Komentari na vest

Dinamova osveta Zvezdi: Zagrepčani het-trikom Ilečića zaustavili branioca trofeja

M

Marseille

pre gotovo 2 godine

Dinamo ima odlicnu omladinsku skolu i zato profitira
P

Pomoćni

pre gotovo 2 godine

Grafičar,deca čiji su roditelji "prijatelji"kluba.Zvezdini klinci na odmoru,skoro stigli sa evropskog prvenstva u Izraelu.
Č

Čarapan

pre gotovo 2 godine

Ne znam da li je ovo prva ekipa Zvezde, gledao sam ih i juče, najblaže rečeno da su mnogo slabi...
П

Папен

pre gotovo 2 godine

Графичар
G

Gost.

pre gotovo 2 godine

Ovi sto navodite da su prva ekipa nemaju pravo nastupa na turniru posto su svim osim lekovica 2003. godiste. Turnir se odrzava za decke koji ce dogodine biti izlazni juniori a to je za ovu godinu 2004. i mladji. Uostalom kad vec spominjemo ekipe dinamo ovdje svake godine dodje bez 5-6 igraca koji su prikljuceni seniorima ili su na posudba pa tako ove godine nema rukavine, katinica, culjka sigurno a za ostatak ne znam jer ne pratim detaljno
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Pa gdje vam je onda rezultat U-17 ili U-19. U-17 Srbija je izbacila Hrvatsku i igrala polufinale EP, prije pola mjeseca, a U-19 Srbija se prije 3 dana plasirala na EP (Hrvatska nije, plus je od Srbije izgubila 3-0 ta Hrvatska). Igraju li za reprezentaciju ti koje si nabrojao??
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Gostimir. A sta ce nam rezultati u U 17 i U 19 mi imamo rezultate u seniorima a i u U 21 u zadnji par godina smo daleko bolji od vas.Reci mi kad ste vi iz vase lige zadnji put prodali igraca za 15mil a da je mladji od 22god.
G

Gost.

pre gotovo 2 godine

O cemu pricas ti, ja sam samo naveo da ti igraci sto se navode kao “prva ekipa” nemaju pravo nastupa na turniru. A da se nadovezem na tvoj upit, nema se rezultata jer se postavlja trenere na osnovu domoljublja umjesto znanja pa onaj teletabis simunic se obruka s jednom od najtalentiranijih generacija. Primjer: dinamo u tom godistu nepobjediv svojedobno uzeli nike cup ali eto kod simunica niti jedan ne igra
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Bratski derbi.
@

@gost555

pre gotovo 2 godine

Bio bi da je Dinamo gostovao u humskoj... I to dobro znas...
H

Hrvoje Horvatincic

pre gotovo 2 godine

Pa i ovo je neka treca ekipa Dinama.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Omladinci i kadeti Graficara…
D

Dmd

pre gotovo 2 godine

A ti druze novinaru trebao si da napises koja je ovo tacno ekipa u Zvezdinim dresovima. Napisi da ova deca nisu ni blizu prve ekipe u tom uzrastu. Da Zvezdina najbolja ekipa uopste nije igrala i koliko su ova deca mladja.Bez poluinformacija. A drugo, ovo su deca, a i da nisu nemoj da koristis reci OSVETA a turnir je PRIJATELJSTVA. Postoji rec sportski revans i slicno, o kakvoj osveti pises. Ako hoces da budes novinar onda napisi u potpunosti kakva je situacija i izbegavaj reci OSVETA bar zbog dece.
G

Gost127

pre gotovo 2 godine

Bravo druže, neka si mu objasnio. Podržavam svako slovo
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Pa i Dinamo je igrao sa decom, i sta cemo sad?
I

Isti rezultat

pre gotovo 2 godine

Bio bio i sa A timovima .
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Da, kao sto ste vi uspeli da budete bolji. Jel tako frakcijas. Zvezda je prvak Srbije i u kadetima i u omladincima i to sa najmladjim igracima u svakoj kategoriji. A ova deca nisu ni blizu prvom timu nasih kadeta. Niko ih ne poznaje.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Igralo se 50 i kusur godina, pa Dinamo uspio jedva nekako uzet 4 titule sampiona, a pogledaj Zvezdin skor u SFRJ.
G

Gostimire

pre gotovo 2 godine

Pusti 50 god...ja pricam za ekipe koje su sad.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Evo hoces za sada?? Dinamo igrao 1/16 finala LE, a Zvezda pobjedila u svojoj grupi i ispala u 1/8 finala LE. ZNAČI KO JE BIO BOLJI U OVOJ SEZONI???
G

Gostimirw

pre gotovo 2 godine

Dinamo je svijet za zvezdu izmislio,u svakom slucaju.
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

@Gostimir istina, samo je Dinamo ispao od Sevilje, a Zvezda od Rendzersa
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Da te podsjetim RENDŽERS je igrao finale LE, i izgubio na penale, a Sevilja???
F

F.C. Cadiz

pre gotovo 2 godine

Verujem da se niko iznenadio nije. Oni su shvatili da je omladinska skola najbolji izvor prihoda. Njom se bave izuzetno profesionalno, na izuzetno visokom nivou, stalno kopiraju Italijane, Spance, konstantno dovode strane strucnjake, i prosto to se vidi...Pa njima tok igre omladinske ekipe deluje kao da je ceo tim na okupu 5 do 8 godina... Takodje, oni su svesni toga da igrac vec sa 17 treba da krene koliko god je moguce da igra za prvi tim, da bi do 19. godine vec imao pedesetak utakmica u nogama, i pozamasnu statistiku. Granica za mlade igrace u modernom fudbalu konstantno se spusta na dole. 21-22 godine je vec preozbiljan igrac, koji vec ima i ogromno iskustvo u nogama, i odgovornost, nemanje prava na gresku, i snagu da povuce tim ka trofeju. To se ocekuje u Evropi. Nama klinci sa 20-21 godinom ulaze 10 min pred kraj, svaku petu utakmicu...Ako ovaj tim, ovakav kakav je, posle toliko godina Evrope, ulozenog novca, ne moze da istrpi da makar na jednoj poziciji tokom cele sezone ima neko dete od 17 godina, bez da gubi bodove, i trofeje...Pa cemu onda sluzi? Raspustite ga... Sa druge strane, nasi treneri su pre svega neskolovani, nemamo ni postenu akademiju za njih, nikakve moderne standarde. Treneri nam forsiraju neki fudbal od pre 30 godina, dok pritom ne shvataju da je jedini cilj i svrha postojanja omladinske skole da proizvede igrace za prvi tim. Svuda preko, nikoga nije briga da li ce trener omladinaca sa njima zavrsiti na prvom, sedmom ili desetom mestu na kraju sezone. Vazno je samo da proizvede igraca, citaj novac...Kod nas? Ne...Kod nas se navijaci tuku na omladinskom derbiju....Trener juri titulu, da ima u biografiji, da mu pise kako je osvojio sampionat...Dok se pojavi neki tehnicar, on ga odmah prebaci u napad...Nema tu, ko zna, ide u napad, ko ne zna, igra odbranu...Bukvalno po tom principu nam rade treneri omladinaca u zemlji...Zato i nemamo u repki ni levog ni desnog beka, nego se stalno bavimo nekim iznudjenim resenjima...Ruku na srce, njihove omladinska je dve klase iznad nas, i nista ovo ne treba da cudi. Ruka ruci, i srecan im put kuci...:))
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Alo koji referat. Jel si normalan. Sta pises. Prosle godine Zvezda bila bolja. I sta cemo sad. Sta se lozis Zvezda je dosla sa nekom Š ekipom. Nijedan iz A ekipe. Sta lupetas. Ceo referat gluposti si napisao
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

O čemu pričaš ti??? Prvo Zvezdini najbolji kadeti u dresu Srbije su igrali polufinale EP prije pola mjeseca, u mladim kategorijama Hrvati nam vode ne mogu donijeti. Što se toga tiče, ni blizu nam nisu. Naš problem je prerana prodaja, i to se reflektuje u seniorskim timovima.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Nemas ti pojma!! SRBIJA SVJETSKI SAMPION U-20; Srbija Evropski sampion U-19; Srbija U - 21 dva finala EP; Srbija U-19 dva polufinala EP; Prije pola mjeseca Srbija U-17 igrala polufinale EP, a prije 4 dana plasirala se U-19 kao jedina iz regiona na EP i to pobjedom protiv jedne Holandije. Znaci omladinska skola je odlicna, A TO STO IH RAZNI MESETARI PRODAJU SA 17 GODINA, pa oni sjede godinama po klupama tamo i propadaju ili sto im ne daju ovde sansu E TO JE PROBLEM, zato nije kriv trener omladinaca, on ih je naucio i stvorio kao najbolje u svom uzrastu i predao u ruke seniorskim trenerima. SRPSKA OMLADINSKA ŠKOLA JE OD HRVATSKE JAČA 50 PUTA, samo oni te igrače ne prodaju kao nasi razni "stručnjaci" odmah i za klikere.
A

Almir Jelah

pre gotovo 2 godine

Sve cestitke mladim nogometasima Dinama pokazuju ko je gazda na Balkanu. ;)
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ovo je drugi tim kadeta Zvezde stručnjak. Ko je gazda na Balkanu u mladim kategorijama mogao si vidjet prije manje od mjesec dana kada su clanovi Zvezdinog prvog kadetskog tima u dresu Srbije igrali polufinale EP (ni Hrvatske, a ni tvoje BiH ni blizu nije bilo).
O

Opi

pre gotovo 2 godine

Onda slušate mrkelu i terzu, jaka škola fudbala...Barselona u regionu, to im je pokriće za pare koje idu u svoje džepove... Rezultat nije bitan, desi se uvek pobeda, porazi...bitno je da ovi momci zaigraju u prvom timu, to je njihov san...oni nose grb od malena idu na treninge autobusima, vole ovaj klub... Ali, onda dođe Falko, bakajoko....uzmu deo mali, ostale pare odlaze u privatne džepove...i za takve će uvek biti mesta u zvezdi a vi mali drugari što dodajte lopte pored terena takvima imate prava samo da sanjate zvezdin dres.
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Ne lupetajte vise ovde nema ni jedan jedini igrac ni 9mladinaca ni kadeta Zvezde , pitaj boga koja je ovo selekcija. Zato se ne lozite toliko.
G

GostDA

pre gotovo 2 godine

Zvezdini igrači koji su igrali za omladince prethodnu sezonu prebačeni su u grafičar gde im počinju pripreme za par dana, njih 8 čini mi se, i kada na to dodate još 13 igrača koji su imali pravo igrati za omladince ovu sezonu ali su već prebačeni u grafičar ili zvezdu, jasno je u kakvom je sastavu došla Zvezda. I opet su medju 4--5 ekipa na Balkanu. Škola Crvene zvezde zajedno sa skautingom je podignuta 5 nivoa iznad kompletne Srbije. Samo Dinamo može da parira. Skroz druga je stvar zbog čega se deci ne pruži prava šansa u Zvezdi, a dovode se razni Dioniji, Bakajoki itd..
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

A jesul igrali ovi koji su sa omladinskom reprezentacijom na EP kvalifikacijama pobjedili i za par dana igraju EP?? Mislim da ni oni nisu ovde???
G

GostDA

pre gotovo 2 godine

Gostimire, naravno da nisu. Oni spadaju u te igrace koje sam i rekao, standardne clanove seniorskih timova Zvezde i Graficara i njima tek predstoji evropsko prvenstvo. To su Copic, Lazic, Lekovic, Djuric, Stankovic, Knezevic, braca Mituljikic, Motika i Lazetic koji je vec otisao iz Zvezde.
:

:3

pre gotovo 2 godine

Treba čestitati boljem i svima za sportski duh i fer plej. Nisu zadojeni mržnjom kao Hajduk iz Splita koji godinama ne želi da učestvuje u ovim turnirima. Zvezda izvela slab sastav i logični je da se ovde stalo.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Tako je!!! Cestitajmo ljudima, bolji bili, i sve ok...
G

Gost ZT

pre gotovo 2 godine

Nedostaje podatak da je Zvezda igrala sa rezervnim timom,pošto su prvotimci imali reprezentativne i školske obaveze,kao i da su u proseku za godinu dana bili mlađi od protivničkih ekipa!
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Turnir prijateljstva sa dinamom. Prijateljstvo sa dinamom. Prijateljstvo...
G

Gost45

pre gotovo 2 godine

BRACA NIJE LOSE ,PO MATERI !
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Oladi druze deca su u pitanju!!!
П

Папен

pre gotovo 2 godine

Ниједан једини играч фкцз са овог турнира неће добацити ни до друголигашког фудбала кад пређу у сениоре а не нешто више.
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Ovo i nije Zvezdin tim koji igra ligu. To su uglavnom rezerve i mladja deca na probi.
B

BBB Dubrava

pre gotovo 2 godine

Bravo dečki! Bravo za Plavi Stroj!
g

gostovar

pre gotovo 2 godine

Zvezda s trecom ekipom ipak nije mogla dalje.
B

BAHATA POLITIKA PETOKRAKE - ZVEZDE

pre gotovo 2 godine

A gde je druga ekipa. a prva. Pa vi sve sakupiste pun tramvaj. E nije SVE u NOVCU cigani
B

BAHATA POLITIKA PETOKRAKE - ZVEZDE

pre gotovo 2 godine

A gde je druga ekipa. a prva. Pa vi sve sakupiste pun tramvaj. E nije SVE u NOVCU cigani
D

DOGODINE SA DRUGIM TIMOM, PRVI ODMARA

pre gotovo 2 godine

Pa koliko sastava IMATE. pola BEOGRADA STE UZELI. Otimacina
G

Gost561

pre gotovo 2 godine

dokazali ko je najbolji klub na balkanskom poluostrvu (si..j zvezdo leeee)
L

Lolll

pre gotovo 2 godine

Nisi ti Hrvat, kod vas se maže poluotok :)
@

@

pre gotovo 2 godine

pa nisam, ja sam partizanov franjevac 🤡
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Nije iz Hrvatske, vec je od njihovih predstavnika ovde grobara)))))
t

titulaaa

pre gotovo 2 godine

Indijanac deca su u pitanju!
K

Kg

pre gotovo 2 godine

Ti si grobar kao prvo, kao drugo da se lecis, kao trece to sisaj , sisaj ti sabane. Zvezda je igrala sa trecom postavom jer momci koji inace igraju su bili u reprezentaciji tako da ne lecite bolesne frustracije preko dece posto ste ponizeni u svim mogucim sportovima sa (0) trofeja.
S

Si.aj

pre gotovo 2 godine

Grobare aleeerr
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Potpuno zasluzena pobeda Dinama....Takodje se mora reci, da na klupi Zvezde sedi jedan veliki seljak, koji se dere sve vreme, kao jarac neki. Bolje druze da si ih sta naucio na treninzima, nego sto trosis energiju kad sve pocne, a tad je kasno za ucenje.....Takodje ce Dinamo pobediti i Partizan, ukoliko on prodje Vojvodinu, jer ni Partizan nije nesto pokazao, ali opet bolje nego Zvezda...
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Druze nemoj da se lozis. Zvezdina prva ekipa u tom uzrastu je bila sa reprezentacijom i nije igrala ovde. Ovo je neki mesani sastav sa mladjom decom i oni koji nisu imali prilike da igraju. Prva ekipa bi pregazila i Dinamo i ostale bez problema.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Pa i meni je to zapalo za oko. Omladinci Srbije u kojima ima igraca Zvezde su do prije 3 dana igrali kvalifikacije za EP i pobjedili u kvalifikacijama (čak i jednu Holandiju) i igraju sada od 18.juna EP i vec su na pripremama. Takođe ako se ne varam 8 omladinaca je na pripremama sa prvim timom Zvezde, plus Graficar, pa mi nije jasno bilo ko su ovi kada sam ih gledao neki dan.