Komentari na vest

Dodavanje belih tačkica na crnu površinu

S

Ssl

pre oko 1 godinu

Voleo bih da vam uglavimo 4 komada samo zbog izbora ove slike. Isto ste se tako ložili i razvlačili trans kako “gazite” naše igrače pa 3-1 za nas taj derbi koliko se sećam, Hugo/Katai, ili 2-1 Radonjić/Pešić nisam siguran.
R

Reč je reč

pre oko 1 godinu

E kada bi dao bog da i jednii drugi u utakmicu udju opušteno i da nakon mnogo godina vidimo derbi sa malo fudbala i malo više golova a ne krljanje i glumatanje 90 minuta i i ni F od fudbala.Velika je bodovna razlika za nivo naše lige da bi se Partizan nečemu nadao i a isto tako i Zvezda nema šta da izgubi i treba da odigraju konačno jednu dobru utakmicu da ima šta da se vidi.
G

Gost1978

pre oko 1 godinu

bas tako, ostale nisu bitne, cilj je da se bude cetvrti
5

56789

pre oko 1 godinu

Mogu da se SLIKAJU sa igracima ZVEZDE

07.08.16

pre oko 1 godinu

Dotakao bih se par stvari....Pod jedan,Derbi je nesto najbolje sto mi imamo,kakav god da je,i za mene je uvek bio,jeste,i bice poseban dogadjaj.Mogli smo da procitamo ovde na portalu,razne stvari,o "pustanju',"miru u kuci" itd itd.Derbi se ne namesta.Nikad.desava se da Uprave vecitih nekad imaju zajednicku saradnju,interese(kao sad Dzaja i Bjeka),ali je,generalno,netrpeljivost velika,i Derbi se ne namesta.Saznalo bi se,kad tad.Pisalo se,onomad,nakon pobede "gromade" u 1/2 Kupa,da je to zbog "mira u kuci".nama titula,njima Kup.Pa je onda u Finalu Vojvodina uzela Kup.dakle,videli smo da to nije tako.Pa onda finale Kupa sa Dekijem.Pisalo se kako ce da ih pusti Deki,da je sve dogovoreno,.zbog cuvenog "mira u kuci",pa smo videli da nije bilo tako.Neki su cak bulaznili i da je bilo naredjenje da se gromada pusti,a da se Deki na poluvremenu predomislio.Dajte ljudi,Derbi se ne namesta.Drugo,"gromada " je sama kriva za ovo sto joj se desava.Ni visoka trava,ni meseceve mene,ni Uefa,Ceferin,ni Savez,ni Zvezda.Kad budu prestali da gledaju nas,vec se posvetili sebi,bice im bolje.Mi smo imali sms broj na dresu,pecurke na Marakani,sekli nam struju,oni nista od toga.Ko je njima kriv,sto imaju novac a ne znaju.Ko je dovodio Miljkovica,Fejsu,Jojica,Svetu i davao im ogromne plate?Imali su Asana,Sumu.dakle,para ima,ali ne znaju.A da ne govorim o napadu na drzavu,koja je sada dobra kad sipa u KK,i koja je bila dobra kada je placala licence.Sami su u "gromadi" krivi jer su kreirali paralelnu stvarnost da su bolji nego sto jesu.A smesni rezultati u LK,govore sve.Smeju se nama,a mi ispali iz takmicenja u koje oni ne mogu da udju.Mi igramo 4xLE i 3xLS,a njima je LK plafon,tako da,Evropa sve pokazuje.Treca stvar,ako su toliko bolji,a ne daju nam,sto ne pogledju skor u Derbijima.Poslednju pobedu “gromada” ima 10.06.2020,dakle,pre skoro 3 godine!!!!Cak 8 Derbija nakon toga,oni nsu pobedili.4 pobede Zvezde,I 4 remija.A ako ne racunamo Kup,poslednji put su pobedili 22.09.2019,dakle,pre 3.5 godine.Ako su toliko bolji,evo im prilike.I poslednje..Bez obzira na tabelu,novu titulu i LS,svi u Zvezdi su svesni da su "pod lupom".da nismo na nivou na kom treba da budemo.Ovo je prilika da se pobedi,uz dobru igru,i ne samo stavi tacka na crno beli svet,vec da nastavimo da se spremamo za LS.Kiks bi poremetio stvari i stavio znak pitanja,pobeda bi bila izuzetno dobrodosla.Verujem da motiv nece biti problem.Do sada je "gromada' svaki derbi igrala na zivot i smrt,sto je i razumljivo,jer smo mi njima najveci rival,a oni nama nisu bili,jer smo imali i LE i LS.Sada,mi moramo da igramo na zivot i smrt i da ne dozvolimo da oni budu motivisaniji,niti da mi"proigramo" tek nakon primljenog gola.Jaci smo,osim Rikarda,niko od njihovioh igraca ne bi mogao u statnih 11 kod nas,uz prednost Marakane i razliku u kvalitetu,fiks 1.Pobeda.Da im ne pada na pamet,da traze opravdanja,niti da dovode u pitanje nasu titulu.Da im pokazemo ko je ko.Pobeda.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Ko od navedenih ne vidi situaciju kako je u tekstu opisana taj ima problem sa percepcijom,sad da li je on nametnut i stečen slušanjem i jednosmernim usvajanjem neistina,a bez uključivanja mozga koji bi prosto sabrao 2+2 i dobio tačan rezultat ! Sve što je čovek iznad napisao stoji i materijalno je dokazivo,još bi samo dodao UEFA listu i mesto u TOP 40 koje niko i ni na koji način ne može da šteluje osim živih rezultata kojima je to potkrepljeno ! A vi pravite od sebe teletabise i dalje i trk na ŽP kanal ili kod Stanoja po mišljenje,nemojte se baviti svojim očima i mozgom neka vam drugi kroje mišljenja... Aj u zdravlje
a

aca sd

pre oko 1 godinu

Pfc trenutno nema ni jednog igraca u formi???Zasto.Cak ovaj Kolorado deluje jako solidno..
P

Primarijus

pre oko 1 godinu

Partizan derbi ne igra na travnjaku tj. terenu već na Stadionu Partizana. Partizan će pobediti samo ako aktuelna uprava ode i nasledi ih nova koja će zaista raditi na ozdravljenju kluba. Što se rezultata danas tiče, meni kao simpatizeru Partizana je sasvim svejedno jer FK Partizan je kao čovek koji je teško bolestan, a neće da se leči. Samo odlazak ove uprave može označiti početak ozdravljenja Partizana, a za to će trebati godine.

07.08.16

pre oko 1 godinu

Poslednju pobedu “gromada” ima 10.06.2020,dakle,pre skoro 3 godine!!!!Cak 8 Derbija nakon toga,oni nsu pobedili.4 pobede Zvezde,I 4 remija.A ako ne racunamo Kup,poslednji put su pobedili 22.09.2019,dakle,pre 3.5 godine.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

0.7.0.8 16 Bas tako ko zna koliko ce dugo jos da cekaju a znali su u istoriji da cekaju na pobede u Vecitim Derbijima i na trofeje po deceniju a cak i vise od decenije.
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Sta moze partizan da uradi, nista, jedna utakmica manje vise. Mogu jedino da se izloze, da izginu jednu utamicu ko nezdravi, sto ce i da bude. I onda mozda izvuku neki ok rezultati koji ce uzimati kao merilo za celu sezonu. Eto to mogu. Al ne staje sezona u jednu utakmicu. Najbolje bi bilo kad bi moglo da se desi da se odigra dobar derbi, odavno nije, pa da uzivamo. I naravno bez incidenata, mada cisto sumnjam.
Ć

Ćopa

pre oko 1 godinu

Meni kao navijaču Partizana bitnije je da ova uprava ode nego da pobedimo u derbiju.Zbog toga upšte ne priželjkujem pobedu jer bi to automatski značilo i ostanak vv u upravi.Nadam se da će nas zvezda unakaziti i do debelo i da komplet upravi vidimo leđa.UPRAVA NAPOLJE!!!
l

loto1975

pre oko 1 godinu

A šta ako Partizan izgubi i Uprava ne ode?? Što je najrealnije.
@

@loto1975

pre oko 1 godinu

Ima rešenje u vidu jedne rečenice od Radovana trećeg al ako je napišem meće mi pustiti komentar,al na kraju rečenice kaže GOTOVA STVAR.
G

Gostdjehd

pre oko 1 godinu

kako partizan nije dao gol zadnje 3 utakmice na Mari kad je zadnji derbi u kupu u letos bilo 2:1 ?? katai x2 i urosevic
G

GG1

pre oko 1 godinu

To je bio kup
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

I crvenih... 😂😂😂