Marko Dmitrović (Foto: AFP)
Marko Dmitrović (Foto: AFP)

Dmitrović o budućnosti: Moj agent zna koje su mi ambicije

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.21. | 18:25

O novom klubu ipak ništa konkretno

Betis je otpao, predugovor sa Seviljom je navodno već potpisan, ali Marko Dmitrović i dalje ne želi da govori o narednoj destinaciji. Mada je gotovo izvesno da u budućnosti sebe ne vidi na Ipurui, pošto mu ugovor sa Eibarom ističe na kraju sezone. Partije u baskijskom timu omogućile su srpskom čuvaru mreže da pred sebe postavi nove, ambicioznije ciljeve, o čemu je ukratko govorio za radio Euskadi.

Izabrane vesti

"Moj agent zna koje su moje zamisli i ambicije", rekao je Dmitrović za pomenutu baskijsku radio stanicu kada je upitan da prokomentariše glasine o njegovom transferu u Sevilju.

Ambicije o kojima govori, piše Estadio Deportivo, odnose se na standardno igranje u Ligi šampiona. Zbog toga je uostalom i odbio Atletiko Madrid, jer bi pored Jana Oblaka, kojeg pride smatra najboljim golmanom na svetu, teško stigao do mesta startera.

Neće mu doduše ni na Ramon Sančez Pishuanu biti lako, jer ga tamo čeka dokazani Bono, ali ga konkurencija u liku marokanskog čuvara mreže nije zastrašila, pa će se, ako je verovati pisanju pomenutog lista, od starta  naredne sezone boriti za mesto među stativama Andalužana. Do tada ipak razmišlja samo o aktuelnoj sezoni.

"Izgleda kao nešto što kažu svi igrači, ali ja sam veoma skoncentrisan na svoj rad i mnogo dugujem Eibaru", istakao je Dmitrović.


tagovi

EibarSeviljaMarko Dmitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara