Sandro Kulenović
Sandro Kulenović

Dinamova bomba pola sata pre ponoći - kupljen napadač od 2.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.19. | 23:40

Mladi reprezentativac Hrvatske stigao iz varšavske Legije

I zagrebački Dinamo se osetno pojačao u poslednjim satima prelaznog roka, a paraf na ugovor sa Modrima stavio je mladi napadač Sandro Kulenović (19), koji stiže kao veliko pojačanje za grupnu fazu Lige šampiona.

Momak koji je ponikao na Maksimiru stiže iz varšavske Legije za obeštećenje od 2.000.000 evra, a stasavao je i u mladom timu Juventusa.
"Uvek sam slutio kako ću jednoga dana ostvariti dečački san i istrčati na Maksimir u dresu svog Dinama. Sjajno se osećam sada kada znam da je san blizu ostvarenja", rekao je Kulenović.

Izabrane vesti

Inače, mladi reprezentativac Hrvatske je ove sezone za Legiju odigrao 11 utakmica i postigao dva pogotka, a njegov dolazak, uz ostanak sjajnog Španca Danija Olma svakako je veliki uspeh uprave popularnog hrvatskog kluba u nastojanju da se spremi za Ligu šampiona.

Istovremeno, skupocena kupovina Kulenovića je i odgovor Dinama glavnim rivalima Hajduku i Rijeki na njihovim akvizicijama poslednjeg dana prelaznog roka. Na Poljud su stigli Peruanac Ivan Gerero iz Deportivo Munisipala i Filip Bradarić iz Kaljarija, dok je Rijeka vratila fudbalera Genta Franka Andrijaševića.

Međutim, Dinamo je bio surov i jednim čekom od 2.000.000 opet zbrisao rivale.

Foto: GNK Dinamo


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara