskve ponudio 18.000.000 evra za Mitrovića, Fulam rekao NE

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.06.21. | 11:08

Kolibari bi da zadrže srpskog napadača

Vodiće se borba oko Aleksandra Mitrovića ovog leta. Fulam je ispao u Čempionšip, ali želi da zadrži srpskog napadača, koji ga je pre dve sezone i odveo do Premijer lige. Ali, po brojnim informacijama, Mitrovića ima druge planove...

Pitanje je da li bi najbolji golgeter u istoriji srpske reprezentacije voleo da nastavi karijeru u Rusiji, ali imao je šansu. Kako piše Atletik, Dinamo iz Moskve je poslao konkrentnu ponudu Fulamu vrednu 16.000.000 funti (nešto više od 18.000.000 evra) za Mitrovića.

Izabrane vesti

Rusi žele da naprave tim kojim bi se borili za titulu sledeće sezone, a Mitrovića su „videli“ kao vođu napadača. Međutim, Fulam je rekao – ne. I navodno nije u pitanju visina ponude, već želja Kolibara da zadrže srpskog napadača, pošto ima ugovor s klubom do leta 2024. godine.

Ali, isto tako, kako priznaju Englezi, sve informacije govore da je Mitroviću dosta igranja u drugoj ligi i da želi da promeni klub. Verovatno ima tu i nezadovoljstva, jer je u prošloj sezoni u Premijer ligi igrao samo na 13 utakmica, menadžer Skot Parker je imao neke čudne ideje za napad, a koliko su bile uspešne govori i činjenica da je Fulam ispao iz lige.

Ukoliko Parker ostane u klubu i za narednu sezonu, to će, verovatno, ubrzati Mitrovićevu želju da promeni sredinu. Samo što će to nekog koštati, očigledno, više od 18.000.000 evra.


tagovi

Aleksandar MitrovićFulamDinamo Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara