Fejsa (©Starsport)
Fejsa (©Starsport)

Dogovoreno: Ljubomir Fejsa ponovo u Partizanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.01.22. | 21:24

Iskusni vezista u Humskoj posle 11 godina

Trend povratnika u Partizan koji traje poslednjih godina nastaviće se i ove zime.

Novi-stari fudbaler Partizana postaće Ljubomir Fejsa, koji se dogovorio danas sa čelnicima crno-belih da se vrati u klub posle punih 11 godina, saznaju Novosti.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije se vraća u Humsku kao slobodan igrač, pošto se nedavno rastao sa arapskim Al Ahlijem. Pominjao se Fejsa u poslednja dva meseca kao moguće pojačanje Partizana, jer su crno-beli tražili novog igrača na poziciji zadnjeg veznog i pregovori su konačno uspeli. Iako je u prvi mah išla priča da bi nekadašnji as Olimpijakosa i Benfike više voleo da karijeru nastavi u inostranstvu.

Fejsa je prvi mandat u Partizanu proveo od 2008. do 2011. godine, kada je došao iz kulskog Hajduka u transferu vrednom 1.200.000 evra, što je u tom trenutku bila rekordna suma domaće lige. Ovog puta u tabor crno-belih stiže bez obeštećenja, kao slobodan igrač. Sa Partizanom je iskusni vezista osvojio tri titule prvaka Srbije i dva kupa.

Nakon toga Fejsa je igrao za Olimpijakos, gde je nastavio sa žetvom trofeja (isto tri titule i dva kupa), a vrhunac karijere je ostvario u Benfiki, gde je bio pet puta prvak Portugalije, a ukupno osvojio čak 12 pehara.

Brzo je reagovala uprava Partizana, posle odlaska Aleksandra Šćekića u poljsko Zaglebje, na upražnjeno mesto zadnjeg veznog uskočiće Ljubomir Fejsa, igrač ozbiljnog renomea, sa bogatom karijerom.


tagovi

FK PartizanLjubomir FejsaSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara