Komentari na vest

Dogovoreno 100 minuta pre isteka ugovora: Maldini i Masara ostaju u Milanu!

G

Gost snezana velickovic selo farkazdin zrenja

pre gotovo 2 godine

lestane opsta grocka miroljub snezanavelickovic jovanovi
R

Realnost

pre gotovo 2 godine

Ono kad znas da je dibala dogovorio sve sa interom i nadas se da ce ,, citaj Inter” da odustane jer je uspeo ono cemu se malo ko nadao, da vrati lukakua, onda je jasno u kojoj poziciji se nalazi u kojem raspadu je milan, evo iskreno i od srca zelim da dibala predje u milan, uvek mi je bio drag kao igrac ali dovoditi njega ba interovom mestu i davati mu 7 mil kada je dosao lukaku i ostaje lautaro je cisto ludilo, i ne bi bilo fer, bila bi sprdnja sa ligom.
Y

Yamahoo

pre gotovo 2 godine

Pazi napad origi,leao,zijeh,dibala ispod tonali sanchez…

Rosonero

pre gotovo 2 godine

Napokon nešto lepo za Rosonere.Ako uspemo da dovedemo Ziyech,Sancesa to bi bilo super.Dyabala bi bio slag na torti ali neka dodje jedan bar za pocetak bićemo jači za sl. sezonu.
S

Sempre Ac Milan

pre gotovo 2 godine

Konačno i jedna dobra vijest za nas Milaniste!!!Kako bih volio da vidim dybalu u našem dresu nadajmo se da je moguće!!!FORZA MILAN!!!
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Meni samo nije jasan klub koji zeli titule u ozbiljnoj ligi, a pojacanje mu je Zijeh. Isto vazi i za Celsi i za Milan. Njemu je vrhunac karijere Ajaks, jer igrac za jacu ligu nije, sad ce samo da mlati pare a doprinosi vrlo malo.
1

1992

pre gotovo 2 godine

Sad i sportski direktori imaju menadžere? Haha. Znači još malo će i tetkice u sportskim centrima imati menadžere, navijačke grupe će imati menadžere, platiš i dobiješ 100 ljudi da navijaju za tebe...
D

Dedino jarence

pre gotovo 2 godine

Od svih imena koja se pominju,najvise bih voleo Šarl De Ketelarea u Milanu. Gledao sam par meceva Briza ,izgleda kao ozbiljan potencijal. Nadam se da ostanak Maldinija znaci jaci i ozbiljniji Milan.
C

Crvenocrni

pre gotovo 2 godine

To je to! Idemo!
G

Gile Interista

pre gotovo 2 godine

Od stopera mogu da dovedu jedino Acerbi koji je bas po meri, nije los stoper. Sto se tice Bremera on se odavno dogovorio sa INTEROM, ceka se samo prodaja Skrinjara za 70 miliona eura i Marota odma dovodi Bremera na njegovo mesto. ista prica je i sa Dibalom, gde se ceka da jedan igrac napusti klub a to su igraci od Sanceza do Vidala ili Dzeka, kad jedan od ova tri igraca ode Inter odma uzima i Dibalu. Nema milan sta da trazi kad je u pitanju Bremer, oni su postali cirkus druzina, ostali su bez Botmana, ostali su bez Sanceza, A maldini produzuje ugovor sat pre isteka vazenje saradnje, i ko onda njih da smatra vise za neki ozbiljan klub, to su cirkus gazde koji su kupili milan da se igraju sa njima, novi milan cirkuzanti uzeli kredit od Amerikanaca i zele da obrnu lovu i kad udju u minus onda se ne zna ko pije ko placa, vec sledece sezone napustaju taj cirkus klub njima neki bitni igraci, Inter prodaje, ali zato i kupuje, juventus takodje prodaje, ali ce zato i kupiti. milan je uzeo titulu na srecu i sad ce da sacekaju na neku sledecu bar 12 godina opet, Inter i juventus ce voditi glavnu rec u Kalcu sezone koja dolazi pred nama, milan ce opet da se grcevito bori da igra LS naredne sezone, ide Inter i juventus, dok ce ostali da se bore za LS i LE
D

Dečko

pre gotovo 2 godine

Moraš da se lečiš
P

Prksmnt

pre gotovo 2 godine

Ni jednog trenutka pare nisu bile problem. Problem je bio Gazidis sa kojim Maldini nije imao nikakvu saradnju i koji je radio protiv njega. On je hteo Maldinija samo kao maskotu zbog navijaca. Maldini je sa druge starne pokazao sta zna i sa kakvim budzetom je napravio sampionski tim. Maldnijev uslov je bio ili on ili Gazidis, svi mediji su to preneli. I novi vlasnici su stali na stanu Maldinija. Gazidisu ugovor istice u novembru i nece biti produzen. Cak se pominje da ce otici i ranije uz odredjenu naknadu. Sada Maldini ima kompletan sportski sektor i samo je pitanje koliko mu para daju. Treba imati na umu da je Millan jos jednu godinu pod kontrolom zbog FFP. Tako da spektakularnih transfera nece biti ali i nema potrebe za njima. Znaju se prioriteti i dok je Maldini tu nema brige. Sve ostalo je manje bitno. Toliko ima igraca na trzistu... kad je uz onakve uslove napravio najmladji sampionski tim sad moze samo bolje od toga.
g

gost666

pre gotovo 2 godine

Lepo receno druze! FORZA MILAN!!!
G

Gost666

pre gotovo 2 godine

Lepe vesti!!! Nadam se jos uspesnijem radu nasih direktora!!! FORZA MILAN!!!
K

Konačno

pre gotovo 2 godine

Idemo sad Bremer,Sancez,Zijeh...
D

Dibala

pre gotovo 2 godine

I ja isto