Dobri signali iz Napulja, Bajernu se otvara put do Kulibalija?

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 13:25

De Laurentis, navodno, spreman da značajno spusti potraživanja...

Dobri signali stižu u Minhen iz Napulja.

Kako piše Gazeta delo Sport gazda Napolija Aurelio de Laurentis konačno je spreman da spusti cenu za jednog od najboljih štopera Evrope Kalidua Kulibalija kako bi napokon realizovao njegovu prodaju na leto.

Izabrane vesti

Napoli se bori za Ligu šampiona i ukoliko uspe da se "ugura" u TOP 4 u Italiji situacija bi možda mogla da se promeni, međutim ukoliko San Paolo ne bude video elitu dogodine dileme neće biti - Kulibali odlazi.

Plata senegalskog centralnog beka predstavlja veliko opterećenje za budžet Napolitanaca - zarađuje 11.000.000 evra bruto, iliti deset odnos svih plata u klubu - i to je jedan od ključnih razloga što je De Lauretis spreman da značajno spusti potraživanja. Podsetimo, godinama unazad italijanski klub drži u izlogu Kulibalija, ali nijedan klub se još nije ni približio cifri od 80.000.000 evra, koliko je gazda Napolija očekivao od eventualne prodaje.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija kako Bajern radi na kupovini Kalidua Kulibalija, pa će ove vesti iz Italije prijati Karl Hajncu Rumenigeu i Hasanu Salihamidžiću. Ostaje samo pitanje da li je Napoli spreman da prepolovi potraživanja, jer Bavarci su navodno za ovaj posao namenili 40.000.000 evra.

Bajern, razume se, nije jedini interesent. Od ranije je poznato da bi Kulibalija u svojim redovima rado videli i Arsenal, Barselona, Pari Sen Žermen, Liverpul, oba Mančestera.

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Kalidu Kulibaliletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara