Dobiće još neku sedu: Slaviša Stojanović sutra preuzima Levski

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.11.20. | 12:49

Drugi mandat u velikanu iz Sofije

Nema navijača Crvene zvezde koji ne razvuče osmeh na lice na pomen Slaviše Stojanovića. Harizmatični stručnjak je posle šest godina dominacije Partizana uspeo da pehar namenjen najboljem timu Srbije vrati u trofejni muzej Marakane. I to posle jedne od najturbolentnijih sezona u novijoj istoriji kluba. Bez para i osnovnih sredstava.

Pričao je što zvanično što nezvanično o tome Slaviša Stojanović, ali se ponovo odlučio da se pogleda oči u oči sa velikim pritiskom i možda neralnim očekivanjima. Svi bugarski mediji preneli su informaciju da će bivši selektor Slovenije sutra stižu u Bugarsku kako bi dogovorio detalje nove saradnje sa Levskim.

Izabrane vesti

Cilj je jasan: borba za vrh i pokušaj da se sa trona svrgne večiti šampion Bugarske Ludogorec. Ove možda ne, ali sledeće sezone – da. Prethodnu titulu Levski je uzeo još 2009. godine. Od tada navijači tog kluba su osuđeni na patnju.

Ništa nije bolje krenula ni ova godina. Levski je odavno ispao iz Evrope, vezao je tri poraza u prvenstvu, što je bio dovoljan razlog rukovodstvu kluba da se zahvali na saradnji Ivanu Ilievu.

Levski je vrlo šizofrena sredina, bezt mnogo strpljenja za trenere, što je Stojanović osetio 2019. godine kada je prvi put predvodio velikana iz Sofije.

Posle Crvene zvezde Stojanović je pored Levskog radio u Letoniji, Kini i Bugarskoj. Očigledno je da ga privlače sredine u kojima može da dobije još neku sedu.

 


tagovi

Slaviša StojanovićLevski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara