Komentari na vest

Dobar je Arsenal, ali Liverpul je bolji: Firmino nastavio teror protiv Tobdžija, Redsi na bod od Sitija (VIDEO)

C

Chica

pre oko 2 godine

Plašim se da Arteta ne pravi ogromnu grešku i da će zarad Odegarda upropasriti ESR, talentovanog bisera. Arsensl to ume. Venger je nešto slično uradio sa Aršavinom. Nije ga stavljao na prirodnu poziciju. Nadam se da će ESR stasati u vrhunskog igrača i biti jedna od legendi Arsenala. Od sveg srca mu to želim.
x

xaxaaxaxaxaxaxa

pre oko 2 godine

arsenal je uvek dobar dok na naleti na ozbiljnog rivala i onda u misju rupu kao i uvek hahahah))
П

Пантела24

pre oko 2 godine

Ову утакмицу је добио бољи тим, утакмица лепа за гледање. Свака част Арсеналу како су одиграли, али разлика у класи се види. Причати да је Арсенал бољи био и да је Едегард дао гол да би победили није баш основано. Арсенал јесте имао инцијативу и притиснуо Ливерпул једно време, али нисам видео резултате тог притиска. У сваком случају одличне екипе и одличан фудбал, а пре свега феноменални тренери. Спортски поздрав!
F

FM

pre oko 2 godine

Po cemu Arsenal bio bolji? Sto su prva ekipa koja se nije povukls i odigrali na trenutke presing protiv Liverpula? Arsenal nije imao sut u okvir, sem Edegardovog promasaja. Cestitke Arsenalu na borbenoscu, verovatno su iznenadili Liverpul u prvom poluvremenu sa tim sto se nisu povukli, ali videlo se u drugom da je Liverpul klasa za sebe (naravno sa Sitijem). Arsenal super mlada ekipa, bice dobri za 2 godine, fali im dobra klupa.
R

Reanal__lik

pre oko 2 godine

Ljudi, nije pristrasno nista iako vise volim Arsenal nego Liverpul...ali Arsenal ih je razmontirao prvih 60 min! Bukvalno su im zagorcali zivot, Klop burazer vileneo pored aut linije, hteo da prebije i sudije, i svoje, i njihove...ali Liverpul iskusnija ekipa i posle promasenog zicera ih sacekali, kad su ovi malo pali i za pet minuta resili utakmicu sa dva gola...svaka cast obema ekipama, ali nisam video ni jedan tim da je onako stisnuo Liverpul kao Arsenal veceras...bice ovde ludilo narednih godina, vracaju se tobdžije...
K

K R O J F

pre oko 2 godine

Nisam gledao ali super je neizvesnost. Čekamo SITI-LIVERPUL
К

Какоје

pre oko 2 godine

Велика победа Ливерпула, једна од најзахтевнијих утакмица које су одиграли у сезони, овај пресинг Арсеналових крила је страшан, јако тешко за играње. Млада екипа је по правилу ''пукла'' и распала се након промашеног зицера, па примљеног гола и то је пресудило. Видим да људи коментаришу овде, а у исто време коментаришу вести о ЛШ, немогуће је да сте гледали све те утакмице... Резултатски ово делује рутински, али ово је била претешка утакмица и свака част Ливерпулу на менталитету. Ипак је за њих ово била битнија утакмица, Арсенал не може да напредује на табели, а што се тиче борбе за четврто место, све је у њиховим рукама. Не сумњам ни најмање да ће они завршити четврти.
G

Gost555

pre oko 2 godine

sta uradi klopp od onog luzerskog mentaliteta i propalitetq, strasan je Liverpool a i Arsenal polako se podize

Kameni

pre oko 2 godine

Ima Arsenal odličan potencijal i dobru energiju u ekipi ali ova utakmica im je ''buđenje'' da imaju još dosta da rade. Liverpul je izuzetno disciplinovan u odbranu, hvataju ih u ofsajd zamke kao pauk komarce, streljali im volju sa dva brza gola i to je to. No, Arsenal više nego verovatno uzima to 4. poziciju, zaslužili su je potpuno.
K

Kobra

pre oko 2 godine

Ramsdelov je prvi gol, a dok kod drugog moze da podeli odgovornost sa drugima. Party, Martineli i Tirni pokazali klasu. Odegard me je razocarao, dal mu nije dan ili je ipak osrednji igrac vreme ce pokazati. Saka je bio odsecen, bez lopti Odegarda i pomoci Cerdica. Klop je najbolji trener na svetu, podseca me na Vengera i Fergusona ima kostur ekipe i samo svake godine dovede 1 ili 2 igraca max , uvede ih u igru i samo delji.
G

Gostjagd

pre oko 2 godine

pljujte džaku bre on je kriv za poraz
z

zosim

pre oko 2 godine

nista neocekivano, arsenal sasvim dobar ali je liverpul drugi nivo skroz, nadam se da im nece pasti forma posle poraza sad jer jako zelim da budu makar cetvrti na kraju
G

Gost x

pre oko 2 godine

Pa da grize arsenal za 8 mjesto .
G

Gost999

pre oko 2 godine

Sta je tu je, ipak je Liverpul i dalje nivo iznad Arsenala. Ali se mora priznati da je Arsenal i ovde pokazao da su mnogoo napredovali, igrali egal sat vremena, bili .ozda i bolji. Ne iskoristis dobru sansu preko Odegarda, i odmah primis gol. To su neke stvari koje dodju vremenom i iskustvom. Bice to sve jos dosta bolje, bitno da se nisu predali u svlacionici kao prethodnih godina.
R

Ralentsakis

pre oko 2 godine

Liverpule pobedi sve do kraja i budi sampion!
O

OkosBokos

pre oko 2 godine

Eto, a "navijaci" Arsenala lupali minuse kad sam napisao da nemaju sanse. Prosto Liverpul i Siti su klasa iznad svih, pricam o ligaskom takmicenju. Naravno da mogu da izgube finale LS ili FA Kupa od nekog Atletiko Madrida ili Totenhema, ali u PL im nema ravnih. Oni su toliko bolji, da bi verovatno i u tzv SUPERLIGI bili prvi favoriti. Arsenal je tu gde mu je mesto, 4. ili 5. mesto, sto je odlican rezultat. Celsi je svakako 3. Kao nekad kod nas Vosa, bolja od ostalih, ali slabija od "Vecitih".
I

I

pre oko 2 godine

Kako nemaju sanse? 0%? Da je usla ona sansa Odegarda ovo Liverpul ne bi dobio. Vrlo tezak i gadan mec i OGROMNA pobeda Liverpula, jer je ovo moglo da ode i u drugom pravcu. Ja nisam navijac Arsenala, pa se opet ne bih slozio da nemaju sanse. Ovo je bila egal utakmica, ako ne i Arsenal bolji do prvog gola. Fali malo iskustva i cini se da imaju neki kompleks velikih utakmica koji treba razbiti. Kako drugacije objasniti promasaj Odegarda, pa ona smesna dodavanja Martinelija nakon sjajnih slaloma i driblinga, pa kiks golmana koji blista cele sezone. Fali im da dobiju jednu ovakvu utakmicu da ih krene. Liverpul na iskustvo i svaka cast, ali reci da Arsenal nije imao sanse da pobedi veceras je lupetanje.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Slazem se. Liverpul je sigurno nivo ili dva iznad, a Arsenal je cetvrti i sa tim niko nije nezadovoljan. Ovo je odlicno, ipak su tanki i dalje da se nose sa Liverpulom i Sitijem. Samo da odigraju protiv slabijih kao dosad i LS nece biti upitna.
S

Skopje

pre oko 2 godine

Iskoristili pomoc Kristalne Palate, e sad pocinje trka. City jos je u pol pozicii, 1 bod vise, medjusobni duel na domaci teren i laksi raspored do kraja. 9 kola velike borbe a za neutralce veliko uzivanje. YNWA
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Gvardiola na aparatima!
S

Ssf

pre oko 2 godine

Steta za Arsenal odlicni su bili, grizli su na terenu i definitvno bili bolje ali su i dalje mlad tim a ovde je presudilo iskustvo, sa ovom igrom su bez problema u top 4, bolji su od junajteda i totenhema u svim segmentima i to za klasu..
G

GETAFIX

pre oko 2 godine

Kad porasteš shvatićeš da ne može neko definitivno da bude bolji i izgubi 0:2. To je samo demagogija i pravdanje procentima poseda i šuteva u i van okvira.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Ali ne i od WHa, vidimo se na London stadionu pa ko bude bolji
L

Lmaoi

pre oko 2 godine

Teško bit bolji od junajteda,i totenhema koji svaku drugu kiksa