Marko Dmitrović (©Reuters)
Marko Dmitrović (©Reuters)

Dmitrović potpisuje na tri godine uz posebnu klauzulu, Gudelj posrednik

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.03.21. | 21:38

Srpski golman sve bliži ozvaničenju saradnje s Seviljom

Nedavna izjava Tomaša Vaclika da je “čuo da dolazi golman Eibara“ podgrejala je već dobro poznate priče o transferu karijere Marka Dmitrovića i prelasku u Sevilju gde stiže kao slobodan igrač.

Uprkos svim dosad ispričanim stvarima na ovu temu, Sevilja još nije zvanično objavila Dmitrovićev transfer, verovatno iz poštovanja prema Eibaru gde srpska “jedinica“ ima ugovor do leta. Odavno ipak nema dileme oko toga da Dmitrović karijeru nastavlja u srcu Andaluzije.

Izabrane vesti

Sreda, 20.45: (1,75) Srbija (3,45) Republika Irska (5,20)

Ono što se dosad čuvalo kao stroga tajna jesu detalji Dmitrovićevog ugovora sa Seviljom. Ali, ugledni seviljski list Estadio Deportivo objavio je deo onoga što Dmitrovića čeka u opremi Nerviona. On će, naime, da potpiše ugovor na tri godine, uz opciju automatskog produžetka na četvrtu sezonu u slučaju da pre toga dostigne određene individualne ciljeve.

Prema navodima istog lista Dmitrović je zbog Sevilje odbio ponude Real Sosijedada, Viljareala, Espanjola, kao i klubova iz Premijer lige i Bundeslige. Razlog je direktan pristup agenta srpskog golmana Meha Kodra u razgovorima sa sportskim direktorom Sevilje Monćijem koji je pokazao ozbiljno interesovanje. Posrednik u realizaciji ovog transfera bio je i Nemanja Gudelj, koji je Dmitroviću nahvalio klub i predstavio sve pojedinosti oko funkcionisanja ekipe. Na kraju Dmitroviću je bilo izuzetno lako da prihvati uslove sa Ramon Sančez Pizhuana i donese odluku karijere.

Samo, da sačekamo i tu zvaničnu objavu...



tagovi

Marko DmitrovićSeviljaletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara