Miloš Degenek i Aleksandar Dragović (©Starsport)
Miloš Degenek i Aleksandar Dragović (©Starsport)

Dobre vesti iz Zvezde: Katai, Borjan, Dragović i Degenek dobili negativan test, mogu na Midtjiland

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.10.21. | 18:51

Kvartet se vratio treninzima

Fudbalski klub Crvena Zvezda obavestio je javnost da su četvorica fudbalera koji su bili pozitivni na virus korona pred utakmicu sa Ludogorecom – Aleksandar Katai, Milan Borjan, Aleksandar Dragović i Miloš Degenek – dobili negativan nalaz i vraćaju se u trenažni proces.

Uprkos tome što je Crvena Zvezda bez važnih prvotimaca otputovala u Bugarsku, iz Razgrada se vratila sa osmehom na licu, zbog trijumfa. Crveno-beli su projektilom Gelora Kange srušili Ludogorec, nadomak su novog evropskog proleća, a dobre vesti stigle su tokom reprezentativne pauze.

Izabrane vesti

Kapiten Milan Borjan, Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai i Miloš Degenek su ozdravili, što znači da će Dejan Stanković moći da računa na pomenuti kvartet za utakmicu 3. kola grupne faze Lige Evrope sa Midtjilandom u Danskoj, pošto je potrebno da prođu dve nedelje od negativnog testa, a meč je na program 21. oktobra.

Iza Crvene zvezde je težak period tokom kojeg je trener Dejan Stanković imao ozbiljnih kadrovskih problema, ali je i pored toga uspeo da napravi novi uspeh u Evropi, te održi korak sa Partizanom. Iz Zvezde su poručili da redovno testiraju igrače i vode računa o zdravlju svih zaposlenih,

“Pozitivna vest stigla je u naš klub. Kapiten crveno-belih Milan Borjan, napadač Aleksandar Katai, dvojica štopera Miloš Degenek i Aleksandar Dragović uspešno su se oporavili od korona virusa, te su pri testiranju dobili negativan nalaz. Naš klub je pomno pratio stanje i svakodnevno komunicirao sa fudbalerima koji su se pridržavali svih mera i vreme proveli u izolaciji. Naš klub redovno testira igrače na virus Kovid 19 i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih”, stoji u saopštenju crveno-belih.



tagovi

Aleksandar DragovićMiloš DegenekAleksandar KataiMilan BorjanFK Crvena zvezdaDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara