(Star sport)
(Star sport)

Dobrašinović: Naterali smo Partizan da se brani

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.23. | 17:59

„Koštaju nas sitne greške“, smatra strateg Plavih

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Pazara)

Prvi put ove sezone Novi Pazar nije postigo gol kod kuće. A zaslužio je. Prvi put je izgubio, a nije zaslužio.

Izabrane vesti

Pružio je sjajnu partiju protiv Partizana, stvorio dovoljno prilika koje bi protiv bilo kog drugog tima, verovatno, iskoristio. Ne i protiv lidera iz Humske. I zato je manjak dobrog raspoloženja u svlačionici, iako je igra zaslužila pozitivne ocene.

Ekipa smo koja se pravi u hodu. Često nas skupo koštaju sitne greške, skupo ih plaćamo. Nisam zadovoljan rezultatom, sve ostalo je bilo dobro. Osećam se kao da smo nastavili tamo gde smo počeli sa Vojvodinom. Bez obzira na gubitak bodova, osećam se dobro. Naterati Partizan da se brani, da malo čak mi odigovlači, što je sasvim legitimno... Mojim igračima pokušavam da prenesem da veruju da su jako dobri, da zaslužuju da su u vrhu tabele. Na kraju, možda je bilo i zasluženo. Kad se završi 1:0, nemam šta drugo da kažem. Čestitam kolegi na stavu i iskrenosti. Želim mu da što duže ostane u Partizanu“, predočio je Siniša Dobrašinović.

Trener domaće ekipe podsetio je javnost da nema mnogo vremena za odmor.

U petak igramo protiv Radničkog u Nišu, probaćemo da se osvežimo malo, da probamo da osvojimo neki bod. Želimo da se vratimo u taj ritam, a ne samo da igramo za dobar utisak“, zaključio je Dobrašinović.



 



tagovi

Siniša DobrašinovićFK Novi PazarNovi PazarMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara