Komentari na vest

Direktan intervju Majkla Ovena: Ja davao golove Brazilu i Argentini, a Kejn polovnjacima iz San Marina

C

Cupakabra

pre preko 2 godine

Dobar je bio Oven ali imala je Engleska bolje napadače, pre svega Alana Širera a onda i Runija.
T

TiP

pre preko 2 godine

Jedino nabedjeniji od nas Srba su Englezi, kapiram ja zasto Englezi nas ne vole, vide u nama sebe…
@

@ssss

pre preko 2 godine

Da je Glen Hodl bio selektor 2002. bi osvojili Svetsko prvenstvo! Pa sigurno bi pobedili Brazil sa Ronaldom, Ronaldinjom, Rivaldom,Kakom, Kafuom, Roberto Karlosom i da ne nabrajam dalje. Francuzi i Nemci su takođe bili mnogo bolji. U svakom slučaju Oven je bio dobar fudbaler i da ga povrede nisu omele bio bi među najboljima, ali svakako ne i najbolji jer je u to vreme samo Brazil imao nekoliko fudbalera koji su svetlosnu godinu bili bolji od njega, a da ne nabrajam fudbalere iz drugih zemalja.
9

9849847987

pre preko 2 godine

Ma kakvi Nemci? 2002. su imali daleko najslabiju reprezentaciju zadnjih 50 godina. Pravo čudo da su tad stigli do finala. A ti famozni Francuzi ispali u skupini. Španjolci i pogotovo Talijani su bili moćni, ali su pokradeni protiv domaćina
S

Suhoj37

pre preko 2 godine

Ako ništa drugo, bar je iskren.
R

Rodman1986

pre preko 2 godine

Koliko frustracije u ovom čovjeku.
B

Bilo kako

pre preko 2 godine

bilo za kejna je bio i ostao maradona.Jednostavno igrao je dve brzine brze od kejna,hari u poredjenju sa ovenom izgleda ko usporeni snimak
A

Artur2

pre preko 2 godine

Kakva je to 0 od napadaca bila..volio sam liverpul i zamrzio zbog njega..oven i heski,pi
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Osvojio Zlatnu loptu u vreme mnogo jače konkurencije gde su mu konkurenti bili Ronaldo, Batistuta, Vijeri, Raul,Anri, Trezege, Inzagi, Ševčenko, Klajvert... Kejn ni u ovako slaboj konkurenciji joj nije ni blizu.
g

ghost11

pre preko 2 godine

A danas konkurencija Mesi, Ronaldo, Levandovski, Mbape, Salah... baš slabo
B

Bon Jovi

pre preko 2 godine

Ta nagrada je čisto politička, od svih koje si nabrao nije jednom nije ni ni blizu ali je Englez...
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Danastavim dalje danabrajam? Bergkamp, Kol, Jork, Šeringem, van Nistelroj… On je samo u svom klubu morao da se izbori za mesto na terenu pored jednog Heskija i Faulera i kasnije Anelke ili Djibrila Sisea. Mnogo je veća konkurencija bila i fudbal je bio kvalitetniji.
G

Gostzzz

pre preko 2 godine

@ghost11..Ronaldo i Mesi konkurencija???oni sace u penziju kakva crna konkurencija..ni Levandovski nije daleko
L

Lafarge

pre preko 2 godine

Jedna od najboljih utakmica u mom zivotu odigrana je u francuskoj 98 godine, mislim da je bila osmina finala... argentina - engleska... koja utakmica, kakva tenzija, utakmica na noz, 120 minuta cistog fudbalskog opusa, kao da se juce odigrala a evo prosle su 23 godine i koji mesec... a onaj slalom ovena... poezija... nikad vise ovakvih utakmica...
G

Gostionic@r

pre preko 2 godine

Ne zaboravi crveni Bekama.....
T

Tanasije

pre preko 2 godine

Kakav je to ljuski sklop i mozak kad neko napise "ja sam navijac luzerpula"...
g

goust

pre preko 2 godine

Haha, pa ti si to napisao!
T

Transter

pre preko 2 godine

Frajer priča kao da se naosvsjao trofeja. On je bio klasična 9- ka tog doba ništa specijalno, jel odskakao od Mijata, Šukera, Yorka, Nistelroja, Fowlera, Ronalda, Širera, Ševčenka itd. Nije, samo što je iza njega stajala engleska medijska mašinerija koja od magarca napravi konja.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Majkl Oven.Odličan fudbaler u svoje vreme.Dobio Zlatnu loptu u trenutku kada nije igrao za tim koji je osvojio titulu ili Ligu Šampiona niti sa reprezentacijom.Druga vremena.Sećam se da mi je bilo žao kada je otišao u Real.Mnogi su propali kada su napustili Liverpul:OVEN MEKMANAMAN TORES FAULER...
w

webad1984

pre preko 2 godine

polovnjak je i sam u glavi,kad tim recima moze bilo koga da nazove..
Г

Гос'

pre preko 2 godine

Велики таленат, али су га повреде и вероватно однос према самом себи спутали да направи каријеру каку заслужује. Читао сам Џерардову биографију, сад видим шта Овен каже. Очито су људи на острву склони психичким проблема. Не знам дал је то до менталитета, ил времеснких прилика, можда мих та два, плус огроман притисак и нереална очекивања..
d

djalminha

pre preko 2 godine

@feliz....mozda si u pravu da nece osvojiti,ali da nemaju golmana je lupetanje....Ramzdejl decko razbija kako brani u Arsenalu i vec sada je spreman da skloni Pikforda,koji takodje nije los golman....imaju mozda i najbolje perpektivne igrace,pa za osvajanje cemo videti za koju godinu.
f

felíz

pre preko 2 godine

Poštujem svačije mišljenje, ali rano je da se priča o njemu kao ozbiljnom golmanu. Čovek je branio za Šefild, Vimbldon i Bornmaut. Za Arsenal skupio 15 utakmica i pričaš o tome da je vrhunski golman? Polako.
B

Barton Fink

pre preko 2 godine

Felíz, svaka čast za komentar u vezi sa Fodenom. Gledam koliko je već sad dobar igrač i na koliko različitih pozicija igra na vrhunskom nivou. Krivo mi je što takav talenat ne igra za Liverpool, mada i ovaj mali Harvey Elliot je strašan talenat i sličan tip igrača. Kad je njega Klop već sa 18 stavio u prvu postavu, znači da je mali vunderkind. Vreme će pokazati koliko mu je ova povreda odmogla u karijeri.
f

felíz

pre preko 2 godine

Hvala druže. Da, Foden je klasa za sebe, brzina, dribling, vizija igre, šut, ima sve. Uz Pepa će postati zver. Nemam dvojbu da će se on i Mbape boriti za Zlatne lopte kao Mesi i Ronaldo proteklih 15 godina. Što se Eliota tiče nadam se da će se što pre vratiti, a ne sumnjam da će uz Klopa izrasti u ubicu :)
B

Bar Kohba

pre preko 2 godine

Bio je strasan igrac. Secam se da je uz njega i Raula 97/8 Perica Ognjenovic bio proglasavan za treceg mladog talenta Evrope. Inace njegova prica nije prazna, on je zaista bio klasa kog su povrede unazadile. U Realu se prosto nije snasao, dok je u Njukastlu uspeo malo da se povrati, greska mu je odlazak u Mancester zbog rivalstva sa Liverpulom, ali retko bi ko taj poziv u tom momentu odbio. Sto se tice njihove reprezentacije, ona je za klasu igracki bolja od ove danas, cesto nisu imali srece na turnirima i 2002 su bili bara bara protiv Brazila, mozda i najblize da nesto naprave. S druge strane tada su veliki timovi bili izuzetno jaki Brazil, Argentina, Francuska, Italija, Nemacka, Holandija nisu oni bili u rangu onih koji su dotakli vrh, prosto im je falilo dosta stvari, dok danas jake reprezentacije nisu vise toliki jake, niti imaju onaj kontinuitet. Ali danasnji tim Engleske ima timski duh i dosta mladu i poletnu ekipu, zato i nizu dobre rezultate.
G

GostX

pre preko 2 godine

E sto me iznervira covek sa ovim glupim izjavama i poredjenjima (iako sam navijac Liverpula i dosta ga cenim), morao sam da izguglam da vidim kome je on to davao golove. Dakle: Jamajka?! (1 gol u pobedi od 6-0), Luksemburg (2 gola u 2 utakmice), Lihtenstajn (2 gola u 2 utakmice), Estonija (1 gol) itd. Dakle, ne jedi g...a druze, i ti si davao golove mnogo losijm reprezentacijama od vase, pa ti se ti golovi racunaju.
B

Boulogne boys

pre preko 2 godine

Zanimljiv je trenutak kada se uhvatio da pljuje po Kejnu, 2 dana pred utakmicu sa Liverpulom. Da je bio veliki igrač i da je imao frtalj mozga da nauči jezik, napravio bi karijeru u Real Madridu, a ne po Engleskim selendrama. Ovako, kao i svaki drugi izvikani Englez izdrži godinu, dvije max u Španiji pa trčeći nazad na svoju livadu gdje ga sve ovce znaju. Sada skupa s ostalim telcima, Nevilom, Ferdinandom prosipa pamet a da nije vodio trening profi tima u životu (5 i po minuta blamaže u Valensiji se ne može nikako računati u trenersko iskustvo). Za desetak godina ćemo od Magvajera slušati slične nebuloze u istoj ulozi. Englezi, šta ćeš

Marko Pavlovic

pre preko 2 godine

Kakva je igračina bio. On i Emil Heski, kao Kobe i Šek. Uhhh. 95%onoga što je rekao je apsolutno tačno.
f

felíz

pre preko 2 godine

Oven ima malo našeg mentaliteta. Kaže ladno da je Hodl bio selektor osvojili bi svetsko prvenstvo. Šta bi bilo kad bi bilo... Ne bi ga osvojili niti će ga osvojiti u narednih 50 godina. Sada imaju Stonsa, Fodena, Sterlinga, Griliša (svi u Man Cityju), Maunta, Sanča, Grinvuda, zatim 3 desna beka koja spadaju u top4 na svetu Arnolda, Vokera i Ris Dzejmsa, zatim tu su Kejn, Saka, Rašford, Deklan Rajs, Čilvel. Imaju takodje mladog Belingema, Smit Rova, Galagera. Ali nemaju ljudi golmana niti će imati u skorije vreme i nemaju selektora. Ono što poseduju je prepotentnost i što kaže Oven preteranu klubsku obojenost. Ta prepotentnost se ogleda u tome da jadnog Megvajera niko neće da skloni, niti iz MU (plaćen 87M €!, pa je nemoguće Englezu priznati da si prevaren), niti iz nacionalne selekcije. Nijedna reprezentacija na svetu ne može ništa da osvoji sa Pikfordom na golu, i sa prevarom Megvajerom. Čovek je zalutao u vrhunski klub. Kad tad će se pokazati da je rupa i neznalica. Zamisli Arnold mora da igra sa ovom tarabom posle Van Dajka. Uzgred budi rečeno: Foden za 3-4 godine uzima Zlatnu loptu.
M

MP

pre preko 2 godine

Ala si se nalupao
M

Missed

pre preko 2 godine

Pre svega kao navijac liverpula a onda i navijac Engleske rep.bas od vremena Ovena cak i malo ranije moram da kazem da se slazem u dosta cemu ali Pikford je ne majstorski vec velemajstorski odradio posao do sada i ne znam cime je zasluzio ovako negativan komentar...simen je bio truleks kako u arsenalu tako i u rep.i iako su klubske boje zaista ostavljale uticaj na samu igru engleza tada po meni licno je napad bas sa ovenom i heskijem bio najslabija karika...skols bekam gerard lampard kol rio kembel ko tu nadje manu svaka cast....i dodao bih jos da ja nebih bio toliko ubedjen da ova generacija engleza nece osvojiti nista...sportski pozdrav
R

Rokoko

pre preko 2 godine

Ne znam koliko imas godina, ali svi momci koje si nabrojao su talentovani, a ovi koje on pominje su igrali finala evropakih kupova sa manje od 25 i bili nosioci igre, svaka cast, ova generacija je mozda i talentovanija od te o kojoj Oven prica, stoperi njegove generacije su bili lavovi za Megvajera i danas bi u 40 mogli lagano da igraju (Ferdinand, Teri, Sol Kembel,...) taj Skols je bio covek koji je fudbal drzao u malom pratu igrao sve pozicije koje su bile potrebne timu, Foden ima jos mnogo da guli jer tehnicki je slican Skolsu mozda za nijansu bolji ali fizicki su nebo i zemlja. Zamisli sad da Rasford (a ima vise od 21 godine) uzme zlatnu loptu njemu au konkurencija Mesi, Ronaldo, Leva,... a Ovenu Ronaldo, Ronaldinjo, Rivaldo, Figo, Del Pjero, Toti, svi na vrhuncu forme, ..., dakle, nije ni on bas imao slabu konkurenciju. Najveci uspeh u sportu je donela medicina, pricam iz licnog iskustva, jer sam i ja imao povredu ahilove tetive i tu aam manje vise zavrsio, odnosno uspeh je donelo to sto sad mozes da vezes 7-8 pa i 10 sezona u vrhunskoj formi, a nekad nisi mogao prosto telo i medicina dostupna nisu dozvoljavali. Njegova prica ima osnova itekako, da li ima ogorcenosti, ima, ali se nije nalupetao pa nije bas.
R

Rokoko

pre preko 2 godine

@missed Zaboravio si Robija Faulera te 2002 i u reprezentaciji i u Liverpulu.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

@MP A u cemu se nalupao? Velika vecina je tacna.
f

felíz

pre preko 2 godine

@Missed nije poenta u traženju mana. Nego šta su osvojila ta imena u svojim karijerama sa reprezentacijom? Ništa. Pikford je rupa. Golman koji ono uradi protiv Liverpula kada je Van Dajk pokušao da šutne i ovaj sam sebi dao gol ne može se smatrati golmanom. Igra nogom mu nije ni u top 300 golmana na svetu. Sve što zna je da je ispuca 80 metara od gola ili u aut.