Komentari na vest

Dinamu izmiče tlo pod nogama, Rijeka ga nokautirala iz Kupa Hrvatske (VIDEO)

,

,

pre preko 2 godine

U našem zlatnom dobu je gotovo nezamislivo da neko izbaci zvezdu ili partizan u kupu a da se uključi treći klub u borbi za titulu je ravno naučnoj fantastici. Vojvodinin kup pre 2 godine je i sam čudo nevidjeno.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Dinamo je u slobodnom padu, i to je jasno vec par meseci. Otimanje kluba ljudima koji su ga ponovo izmislili mora da se vrati lose. Ovo je tek pocetak. Klub sad vodi zagrebacki policajac, to ne moze dobro da se zavrsi. Navijacima je smetao Mamic, iz ponekad ispravnih razloga, ali boljeg coveka za klub nece vise naci....
I

Iskreno

pre preko 2 godine

Nije to druze, nego je Rijeka ove godine verovao ili ne najbolja ekipa na balkanu. Ljudi igraju strasan fudbal. Josip Drmic je najbolji napadac trenutno u Balkanskim ligama. Donamo ima dosta vise konkurencije i normalno je da cesce gubi. Rijeka, Dinamo, Hajduk i Osijek sve cetiri ekipe imaju sjajne ekipe. Realno gledano u tu cetvorku ako dodamo i Partizan i Zvezdu ne bi se znao ko bi bio sampion i bas bi bilo egal. Steta je sto Vojvodina ne ulaze ni blizu koliko Osijek i Rijeka jer je dosta veci klub.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Da da, rijeka se pojačaje solidno. Posluju sa Atalantom, Mainzom, Norwichom. Prodaju lijepo. Kapiten im 21ogodisnji Smolcic. Ide i on za godinu-dvije. Ulazu i profitiraju. Osijek postaje sve bolji i bolji. U Hrvatskoj imaju 4 kluba koja se bore za titulu. Svaka im čast. Trebaju iz fudbalskog saveza da prepisu od prvih komšija. Samanjite ligu na 10 klubova! Gledali bi minimum 4 puta vjeciti derbi. Sigurno bi gradovi više ulagali u svoje klubove. Kragujevac, Niš, NS.. bilo bi više ambicija.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Tamo neki Osijek placa 2,5M Alavesu za špica. A kod nas milion plafon, ali i na to se naceka..
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Kakva Rijeka, kakav Osijek jedini konkurent Dinamu je Hajduk. Dinamu je prvenstvo na prvom mjestu pa Europa i tek onda kup. Prodali su 3 vazna igraca i nisu nasli zamjene za njih, nemaju pravog spica koji zna dati gol. Svaku utakmicu 70% posjed lopte i preko 20 udaraca na gol al nikako zabiti. Al evo hvala bogu Krznar odlazi dao je ostavku, a trebo je i davno, nikom nije jasno kako je on doso za trenera Dinama. Prvenstvo se osvaja na proljece pa cemo vidjeti sta ce biti.