Aleksandar Katai (©MN Press)
Aleksandar Katai (©MN Press)

DOGOVORENO: Katai u Zvezdi dve godine, sutra potpis

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.07.20. | 17:15

Godišnja zarada 480.000 evra

Ulovila je Zvezda kapitalca, ispunila je želju navijača! Aleksandar Katai se vraća na Marakanu, što je epilog za koji su fanovi crveno-belih navijali otkako se rastao sa Los Anđeles Galaksijem.

Kako saznaje MOZZART Sport, Zvezda i Katai su se danas sve dogovorili i trebalo bi sutra da prođe lekarske preglede i da potpiše ugovor. Ostalo je da njegov menadžerski tim pregleda ugovor i da da „zeleno svetlo“ da se potpiše.

Izabrane vesti

Ukoliko sve bude u redu, on bi već sutra ponovo zadužio crveno-belu opremu. Katai će imati godišnju zaradu od 480.000 evra godišnje, a samo za potpis dobiće 100.000 evra. Naravno, u ugovoru će biti i razni bonusi za plasman u Ligu šampiona, za titulu...

Time će Crvena zvezda dobiti kapitalno pojačanje, fudbalera oko kojeg se sve vrti u timu, istinskog lidera i kreatora igre. Igrao je Katai za crveno-bele dve sezone, od 2014. do 2016. i tada je bio pravi miljenik navijača.

Njegova je želja da proba sada da uradi sa Zvezdom ono što nije uspeo tada: da se plasira u grupnu fazu nekog od evropskih kupova, s tim što je fokus na trećem uzastopnom klupskom plasmanu u Ligu šampiona.

U sezoni 2015/16 Katai je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka Srbije, a te godine je bio i najbolji strelac Superlige sa 21 golom, što mu je bila preporuka za transfer u španski Alaves.

Poslednji klub u kojem je igrao Aleksandar Katai bio je Los Anđeles Galaksi, ali ga je napustio posle samo nekoliko odigranih utakmica i od 5. juna je slobodan igrač.


tagovi

FK Crvena zvezdaAleksandar KataiSuperliga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara