Dominik Livaković (©Reuters)
Dominik Livaković (©Reuters)

Dinamo prodao Livakovića za 9.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 02:53

Reprezentativni golman Hrvatske nastavlja karijeru u Fenerbahčeu i biće saigrač Dušana Tadića

Galatasaraj je novi vladar Turske, bacio je rukavicu gradskim rivalima, a Fenerbahče je krenuo u rušenje Lavova. Prošlog meseca je stigao Edin Džeko iz Intera kao zamena za najboljeg strelca, Ekvadorca Enera Valensiju koji je otišao u brazilski Internasional, a dva nova transfera su završena.

Dušan Tadić se seli u redove žuto-plavih, a budući saigrač kapitenu reprezentacije Srbije i doskorašnjem vođi Ajaksa biće Dominik Livaković (28). Hrvatski golman dolazi iz Dinama, a kako je javio transfer guru Fabricio Romano, Fener je dogovorio da isplati obeštenje za reprezentativnog golmana treće selekcije sveta od čak 9.000.000 evra.

Izabrane vesti

Lepa zarada za Modre koji su u subotu uveče osvojili Superkup Hrvatske, a na meču za trofej protiv Hajduka Livaković je poslednji put branio boje Dinama. I čuvar mreže Vatrenih je dogovorio uslove sa Fenerom, pa bi i on, kao i Tadić, u nedelju mogli da parafiraju ugovor sa najpopularnijim turskim klubom iz azijskog dela Istanbula.

Rođeni Zadranin je celu karijeru proveo u Zagrebu. Za seniroski tim istoimenog kluba je branio od 2012. do 2015, dok je osam godina bio član Dinama. Od 2017. je repezentivac seniorske selekcije Hrvatske sa kojom je bio vicešampion sveta u Rusiji 2018, dok je prošle godine sjajno branio na Mundijalu u Kataru, kada je četa Zlatka Dalića bila bronzana.

OVDE pogledajte sve transfere i zanimljivisti oko uzavrele letnje pijace širom sveta za subotu, 15. jul.


tagovi

Dominik LivakovićFenerbahčeDinamo ZagrebLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara