Komentari na vest

Dinamo izbegao Zvezdinu sudbinu, golovima u 117. i 120. minutu ušao u Ligu šampiona (VIDEO)

Z

Zizzu

pre preko 1 godinu

Porediti Dinamo i ostatak balkana ne ide u istoj recenici. Unazad 15god zaradili su od transfera vise od citave Ex-yu. Nisi imali nijednom situaciju da moraju stariji igraci kupovati caj, limun...placati mladjima rucak. Umjesto da Zvezda kopira kako oni rade, izvuku dobre stvari i primijene kod sebe, vrsi se vjestacki pritisak na prosjecam tim i pokusava se uci u LS. Bez omladinske skole, skauting sistema i zadrzavanja mladjih igraca u timu par godina, nema ni rezultata i prodaje igraca koja je nazalost jedini nacin da opstanu klubovi na ovim prostorima.
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Dinamo je imao slabijeg protivnika. Gledao sam veci deo meca, Bodo je prosecan tim, borbeni trkaci, tehnicki slabi..Makabi je duplo jači, tehnicki jak i sa jakim špicem..imali su srecu komsije na zrebu. A igraju 20 godina unazad kvalifikacije, jer su uvek prvaci, a ulazili u grupe ponekad, pa i nisu toliko uspesni u kvalifikacijama. Plus Dinamo kupuje najbolje igrace iz Hrvatske i Bosne, placa ih ladno i do 2 milke, iz Rijeke npr..pa nisu svi njihova skola..stabilizovao ga je Mamic finansijski, pa im je lakse, ne moraju da prodaju mladje igrace, vec mogu da duze igraju i dizu cenu. Napadaci su im iskusni, imaju para da ih placaju, Petkovic, Oršić, Drmi..Koliko su para zaradili prodajama, slabi su im rezultati u Evropi..
H

HEHEH

pre preko 1 godinu

to se cekalo, ne da je Makabi jaci od Boda nego je Makabi projektovan za prva finale Lige sampiona hahahahahahahah ahahahahahahahaha
e

eskobar

pre preko 1 godinu

Pa normalno bravo
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Zaboga, ajde iskljucite autoplej. Nista gore nego kad se video sam pusta od sebe.
V

Vidal

pre preko 1 godinu

Dinamo i Zvezda imaju odlicne uspehe poslednih sezona, Dinamo je mozda malo jaci ali su tu negde. Jedina velika razlika je u tome sto Dinamo promovira mlade i domace igrace i radi transfere od 20mil€ i tako pravi uslugu sebi,reprezentaciji i hrvatskom fudbalu. Zvezda je dosla do dobrih rezultata na ime iskusnih i provedenih igraca ali je vreme da menja politiku i polako u roster ubacuje mladje igrace. Klubovi kao Dinamo i Zvezda na obom nivou mogu opstati samo proizvodnjom i prodajom igraca, sve ostalo je neodrzivo na duge staze.
L

Lmaooo

pre preko 1 godinu

Da li si rekao "tu su negde" 🤣🤣🤣🤦🤦🤦
R

Realnoo

pre preko 1 godinu

Dinamo u poslednje vreme pobedjivao Atalantu Sevilju Totenhem Vest ham itd., Zvezda pobedila Liverpul, ostalo sve boranija. Dinamo je igrao za polufinale LE proslu sezonu, izborio 8 LS, Zvezda 2 poslednjih 20 godina. Ne bi bas rekao da su “tu negde”
A

AS-AS

pre preko 1 godinu

nikada ali nikada necu podrzati svoje ne prijatelje,kao fora ovo je sport pa predhodno vece je bio sport samo sto su se hrvacine toliko sladile i bili svi ko jedan u glas protiv srba i sve sto je srpsko,nikada kao narod necemo se opametiti zato nam i jeste ovako i sve nam je gore i gore to ne cudi nit bi trebalo sram bilo svakog srbina koji daej hrvatima podrsku,,nikad al nikad necu navijati za labanca hrvata i to je to,,slavite oluje i za dom spremni,,
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Porediti Dinamo i Zvezdu je nebo i zemlja, Zvezdine fudbalere bi skupljala ili hitna pomoć ili pogrebnik u 117 i 120 minutu. Je l' može neko da zamisli jedinog Zvezdinog beka da je i dalje živ na terenu u 117 minutu?
d

djokaj

pre preko 1 godinu

zvezda nema beka...
B

Brale

pre preko 1 godinu

Svaka čast Dinamu, ozbiljnu priču prave, minimum stranaca uz jezgro mladih talentovanih klinaca(koje drže na okupu po par godina) uz po kojeg iskusnog povratnika.. Zvezda treba da proba tim putem da ide, umesto gomilanja sa strancima da dovede 2, 3 povratnika, iskusna,koja znaju za koji grb ginu(za godinu dve očekujem Lazovića, Milivojevića), zadržati Dragovića,Erakovića,Pešića,Ivanića,pokušati iznedriti još neke klince poput Erakovića a ne forsirati limitirane igrače..
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Динамо је зарадио пара и пара протеклих година, мирни су, не морају да продају да би покрили трошкове, могу комотно да сачекају сезону или две, да планирају унапред. Звезда нажалост није у тој позицији и мора да продаје највредније (најмлађе). Е сад, Звезда нема ни скаутинг, тако да ће тешко да се деси да види неког домаћег играча пре него што га неки инострани клуб доведе, а посебно да га плати пола милиона или милион. А и кад се деси да неког плате, закуцају га за клупу, као малог Мотику. За те паре смо могли довести бека и задњег везног. Сад уместо да га гурамо на силу на терен у првенству кад је већ 3:0, бар да спасимо неки новац, он је постао фантом.
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Ово штоје данас звезда, динамо је био од 92-99 у време владавине једног од оснивача партизана фрање туѓмана, дакле трошио државне паре, и водили га политички комесари попут златка цањуге па се звали и хашк и кроација. 2000те год, клуб преузимају браќа Мамиќ и подижу динамо на ниво на које никад није био и за ових 20так година створили су прави европски клуб, који живи од сопственог рада на, свим нивоима. Оне будале штосу отерале здравка и зорана, вероватно желе опет ниво хашк-а. Звезда је дакле 2 деценије иза динама, и организацијски и спортски. Узгред речено, јел зенит појачао понуду за чупу" на 15 милки, питам за приљатеља?
F

Fejnord 8.komada

pre preko 1 godinu

ZVEZDA SLEDECE SEZONE DIREKTNO U LS STO ZNACI DA JOJ NIKO NIJE RAVAN,TACKA!
G

Gost098

pre preko 1 godinu

A godinu poslje,opet u kvalifikacije!
M

Možda

pre preko 1 godinu

Ali nije sigurno ,prvenstvo je tek počelo…Stankoviću nije suđeno da sa CZ uđe u LŠ, Šta ako bude Vojvodina direktno u LŠ, e to bi bio bum!
S

Senks

pre preko 1 godinu

Cestitke komsijama,glupost kad citas te komentare o srpstvu hrvatstsvu politici ili bilo sta,Ovo je Sport,koliko god ih ne volili svake godine su dobri , cestitke jos jednom ,ali bit ce im veselo u grupnoj fazi pogotovo akoo dodje neka masina evropskog fudbala,
Z

Znate sta mi je...

pre preko 1 godinu

najvise drago... Drago mi je sto ima ovoliko katolickih Srba iliti hrvata na nasim portalima. Geni njihovih predaka Srba rade kroz njih i zato ih ima na Srbskim portalima koliko hoces. Svi vi hrvati ste Srbi tj Srbsko pleme, od prvog do poslednjeg.
S

Srbsko pleme

pre preko 1 godinu

Najbolji prijatelji Madžarske nacije 😂
G

Godt098

pre preko 1 godinu

Naravno. Ceo svet je Srbija. Svemir je Srbski. Zrak koji dišemo je Srbski. Mi srbi smo nebeski narod poslan na zemlju od samog Boga.
G

Gost VK209

pre preko 1 godinu

Kao i vi tursko pleme. Jesmo 1:1
A

Ante_369D

pre preko 1 godinu

Savez Austrijanaca, Mađara, Hrvata, Slovaka i Čeha što je nekako logično, katolička liga, dali bi vi sve da ste bili u tom savezu ili vam je Turska čizma koja je trajala 500 god bila draža hmmmm teško

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pojedini Beogradski navijaci CZV sto se pale da oni iz trece utakmice pobedili a Hrvati nisu imali pobede treba ih obavestiti da Hajduk 95 godine osvojio 8 bodova u grupi imao dve pobede a Dinamo u prvo ucesce imao pobedu 98 godine.
9

91

pre preko 1 godinu

Zvezda ima vise proleca u evropi nego svi klubovi u bivsoj jugi zajedno. Toliko o tome ko je najveci. Inace sto onako prazan stadion? Ima li dinamo navijace uopste?

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa ona tribina nije sanirana od zemljotresa mislim i da su vise navijaca pustili nego sto je dozvoljeno zbog bezbednost.
s

samo Dinamo

pre preko 1 godinu

Stadion je bio pun sjeverna i zapadna tribina do vrha pune, istočna zbog posljedica potresa zatvorena(inače najveća tribina u ex Yu) i na južnoj koja je isto dosta velika samo šačica Bodinih navijača zbog propisa Uefe mafie...
4

456

pre preko 1 godinu

Sad citam ovde komentare izmedju hrvata,bosanaca i nas odavde, mislim da bi zajednicka liga bila top zanimljiva za pracenje svima ako je ovako u komentarima, da nema huligana svaka utakmica bi bila neki derbi Czv,Dinamo,Hajduk,Ptz i ostali. Steta sto vise nikad nece biti to opet.
1

1804

pre preko 1 godinu

Moze opet ta liga ali da se vrate pravoslavlju i rvati i bosnjaci
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Liga bi se svodila na Zvezdu i Dinamo. Ovo ostalo je prateca boranija. Partizan propao, Hajduk propao, ostalo miljama daleko.
a

arroyo

pre preko 1 godinu

u toj ligi bi Zvezda i Dinamo imali po 100 bodova a prvi sledeci bi imao 70, zanimljivo sacuvaj boze
G

Gost098

pre preko 1 godinu

Pa da opet trpimo namještanja,krađe,ugnjetavanja kao u EXYu. Srbi su morali biti prvi jer ako Hrvati budu prvi moglo bi im svašta pasti na pamet!
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

Па гдје сте браћо синоћ на вијестима кад је Чешки представник прошао у ЛШ и упућивали честитке за пролаз.У свим сусретима са Звездом и Партизаном њихови навијачи су скандирали Косово је Србија а ниједну честитку не добише.Битно је упутити честитке Динаму чији навијачи са Шиптарима позивају на убијање Срба.Ето вам браћо Срби имате Динамо у Лш па навијајте за њега до миле воље, ионако имате више симпатија за њих а не за неке који су нам пријатељи па макар и на трибини.
1

1389

pre preko 1 godinu

To grobari navijaju za dinamo i haifu
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Dinamo je korektan ali nije nista posebno na evropskom nivou. Drzavni su projekat, imaju mnoge privilegije, finansije, organzaciju, bazu mladih igraca i skupe strance. To je neki srednji nivo, koji ponekad stigne do cetvrtfinala LE ili igra Ligu Sampiona a ponekad ispadne od Skenderbega. Kvalifikacije za Ligu Sampiona su dosta slabije nego stu su bile. Kada se kaze da je neki klub, u ovom slucaju nas najveci rival bio blizu ulaska u Ligu Sampiona, to zvuci dobro, a onda kada se kaze da su izbacili samo Pjunik i da su igrali protiv Makabi Haife, to vec drasticno menja sliku. Isti slucaj je bio i sa Dinamom, slabasni Ludogorec, pa Bode Glimt, iznenadjenje na jednu ili dve godine, korektna ekipa, ali ne zavredjuje izuzetno postovanje. Kvalfiikacije i za ostala takmicenja su naopaka, mi prosle godine izbacimo Soci i Santa Klaru, a ove samo Hamrun, a Hajduk ove godine izbacio Gimaraes i sada ce ispasti od Viljareala, a u istoj fazi igraju Skupi i Balkani. A to je zbog toga da bi iz sto vise zemalja igrali evropska takmicenja, kako bi se dodvorili savezima, koji biraju predsednika Uefa-e, kao i za SP gde se udvaraju africkim i azijskim savezima, na stetu Evrope i Juzne Amerike.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Mislim da je vrijeme da predjes na vaterpolo, ostavi se fudbala nije to za tebe.
s

samo Dinamo

pre preko 1 godinu

E jesi ga nadrobio bez veze laprdaš, Dinamo nije nikakav državni projekat niti aktulna hr vlast stoji uz njega kao što je to slučaj s vašom mezimicom ili s vama prije Vučkove vladavine
@

@samodinamo

pre preko 1 godinu

9.000.000 evra. Toliko grad Zagreb izdvaja iz budžeta godišnje za Dinamo. 15 godina unazad.
G

Gost011

pre preko 1 godinu

U grupi će uraditi isto kao i Zvezda one godine kad su bili tu samo za popravljanje gol razlike Napolija, PSŽ-a i Liverpula. Uskoro novi negativni rekord ako im padne Man Siti.

Avangardista

pre preko 1 godinu

Nesto mislim...kako bi bilo super da se u prvoj rundi eliminacija LE sretnu ovi iz 'stuba srpstva' i njihova braca iz Zagreba (od kojih su doveli mnogo igraca) i da onda publika i u ndhaziji i na tzv 'marakani' napravi takve pi**arije da i jedne i druge izbace iz Evrope na jedno 10 godina. To bi bila kosmicka pravda
G

Gost123

pre preko 1 godinu

razlika se ovdje stvara. zvezda je ispala od kluba koji bi zvezdu mogao izbaciti jednom od deset puta a Dinamo je izbacio boljeg od Makabija 100 puta
R

Ros

pre preko 1 godinu

Dečko, da Zvezda sa Makabijem odigra još 20 dvomeča, svih 20 bi prošla. Razlika je u lošoj atmosferi u timu, lošoj fizičkoj spremi i preplaćenosti igrača. Kada budete shvatili da vam unutar kluba vlada haos i javašluk i da Pjunik i naše livade ne mogu biti merilo kvaliteta biće vam lakše. A videćete da ove godine pucate ozbiljno i u grupi LE, koga god izvukli. Upamti šta sam ti rekao, ako bod osvojite ima da pevate. Takvo vam je stanje i to svako realan vidi. I nemoj mi molim te odgovarati "gledaj tvoj partizan", "kakvi ste tek vi" itd., jer sam ja svestan kakvi smo trenutno mi.
P

Peki30

pre preko 1 godinu

Dinamo nije sabanizovan klub od Don Terze, niti ga vodi napuderisani neimar, zato su oni tu gde jesu
h

humska.rs

pre preko 1 godinu

Ma isto je i sa Dinamom. Mamic je profitirao zbog politickog sistema, imao pozadinu i onda postao dovoljno mocan u tom politickom sistemu da bi ga oni koji nisu sa njim srusili. A i u CZ, jedan autoritarni politicar na vlasti, dovede ovoga sa Interpolove poternice, daje signal i u javnosti i van nje da CZ ima svu podrsku vlasti, i onda ovaj sa Interpolove poternice obara rekorde. Pa tako moze da vodi klub i Snezana Filipovic.
Z

Zoga

pre preko 1 godinu

Cestitam Dinamu na ligi sampiona i mislim da srpsku ligu treba skratiti na dvanest timova ma sta drzava mislila
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Na 10.
Z

Zvornik

pre preko 1 godinu

Dinamu svaka čast šta uspe svake godine u Evropi + izbaci dva tri mlada bisera. Sad opet imaju tog Baturinu, Špikića, Šutala. Ivanušeca će sad prodati za 10+ mil. Za pohvalu.
Z

Zoga

pre preko 1 godinu

Cestitam Dinamu na ulasku u ligu sampiona
R

RadovanC

pre preko 1 godinu

Cestitke komsijama. A cigani koliko god se fudbalski "uzdizali" ostace kompleksasi i prava slika i prilika prosecnog srbina koji je uvek najjaci i najbolji dok ga ne udari realnost. Rad, trud i tisina, dok ne dodje rezultat, pa onda slavlje i hvalisanje. Svaka cast Dinamu i nadam se da ce napredovati kroz ovo veliko iskustvo. Krenuo od prvog kola ili plejofa cilj je liga sampiona, skupljanje bodova i ostale price su posledica dobrih rezultata a ne uslov. I sta ima sad zvezda sto je kasnije krenula da igra zbog koeficijenta, apsolutno nista. Veliki pozdrav dogodine.
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@Radovan... па шта да ти кажем Радоване, пређи на католичанство и почни навијати за Динамо,кад смо ми комплексаши ти онда буди Хрвоје и господин.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

@Radovan - Eeeej pa Radovane , crni Radovane , preterano ser.s !!
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Dinamo disao na skrge drugo poluvreme. Bodo/Glimt ne samo da je mogao izjednaciti nego potpuno okrenuti rezultat u svoju korist jer se bukvalno igrala viktorija pred golom Dinama. I kao sto to obicno biva, kad ne iskoristis svoje sanse stigne te kazna u produzetcima ili penalima. Dinamo se digao u dodatnih 30 minuta nakon sto je Bodo/Glimt promenio pola tima jer je u prvih 90 imoa samo jednu ili dve izmene. Sto se tice ovog iznad, to su Grobari - ljudi bez nacionalnog dostojanstva i kulturne i slobodarske samosvesti i sa krizom identiteta. Ne svi ali dobar deo.
G

Gost011

pre preko 1 godinu

Ima direktan ulazak u LŠ sledeće godine, pametni.
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

Dinamo je Dimenzija vise
K

Karma

pre preko 1 godinu

Zvezda je privukla losu karmu... Pre pocetka CEO stadion peva " Another love" na razglasu pustena...zadnjeg stih znam da cu izgubiti...pa sledi Kanga klizanje...kiks Borjana.. Pa Borjan baca haubicu ka Ivanicu...odskace lopta...prednost...neko sa istoka koristi pistaljku...sudija vraca....auto gol...sudjeno bilo...vraticemo se jaci
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Nema karme u teretani i na atletskoj stazi. Ima prepotentnih pingvinčića preko kojih krimi uprava pere pare. Nije to "bad karma" to je BAD BIZNIS BEJBI!
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Dinamo je zadnjih 20 godina najbolji klub na ex yu prostoru.
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@ssss....и најбољи тим је са Балкана са негативном гол разликом од -19 из 6 сусрета у групној фази ЛШ.
G

Gostimir

pre preko 1 godinu

Pa dobro, normalno da nismo na nivou Celsija, Intera, itd...to uopste nije sporno
Č

Čestitka

pre preko 1 godinu

Zanimljivo, nisam video u komentarima čestitke Dinamu….? Čestitam Dinamu ulazak i želim sve najbolje u LŠ i da dogurale što dalje!..
K

Kme

pre preko 1 godinu

Volim kad me poslušaš
D

DaLiSte

pre preko 1 godinu

navijali za Dinamo?

Avangardista

pre preko 1 godinu

Iskreno ne pravim razliku izmedju dinama i zvezde - meni je to sve isto, bagra i jedni i drugi i jednako mislim i o jednima i o drugima.

Golubar

pre preko 1 godinu

Naravno da jesmo, cekali ga na tiketu i uzeli 500e, a juce na istom takvom tiketu pali na Zvezdu, Dinamo me je uvek ispostovao kad god sam ga igrao i zato svaka cast deckima.
F

Futsalista

pre preko 1 godinu

Sjajan tekst.
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Ima Dinamo bolji i duzi kontinuitet igranja Evrope i vise puta je igrao LS od Zvezde, tu su iskusniji. Mada s druge strane oborio je i dosta negativnih rekorda, pa je cesto bio i vreca za udaranje jacih timova, a i pratio ih je prazan stadion jako cesto. Opet ima i sanse da dobiju korektnu grupu. Nisu oni bolji od Zvezde, ali realno nisu ni losiji.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Imali su negativnih rekorda zato sto su se jedno vreme zadovoljavali samim plasman I nije I'm bilo bitno sta ce uraditi u grupu Ali krenuli su sa pobedama one godine od kad su probili led kad su dobili Arsenal od tad su poceli da prave Jos bolje rezultate inace Mislim da I'm je Ovo 7 ucesce u ligu sampiona.
M

Milos kameni

pre preko 1 godinu

Osmo
K

Kme

pre preko 1 godinu

Alo bree..Oce neko čestitat dinamu na ulasku u čempions ligu...rampampam...
D

Diplomatski

pre preko 1 godinu

Čitam komentare o broju "domaćih" igrača u Zvezdi,dosta nejasnoća ili nerazumevanja. Borjan rodjen u Kninu-Hrvatska,kapiten Kanade srpskog porekla,Dragović rodjen u Beču,od 2007. reprezentativac Austrije,100 nastupa za A reprezentaciju,roditelji iz Umčara,Ćomi Ivanić rodjen u Bačkom Jarku- Srbija, od 2017.repka Montegrina. Jedino je tu Ćomi nesporan je igrao za ml.rep.Srbije do 21.godine. Pasoš je jedno,dva pasoša su drugo,to ne treba mešati sa pripadnošću odredjenoj naciji,tj našoj srpskoj . Npr.onaj Šaćiri je švajcarski reprezentativac,albanskog porekla rodjen u Srbiji...

Avangardista

pre preko 1 godinu

@Diplomatski ne kaki, i ja sam rodjen gdje i Borjan ali nisam nikakav 'hrvat' ili 'hrvatski Srbin' vec SRBIN. To sto klempavi ima kanadsko drzavljanstvo i sto ja imam americko je manje bitna stvar.
G

Gost098

pre preko 1 godinu

#Avangardista ne drobi ako ne razumiješ u političke stvari. Nacionalno si Srbin jer su ti roditelji srbi. Politički si Hrvat jer si rođen u Hrvatskoj. Isto bi bilo i da si rođen u avionu iznad Turske. Politički bi bio Turčin i imao bi pravo za Tursku putovnicu. Isto bi bilo i sa svakom drugom zemljom. Tako vaš Rishairo ima putovnicu od Nizozemske (Holandije) i Srbije!!! To što ti sebe smatraš srbinom je sasvim nebitno!
I

Ivan max

pre preko 1 godinu

Verovatno imaju desnog beka ?
D

Dzg

pre preko 1 godinu

Imamo, al nemamo lijevog haha
G

Gostcg

pre preko 1 godinu

lako je Dinamu kad nemaju Mistera Dekija, Terzu Madjija i imaju desnog beka
n

ne samo to

pre preko 1 godinu

sad ce zvezdasi njima objasniti da je u stvari bolje igrati le nego ligu sampiona .
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Tako se isto Dinamo smejao Zvezdi sto je ispala od Serifa, a Dinamo od istog tog Serifa dobio 3 komada a da gola nije dao. Dinamo bi i Izraelu takodje primio tri komada. Mozete pisati sta hocete, ali ni Dinamo ni Bodo ne bi mogli dati Olimpijakosu usred Grce 4 gola.
d

dragane

pre preko 1 godinu

crni dragane..
H

Hahahab

pre preko 1 godinu

Ma Makabi je favorit za osvajanje LS, a vi bi bili odmah posle njih da ste usli u LS. I samo mi nine jasno kako igraci Makabija sinoc nisu shvatili da su izgubili vec u tunelu i da ih je pojela Marakana...
Z

Zyzz

pre preko 1 godinu

Nemoj plakati dinamo je trenutno najaci na balkanu,a i osmi put igraju ligu šampiona,to ti govori ko je najkonstantniji
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@Zyzz...и Звезда је из треће утакмице у ЛШ побиједила и уписала прву побједу док је Динаму,Марибору и Партизану требало из 35 покушаја да дођу до тога.
S

Slaba odbrana

pre preko 1 godinu

Dragan 1985-Ti znaš da bi Dinamo primio tri gola od Makabija u Izraelu...Uhvatili se za 4-primljena gola Olimpijakosa ko pijan plot,primili su rani gol,potom im je poništen gol,da bi u nastavku drugog poluvremena jurili rеzultat samim tim ostavljali previše prostora gostima što su oni iskoristili i dali još tri gola ....Nikad ne možeš predpostaviti šta se može desiti na jednoj utakmici,Zvezda od juče ti je najbolji primer,gaženje protivnika u prvom poluvremenu i onda hladan tuš u drugom....

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Pa Ako Tako gledas Bodo je prosle sezone stigo do 1/4 finale u evropi pobedio u grupu Romu sa 6:1 I pored toga Roma je bila prva u Grupu zato sto je Bodo izgubio od nekih slabijih Ali kad je bilo bitno Kad su se susreli u 1/4 finale Roma ih dobila 4:0 svaka utakmica je posebna Sama Po sebi I nikad ne mozes da predvidis rezultat utakmice unapred Razliku Ove godine u kvalifikacije sto je Makabi igrao Dobro je napravili to Sto je kalendar njihovog Prvenstva pomeren Tek za kraj Avgusta imali su Po celu nedelju na rapolaganju da se spreme za svaku utakmicu fizicki su se Dobro spremili I sve utakmice su odigrali skoro cele savrsene trkacki su dominirali.
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Coca Cola. Dinamo je jos mislim 98 ostvarijo prve pobjede u Champions ligi, ako se ne varam 3:0 protiv Porta, mislimda je tad Ivica Kralj branijo za Porto.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

moras roditi da budes ovakav idiot
G

GostBiH

pre preko 1 godinu

Ima fudbalskih strucnjaka koji misle da je Zvezda jaca od Dinama ….
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Druze ti si oboleo krsta mi...jel realno da ostavis 60 komentara...kako ne smislis drugi nik i promenis malo nacin pisanja...potrazi pomoc.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Kao npr sam Mamic. Skoro je izjavio, imaš na yt.
G

Gost pa šta

pre preko 1 godinu

Dok ne odigraju međusobno ima svako pravo da misli šta hoće i u pravu je koliko i ti.
E

Ej

pre preko 1 godinu

Dinamo brez pomoci nije jaci od rijeke ...
P

Pedja33

pre preko 1 godinu

Jeste jaca realno su imali slabijeg protivnika od Zvezde
G

GostTalije

pre preko 1 godinu

Dinamo na srecu, kao uvek...
G

Gost098

pre preko 1 godinu

Kako to da Dinamo uvijek ima sreće? Vjerojatno jer je u EU!!!
s

sreca , kakav spin

pre preko 1 godinu

a sto se bodo provukao kod kuce, e to je sreca,zato u Zagrebu naplata sa kamatom....4:1....druze..i trcanje 120 minuta
O

Omaew

pre preko 1 godinu

Dinamovi fizicki iznad Zvezdinih za tri dimenzije
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Cenim da nisi ni gledao utakmicu a lupetas. Pa Dinamo je od 45. do 90. minuta jedva vukao po terenu. Bodo ih sabio u 16 metara.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ne interesuju me mali klubovi !!!!
p

pavkov iii

pre preko 1 godinu

gooollllll
M

Malena

pre preko 1 godinu

Mali ste klub vi vec godinama, Macabi je vaša realnost pozz iz Nyona gledaj sutra ždrijeb.
G

Gost za Malena

pre preko 1 godinu

Za vas smo Real,taman da ne igramo narednih deset godina ni Lk.
p

prti

pre preko 1 godinu

@ Malena Sta je ovo sjatili se svi hrvati na Srpske portale imate li vi neki svoj. Nikada nisam cuo za neki vas ali zato vi ste na svim nasim izgleda da nema sajtova u Hrvatskoj gde mozete da slavite LS?
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@malena....па како то онда да ми имамо следећег
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@malena....па како то онда да ми имамо следеће године директног представника у ЛШ и једног у квалификацијама а нисмо никакав фактор.Како то???
c

cccc

pre preko 1 godinu

Dinamov igrač u 120- etom minutu istrcava kontru koju Rodic ili Katai nebi mogao ni u 20-om.
Z

Zlatno doba R

pre preko 1 godinu

Mogli bi u srpskoj ligi kad igra rekreativne sklanjalice.
W

Walt

pre preko 1 godinu

Dinamo ima odličan koktel iskusnih i mlađih igrača. Ne mogu da se otmem utisku da su njihovi domaći igrači dosta bolji od Zvezdinih ili ako ništa spremniji i u boljim godinama. Drmić sa druge strane jeste veteran ali uporedite njegovu karijeru sa Pešićevom pa to je nebo i zemlja. Ademi takođe srce i duša Dinama, trči kao nijedan Zvezdin igrač. Selekcija Zvezde je prosto lošija od Dinamove.
G

Gost 10k

pre preko 1 godinu

Veteran Drmić? On je 92 druže
G

Gost e

pre preko 1 godinu

Nisu oni pobedili Zvezdu nego Bodo.
G

Gostkkl

pre preko 1 godinu

Drmic je veteran, a Kataji mlada momcina koja je godinu starija od veterana.
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Ista utakmica kao juce na Marakani. Dinamo odigrao perfektno prvo poluvreme, a u drugom se povukao vise nego Zvezda juce. U produzetcima su ipak uspeli da se priberu jer Bodo nije mao adektvatne izmene.
2

2:2 = 4:1 nece

pre preko 1 godinu

biti isto nikada ..
R

Rad na odredjeno

pre preko 1 godinu

Pa moglo je biti ne 2-2 nego 2-4 da je Bodo iskoristio sanse jer vas je sabio u 16 metara citavo drugo poluvreme, tako da niste presli centar igralista. Tek u produzetcima ste im energetski uzvratili i to se isplatilo jer su oni promenili pola prve postave u dodatnih 30 minuta.
S

SAMO ZVEZDA!

pre preko 1 godinu

Moze Dinamo da ucestvuje koliko hoce, kao i svi ostali klubovi SFRJ ali samo Zvezda na svom stadionu ima srebrnu amforu za koju se svi bore. Samo je Zvezdino ime uvek sastavni deo lige sampiona jer ugravirano na usatom peharu evropskih sampiona. Velikan za sva vremena a boranija nek se raduje sto ucestvuje.
G

Gost098

pre preko 1 godinu

I samo Zvezda živi od stare slave. Ta slava ju hrani u pretkolima,plaća joj igraće,hrani dušu narodu! Patetika!
C

Chege

pre preko 1 godinu

Živiš u 20. stoljeću u dalekoj prošlosti zato i jaste tu di jeste, jedan Makabi je za vas klasa tako da se pokri po ušima i pssst.
H

Hahahah

pre preko 1 godinu

Tko živi od stare slave luzer je u sadašnjosti Samo ti rokaj taj copium!!
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahah nek se Zvezda nije radovala samo ucescu dvije sezone sto je igrala.. Primili 70 golova, ali oni nisu boranija. A sad ne mozete ni ucestvovati..jbg bitno je sta je bilo prije 170 godina, nebitna je stvarnost..
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Nije ni rođen kada je zvezda bila prvak evrope a kao nešto slavi i umišlja da je neka veličina. Druže, bilo pa prošlo. Kao kada bi se reprezentacija Brazila busala u grudi što je pre 20 god. bila prvak sveta. Pa šta. Posle njih bili neki drugi.
W

Walt

pre preko 1 godinu

Dinamo ima kup velesajamskih gradova gde je tukao mislim Juventus i Bajern. Nije kup šampiona ali nije baš i da su klub bez istorije. Zvezda jeste uzela kup šampiona ali sa onom protekcijom tadašnje udbe i otimanjem svih dobrih igrača u ex YU oni su jedini i imali šansu uz Partizan. Taj centralizam čak i u fudbalu je i oterao ostale narode iz Jugoslavije.
S

SAMO ZVEZDA.

pre preko 1 godinu

Zvezda je i sada na 33.mestu u Evropi, znasi veoma dobra i sada a ostali kad se budu kao Zvezda zvali sampionom Evrope i sveta, onda mogu da se smatraju velikim klubom. Zdravo dovidjence.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Kakav kup velesajamskih gradova, kao da se danas igra kup sajmova avtomobila. Takmicenje koje nije pod Uefom i nema ni priblizno vrednost kao ni Kpk ili Kup Uefa. Sve su vam drugi krivi, igrali ste Evropu gde niste jedno kolo u KES- u prosli za 50 godina, a sedmica od Lyona vam najveci uspeh kluba i titula iz 1982. Blizi ste Sarajevu i Vojvodini sa vase 4 titule. Za komedijanta koji pise da je nesto proslost, i ovo ce uskoro biti proslost, nije ni to bitno onda. I opet komsije igraju sa Norvezanima i dodju na srpski sajt.
S

Sale76

pre preko 1 godinu

@Walt Kup velesajamskih gradova je osvajao i Borac iz Banjaluke. Ne znam baš koliko je to takmičenje bilo značajno i važno.
@

@Sale76

pre preko 1 godinu

Borac nikada nije osvajao kup velesajamskih gradova već kup srednjevevropskoh gradova. Kup velesajamskih gradova je bilo dosta ozbiljno takmičenje u svoje vreme faktički preteča kup Uefa i igrali su ga svi ozbiljni klubovi tog vremena. Između ostalih Bajern i Juventus koje je mislim Dinamo i izbacio tada.
L

Luja

pre preko 1 godinu

@Walt , leči se pod hitno.
@

@@,sale

pre preko 1 godinu

Nije dinamo tada izbacio bajern i juve, ne izmisljaj
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

od Proslosti niko ne zivi nit nekoga toliko zanima
.

.i.

pre preko 1 godinu

sta je uja ccc
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Makabi haifa ce imati vise bodova u LS od dinama, kopenhagena i plzenja...samo lagano 😉
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Može biti, ali sve zavisi ko bude imao više sreće u izvlačenju grupe.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Rugate se navijacima Partizana da su kompleksasi i sl, a vama ce utjehu predstavljati ako Makabi osvoji vise bodova od Dinama i Plzena u LS.. To nisu kompleksi, to je vjerovatno nesto jos gore i morbidnije..
G

Gost098

pre preko 1 godinu

Hoćeš da kažeš da ste vi nezasluženo ispali i da je Maccabi strašna ekipa koja je nevjerojatno jaka i da je sve to što ste ispali splet nesretnih okolnosti. Bože koliko mlaćenja prazne slame!!!!
A

Adida

pre preko 1 godinu

Taj Makabi vas je lipo prevesla gledaj LP i vrhunski futbal na televiziji.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Makabi će imati 0 bodova jer su jedva prosečna ekipa, ove namazane ekipe iz LŠ će ih petardirati bez problema. Zvezda apsolutno nije za LŠ jer je i takav jedva prosečni Makabi nadigra u obe utakmice.
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Ocu da kazem da je makabi zasluzeno prosao, jer je nadigrao svakog sa kim je igrao, pa i nas. A da ista pratis video bi koliko su im jaki klubovi svi su u igri za evropu. A to sto ih do sad nije bilo nigde polako, videces sledecih par sezona. Inace ovaj dinamo i onaj pre 3 godine ne mogu u isti kos, onaj dinamo gazio totenhem i lajpcig...a ovaj zamisli ispao od serifa, ej grobari i veliki zvezdasi SERIFA...meni je satisfakcija da prodjemo grupu LE i da po bodovima preskocimo rendzers, dinamo...i sl sezone kad udjemo direktno idemo u 3 sesir...a videcete da ce tako biti i da je ovaj nesto sto nam je donelo dosta toga. Mislite o tome. Pozz
G

Gost098

pre preko 1 godinu

#lik iz klake Nije sramota ispasti od bolje momčadi. Sherif je bio bolja momčad. Nadigrali su Dinamo u obje utakmice. Dinamo je ima sreće da nije primio još golova. To je najveći problem. Mi priznamo kad je netko bolji,vi ne. Isto kmečite kao Hajduk. Najbolji ste,nitko nije bolji od vas,kad pobjedite sudac nije dao da pobjedite više,kad izgubite ,sudac je kriv,Deki je kriv,ovaj je kriv,onaj nema pojma,Terza je kriv. Vama je uvije netko kriv. Nemate poštovanja prema nikome.
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Gost hahahaha gledaj mu decki i netko...napredujes burazeru...kakav ti problem sa mozgom imams mati moja xD
G

Gost098

pre preko 1 godinu

#lik iz klake. Ako požuriš nastava iz pravopisa počinje uskoro!!
P

Pff...

pre preko 1 godinu

Velika je razlika kada imaš trenera, i kada imaš "mister-a"...OGROMNA RAZLIKA!!!
a

abc

pre preko 1 godinu

Dečko, ovi su celo drugo poluvreme uzeli posed Dinamu i samo pukom slučajnošću nisu zabili drugi gol u regularnom delu. Kakav trener, nista oni nisu odigrali bolje od Zvezde.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Nadji biljeg ako možeš i dovedi ga, biće ti svi zahvalni.
M

Matičar

pre preko 1 godinu

Pogledajte sastave,startnih 11 igrača,kod Dinama osmorica iz Hrvatske,kod gostiju Bodo Glimt devetorica iz Norveške. Da,obe ekge prvaci svojih država. Sinoć na Rajku,na prstima jedne ruke da se izbroje sa našim pasošem,bruka bre!!!
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Tri stranca je imala Zvezda u postavi,koga lažeš?
s

sinisa

pre preko 1 godinu

Borjan, Erakovic, Milunovic, Dragovic, Rodic, Srnic, Katai, Ivanic, Pesic. Igraci sa srpskim pasosem (da ne kazem srpski igraci)
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Kolilo ih je bilo? Devetorica Srba je juče bilo u startnoj postavi. To što vi ne računate Dragovića, Borjana i Ivanića u Srbe, to je vaš problem.
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Plus, za Dinamo je startao tinejdžer i trojica 23ogodišnjaka
G

Gost1979

pre preko 1 godinu

Pa jel Borjan, Dragović i Ivanić igraju za srpsku reprezentaciju? Oh, wait...😂😂😂
G

Gost za 1979

pre preko 1 godinu

Nisu oni krivi ,kao ni Degenek što im ova država 20godina nije dala pasoše,ali zato zaslužni Natko može da ga dobije posle pola godine.Ne znam samo, kojim pravom ti oduzimaš nekom srpsko državljanstvo,mora da si neki veliki baja.
E

El Capo

pre preko 1 godinu

@Gost1979 Verovatno gubim samo vreme objašnjavanjem ovde nekome ko samo gleda kako da zadirkuje i da se ruga umesto da ćuti i uživa. Vi imate isto trojicu ''hrvata'' iz dijaspore koji igraju za dinamo (neki i za reprezentaciju npr.. br1 -Ademi- koji je makedonac) i imaju hrvatski pasoš i nastupaju kao domaći. Sinoć Drmić dao jedan i jedan namestio a čovek igrao za Švajcarsku reprezentaciju a Ljubičić zvanično Austrijanac! I u čemu je onda problem? Veći je klub onaj koji ima više Srba ili hrvata u svom timu šta? A lepo bilo kada je Eduardo bio hrvatski reprezentativac i prvi napadač? A bilo dobro kada Schildenfeld bio hrvatsi štoper br1 a? Au majko mila koji foliranti....
@

@matichar

pre preko 1 godinu

A koliko španaca u prvoj postavi Reala? Engleza u Sitiju? Francuza u PSŽu? Kapiram da ne kapiraš.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Bravo za Stankelu,3 godine imamo srece u zrebu,ali svaki put smo ispali iz kv. za LS. IDI VISE IZ KLUBA!!!
R

Robert Lewandowski

pre preko 1 godinu

Vreme je da najurite Dekija, Terzu i Mrkelu, ukrali su vam bar 2 LS.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Bravo momci! Nekako je bolje sa trenerom!!!
M

MisterNo1988

pre preko 1 godinu

Smešni su svi ovi koji uspoređuju Zvezdu i Dinamo, pa Dinamo je avion već desetak godina za sve klubove sa ovih prostora. 😁😋
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Hrvtaski fudbal pada sve nize. Sa ulaskom u LS Dinamo pogubice sve i koeficijenti ce pasti u rangu Gruzije i sl. Za to vreme ce jedno 2-3 godine Srbija imati 2 predstvanika u LS.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@Vuc Kvalifikacijama za LŠ da budemo precizniji.
G

Gost ifi

pre preko 1 godinu

Nisu se baš proslavili protiv ovih Norvežana.
A

Amigo

pre preko 1 godinu

Dinamo je zadnjih godina igra četvrtfinale Europske lige, igra ove godine Ligu prvaka pobjeđiva je timove poput Totenhama, Atalante vi ne možete proci jedan Macabi, našu repku da ne spominjen viceprvaci svita i redovito imamo vrhunske rezultate tako da ne biti smešan i zavidan,ljubomora je opasna stvar dragi susedi. 😁

rty

pre preko 1 godinu

@ Zeleznik Pa za sl sezonu imamo direktno ako Zvezda i Partizan prezime u Evropi bice i one tamo. U Hrvatskoj niko sem Dinama nije sposoban da igra ni Konferenciju sve se svelo na Dinamo ostali su na nivou Radnickog iz Nisa.
p

pade im fudbal

pre preko 1 godinu

na 2 mesto u svetu...
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@rty Samo ove (to jest sledeće) sezone će tako biti. Od one tamo ako uspemo da dva u kvalifikacijama sačuvamo biće dobro.
G

Gost za Amigo

pre preko 1 godinu

Pobedila Zvezda prvaka Evrope te godine,pa šta?Mani se tih priča,šta bi bilo kad bi bilo,eto ja mislim da bi taj jedan Makabi pojeo Dinama i da u dvomeču Zvezde i Dinama nikakve šanse ne bi imao Dinamo.Doći će do tog duela kad tad pa da vidimo ko je u pravu.
G

Gost777

pre preko 1 godinu

Hrvatski fudbal živi od svojih para, a ne socijalne pomoći države
G

Gost098

pre preko 1 godinu

#gost amigo Jer si ti stručnjak koji ima sve u malom prstu. Ma ne ,u pravu si. Ljudi slušajte ga. Čovjek naprosto zna. To se naprosto vidi. Zvezda bi razbila Dinamo. Daj molim te još neki tip!!
G

Gost za gosta od Amigo

pre preko 1 godinu

Ovaj Bodo bi van jedno 5 komada uvalija prošle godine su 6-1 dobili Romu.Nije ozbiljan fudbal za vas kad jedan Makabi vas prevesla Dinamo bi se poigra sa vama ka i one godine kad je Croatia lagano uvalila Partizanu 5 komada.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ladno Trabzon i PSV nisu otisli u LS
L

Lik iz klake

pre preko 1 godinu

Psv i da kazes, igrali ljudi lepo...ali mrtvi trabzon...za sve koje su najavili kao mine su se raspali. Turci dve sanse nisu napravili. Od nenosilaca zvezda dobila tim u najboljoj furmi, ne najskuplji i najbolji po kvalitetu, ali najkompaktniji i sa tametnim trenerom.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

To je razlika izmedju Dinama i Zvezde. Dinamo svake godine proda najboljeg igraca i opet ostvari rezultat. Igraju protiv daleko jace ekipe nego Makabi, igraju produzetke i u 117. i 120.min istrce dvije kontre i zavrse posao. Zvezdini u 50.min ne mogu stajati na nogama. Nek vas loze da su Katai i Ivanic igracine, ne smijem ni zamisliti sta bi se pisalo da ovde igraju Orsic i Drmic, koji su realno bar dva nivoa iznad ove dvojice prvonavedenih.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Nismo prepoznali da je to Real Madrid, ne dinamo. hvala sto si nam rekao. Nit je Bodo jaci od Makabija, niti su ovi igraci dve klase iznad Ivanica i Kataija. I oni su usli u LS posle nekoliko godina.
G

Gost idi

pre preko 1 godinu

Evo ga opet ovaj fudbalski ekspert,što ne zna ni kako izgleda lopta,ali zna ko je od koga bolji.Katai je doktor fudbala za njih.
G

Gost098

pre preko 1 godinu

#Gost idi To smo vidjeli jučer
G

Gost999

pre preko 1 godinu

UEFA lista na koju se tolikooooo pozivate kaze da je Makabi u rangu Samroka. Ende. Nisu dva nivoa, jesu dva ipo. Nema bitne utakmice u kojoj Orsic nije dao gola, a vi se lozite na Kataija sto je rijesio Liberec i kilavi Partizan. Ja stvarno ne smijem zamisliti sta bi vi pisali da npr Katai postigne hattrick protiv Totenhema, okrenete, 0:2 i prodjete dalje. Sigurno bi trazili zlatnu loptu za njega. Kako ste nadobudni i umisljeni, to je cudo jedno..
J

Jpg

pre preko 1 godinu

Jel to dinamo od koga je zvezda imala bolje rezultate prosle godine? Jel to dinamo koji u LS nema pobedu u grupi? Decko totenhem je odlicna ekipa, ali je liverpul dosta veca ekipa...razlika u velicini kluba je kao izmedju vas i nas, kapiras? Ne mozes da poredis nekoga ako te ekipe nenigraju jednanprotiv druge...jedino merilo je teren. Do tad mozes da lupetas kao sto vec radis ovde i da nam pricas price. Evo ti uefa rang lista frajburg je recimo losiji od bodea i tvog dinama (a malo je i partizan tvoj xD) da li mislis da su ova tri kluba bolja od frajburga? XD nemoj leba ti da poreds vise, kad se sudare nekad videce se ko je bolji, do tad brini da se ne razgoropade malteski vitezovi pa da ostanete i bez LK....
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Jbg druze ti izjednacujes pobjedu Dinama protiv Totenhema za plasman u 1/4 finala LE sa pobjedom u grupi koja vam nista nije znacila, nego vam sluzi kao osnova za svadjanje po portalima. Taj isti Totenhem godinu dana prije toga Zvezdi utrpao 10 golova u dvije utakmice. Zasto ste tako nadobudni i ne zelite priznate da je neko trenutno na visem nivou od vas, nije mi jasno. Zato sto letite i jeste vam problem kad vas o zemlju tresne neka anonimus ekipa poput Makabija..
G

Gost6uj

pre preko 1 godinu

@Jpg Sine Dinamo je prosle godine igrao v cetvrtfinale LS.
C

Cinjenice

pre preko 1 godinu

@jpg Sine taj Dinamo ke prosle sezone igrao cetvrt finale LE, a sto se tice bodova u LS Dinamo je u sezoni u kojoj ste vi pobedili Liverpul umalo prosao u osminu finala, da nije primio gol od Sahtiora u nadoknadi prosao bi u osminu finala, vi za to niste imali ni teoriju. Ovo pisem samo u cinjenicama, jer mi ni Zvezda, a jos vise Dinamo nisu ni malo mili.
B

Benny blanco

pre preko 1 godinu

Jpg dinamo nema pobedu u grupi,hahahah a pre tri sezone do zadnjeg kola bio u igru za prolaz u nokaut fazu sa pet bodova
G

Gost28

pre preko 1 godinu

Daleko od savršenog, ali daleko i od nezasluženog. Bravo dinamooooo
H

Holse

pre preko 1 godinu

Dinamo je za nas i dalje institucija,ljudi imaju i sportski srecu,za razliku od nas..ko je glavni u klubu i koji ljudi su u lozama ,mi je i ne zasluzijemo
C

Coca cola

pre preko 1 godinu

@Holse......ако ти тако видиш ствари онда стварно не видим никакву препреку да почнеш и да навијаш за њих.
Н

Нс бој

pre preko 1 godinu

У Динаму велика већина домаћи фудбалери,поготово у првој постави.Зар није лепше тако,прави представник свог народа и земље.
W

Walt

pre preko 1 godinu

Pa u Zvezi su 80% domaći i oni su najgori. Rodić, Srnić itd. Da ne kažem što su Zvezdine prve violine Katai i Ivanić domaći igrači. Ali bitna je selekcija a ne nacionalost igrača.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Borijan, Erakovic, Milunovic, Dragovic, Rodic, Srnic, Ivanic, Katai, Pesic to je 9 od jedanaes igraca je sa ovih prostora i znaju i osecaju pritisak i velicinu Zvezde, a to sto Borijan, Dragovic, i Ivanic imaju pasose drugih zemalja ne znaci da nisu Srbi, ne mozes da mi kazes da su Kanga i Ben veci Srbi od gore pomenute trojice zato sto imaju nas pasos.
P

Pasijans

pre preko 1 godinu

I Dinamo i Bode igrali sa samo dva stranca u prvoj postavi (Ljubicica ne racunam u strance), pa poslije kazu ne moze bez stranaca - ne moze, jer se ocigledno ne radi kvalitetno u nasim klubovima.
H

Hmm

pre preko 1 godinu

I ta dva stranca su makedonci nisu neki afrikanci ili južnoamerikanci...
G

Gost idi

pre preko 1 godinu

Zvezda imala Kangu i Bukarija,to su valjda sedmorica ili si samo pakostan?Najviše na svetu mrzim lažove,pa neka su i Srbi
G

Gost443

pre preko 1 godinu

Šta je čovjek slagao? Svi pričaju kod nas kako se ne može bez stranaca, a Zvezdu nije ni pomenuo. A u Zvezdi u igru ulaze Sanogo, Mustafa i Kangwa, dok u Dinamu Drmic, Gojak i Bockaj. Nije isto.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Da imamo trenera koji zna svoj posao, Dinamo bi nam bio laksi trening. Em smo kvalitetniji, em lupamo krvate gde ih stignemo. I ne uporedjujte nas sa njima. Toliko
H

Hohoho

pre preko 1 godinu

Ma gdje lupate Hrvate, molim te??
1

18118

pre preko 1 godinu

Samo ti sanjaj, lakše će ti proći noć
A

Alen5

pre preko 1 godinu

Samo ove godine smo vas iprašili nekih 5 puta, tenis Davis cup, dva puta vaterpolo, žene košarka nekidan tako da ipak mi Hrvati vas redovito bijemo, a nogomet da ne govorin tu smo za vas ipak doktori pa sam Luka Modrić ima više trofeja nego svi vaši fudbaleri zajedno.Lip pizdrav i gledajte Ligu prvaka na tv-u, ozbiljan nogomet ostavite nama jer za vas je i jedan Makabi europska momčad.
J

Japp

pre preko 1 godinu

Dinamo bio na konopcima kao Zvezda sinoc.Medjutim Cacic pravi izmjene i prelazi na 3-5-2 pojacva odbranu i onda su u produzecima slomili protivnika.Tako smo mi trebali sa trojicom pozadi i kraj price.Mislim da smo stvarno odigrali amaterski obadva poluvremena druga i kuci i na strani.Zvezda mora da misli na defanzivi tako smo najbolje prolazili a u napadu ce se uvjek otvoriti prilika za neki gol
g

gost1111111

pre preko 1 godinu

Isto je uradio i Stankovic. Rodic je zamenjen, usao je Sanogo. Samo niko nije zakucao auto-gol u 90. minutu. Sta je tu Stankovic kriv?
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

E to je klub. Kakva fizička sprema, kakva mentalna snaga kod igrača.... Oni su u nokdaunu celo drugo poluvreme međutim ne primaju gol i što je najvažnije, ne padaju pred kraj i još zabijaju 2 gola. Ja mislim da je neko Zvezdinim igračima ponudio sinoć da odu u produžetke da bi ovi odbili i po cenu poraza. Svaka priča o poređenju Zvezde i Dinama se ovde završava. Ljudi su najbolji klub sa Balkana trenutno, možda eventualno Olimpijakos i neki turski istanbulski klub, ako se i oni računaju pod Balkanom, ostalo je za sada ispod tog nivoa. Trener Bode-a uništio svoj tim onim glupim izmenama kada je bez razloga promenio trojicu igrača u drugom produžetku.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Nije bez razloga, momci su crkli. Ljudi atomski trce, odavno nisam vidio da ekipa bez ijednog zvucnog imena, totalno neizvikana da onako trci. Svaka cast i treneru i kondicionom, uzivanje ih je bilo gledati.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Fudbal se ne igra od 2000-te i sl. Dinamo moze da stigne Zvezdu kada bude postao prvak Evrope i bude imao proleca i zavrsnice u UEFA takmicenjima kao ona. Ima nas sto pratimo fudbal od 1970 godine i za nas nista ne pocinje 2022 i sl.
@

@Vuc

pre preko 1 godinu

Dinamo ima kup velesajamskih gradova gde je tukao mislim Juventus i Bajern. Nije kup šampiona ali nije baš i da su klub bez istorije. Zvezda jeste uzela kup šampiona ali sa onom protekcijom tadašnje udbe i otimanjem svih dobrih igrača u ex YU oni su jedini i imali šansu uz Partizan. Taj centralizam čak i u fudbalu je i oterao ostale narode iz Jugoslavije.
0

052

pre preko 1 godinu

Razlika izmedju Dinama i nasih klubova sto oni grizu za razliku, bore se do zadnje sekunde i Bog ih pogleda tad. Dinamo je trcao vise u produzetku nego neki nasi klubovi u regularnom dijelu utakmice. Nasa je sreca jedino sto je Dinamo usamljen i ne moze da skupi vise bodova ali i Hajduk se polako stabilizuje pa ce oni biti opasni kroz koju godinu a mi hocemo LS a strahujemo od ekipa sa Malte, Izraela i td....
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@Vuc Rekao sam TRENUTNO. Nauči da čitaš.
V

Veljko Ca

pre preko 1 godinu

Tako igraju utakmice za ulazak u ligu sampiona. Strpljivo i bez jurnjave, vidi se i jasan pecat dobrog trenera. Cestitke.
R

Renato

pre preko 1 godinu

Kakve jurnjave druze.Bode iz zbio u peterac,nisu mogli ni da disu
G

Gostyyu7777

pre preko 1 godinu

grobari slavite li braća vam prodjose hahah
i

iz 1 u x

pre preko 1 godinu

pa normalno da slavimo, uvek smo mi i Izraelci imali blizak odnos
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre preko 1 godinu

Ti si verovatno tek jedno dvadesetak godina kasnije u planu kada su Delije i BBB zajedno drzali na tribini transparent sa grbom oba kluba na kojem je pisalo "druze Tito mi ti se kunemo" mada pamti se i kad ste im dosli na trening pred susret sa Partizanom da navijate za njih i da ih podrzite.Ili vise volis onaj najnoviji slucaj kad ste sa njima na JNA snimali film zajedno pa ste kao pravi junaci istukli devojku sto je u isto vreme kupovala na blagajni kartu za Partizan - Ludogorec pa zvali policiju kad su Grobari uleteli i otkinuli od batina nekoliko njih i uzeli neku simpatizersku Dinamovu zastavu koriscenu za taj film.Uvek vas je krasilo to junacko srce i zajednistvo.
P

Pedja94

pre preko 1 godinu

Stankoviću gledaj i uči, neznalice, bravo komšije
G

Gost1987

pre preko 1 godinu

Čestitke najboljoj balkanskoj ekipi.
H

Haaland

pre preko 1 godinu

Sta bi tek Dinamo radio Romi ...
F

Fejkir

pre preko 1 godinu

Prvo poluvreme savrsenstvo, drugo muka za gledat al se iskupili u produzecima. Sve u svemu zasluzeno. Volim te Dinamo 💙
J

JATAGGANAJAC

pre preko 1 godinu

zvezda bi rastrgla dinamce
b

bi do

pre preko 1 godinu

20 - og minuta dok se ne umore, a onda punjenje do 90-og.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Znas li sta bi ovaj Bode napravio Makabiju, razmontirao bi ga. A vi pisete da ste jaci od Dinama?
C

CreazyHead

pre preko 1 godinu

Da si pogledao utakmicu izmedju Dinama i Bodea, veruj da bi bio stava da bi ih Zvezda razmontirala... Neverovatno lose ekipe..
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Dinamo? 49 godina cekao na prolece u Evropi do skora. Nema UEFA trofeje,zavrsnice a ni titula u SFRJ. Ej 49 godina cekao na prolece u Evropi i pored podrske cele drzave,saveza i grada.
b

bohohoho

pre preko 1 godinu

iskreno u pravu si.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Да, да. Као што су га размонтирали и Олимпијакос, Аполон и Звезда. А све те екипе би победиле Боде. По твојој логици Звезда је од Шерифа испала резултатом 1-2, Динамо 0-3, јача је Звезда.
C

Cocak

pre preko 1 godinu

Kao sto je Serifa Dinamo razmontirao prosle godine? Ono sto je Makabi uradio Olimpijakosu niko ne bi mogao 0-4 tamo. Ni Dinamo, ni Zvezda u Grckoj.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

@Vuc Nema jer je uglavnom igrao Ligu Šampiona iz poslednjeg šešira pa nije bilo ni realno da tako prezimi. U poslednjih par godina kad god bi igrao Ligu Evrope obavezno je i prezimljavao u istoj.
P

PolakoBrt

pre preko 1 godinu

Možda budu Bode i Makabi zajedno u grupi Lige Evrope pa ćemo znati ko je bolji. Ah da…
H

Haha

pre preko 1 godinu

Cekao je i vise od 50 godina da izbaci klub iz lige petice ali mu je udba za sve kriva kazu komsije. Igrao je vecinom Kup Uefa gde nije mogao do proleca ni do rezultata, jos su Radnicki Nis i Zeljo ostvarili bolji rezultat od njih.