Foto: Reuters
Foto: Reuters

DOGOVORENO: Pičini je Zvezdin do 2024. godine

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.01.22. | 15:28

Italijan novo zimsko pojačanje crveno-belih

Najavljivani scenario dobio je očekivani epilog - Kristijan Pičini novi je desni bek Crvene zvezde. Fudbaler Valensije dobio je odrešene ruke u španskom klubu te je kao slobodan igrač stigao u Ljutice Bogdana gde je dogovorio saradnju do leta 2024. godine.

Defanzivac koji je pre dresa Slepih miševa branio boje i Fjorentine, Specije, Livorna, Betisa, Sportinga i Atalante, drugo je inostrano pojačanje ove zime u redovima šampiona Srbije nakon što je nedavno crveno-beli dres zvanično zadužio Ohi Omoijuanfo.

Izabrane vesti

Bek sa bogatim iskustvom kroz razgovor sa rukovodstvom španskog kluba postigao je dogovor o raskidu saradnje koja je bila predviđena do kraja godine i u potrazi za novim izazovom otisnuo se u srpsku prestonicu gde se očekuje da zaoštri konkurenciju za mesto uz desnu aut liniju za koje konkurišu Marko Gobeljić i Milan Gajić.

Italijan koji je na Pirinejima imao godišnju platu od1.200.000 evra, odrekao se dela primanja u potrazi za sredinom u kojoj će imati konkretniju ulogu, a kuriozitet je da je poslednje minute u Valensiji upisao ni manje ni više ve protiv Reala u prethodnom kolu primere. Pičini je na megdan lideru šampionata Španije izašao kao startet, međutim sa saigračima je na poslednjoj utakmici ostao praznih šaka (1:4).

Bek rođen 1992. godine u aktuelnoj sezoni upisao je minute u osam zvaničnih duela, a u susretu sa Elčeom je nakon ulaska sa klupe golom režirao pobedu (2:1).


tagovi

FK Crvena zvezdaKristijano Pičini

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara