Foto: Starsport
Foto: Starsport

Dogovoreno: Stanić Zvezdin za 100.000 evra i procente

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.06.21. | 15:31

Talentovani vezista će u narednih nekoliko dana potpisati ugovor sa srpskim šampionom

Svaka priča o dešavanjima u Crvenoj zvezdi počinje i završava se pominjanjem špica. Veruju svi na Marakani da će uskoro dovesti igrača ozbiljne klase i dati najbolji mogući poklon Dejanu Stankoviću uoči početka sezone. Zvezdaška javnost je, blago rečeno, nervozna uzimajući u obzir činjenicu da je posao sa Aleksandrom Prijovićem u jednom trenutku bio završen.

Otegao se posao i sa Moldeom oko Ohija, ali Crvena zvezda uporedo sa rešavanjem gorućeg problema, mora da razmišlja o u drugim stvarima. Davno ste to pročitali, ali crveno-beli bi vrlo brzo trebalo da realizuju transfer talentovanog veziste Železničara iz Pančeva Petra Stanića.

Izabrane vesti

Prema saznanjima MOZZART Sporta rukovodstvo Crvene zvezde sklopilo je posao sa čelnicima Železničara iz Pančeva. Za slobodu momka rođenog 2001. godine, srpski šampion će platiti 100 hiljada evra. Železničar će dobiti i 20 posto od narednog transfera Petra Stanića. Uz jedan bitan uslov kada je reč o dogovoru između Crvene zvezde i Železničara. Crveno-beli će u svakom trenutku moći da otkupe pomenutih 20 posto za još 100 hiljada evra.

Za širu javnost Petar Stanić je do skora bio anonimus, ali je odličnim igrama u drugoligaškom rangu tokom prošle sezone skrenuo pažnju na sebe i obezbedio profesionalni ugovor sa srpskim osvajačem duple krune.. Kako se može čuti za usluge Petra Stanića bio je zainteresovan i vicešampion Hrvatske Osijek, ali je Crvena zvezda ušla u igru i brzo dogovorila transfer. Kao jedan od zainteresovanih klubova pominjao se i TSC iz Bačke Topole.

Sa više mesta skauting služba Crvene zvezde je dobila dojavu o visokom vezisti iz Pančeva, kao i negovom potencijalu koji bi uz dobar rad mogao da se razvije u ozbiljan kvalitet. Stanić je bio pod prismotrom ljudi sa Marakane na nekoliko mečeva, a tokom prvoligaške sezone postigao je četiri gola i upisao isto toliko asistencija.

Petar Stanić se najbolje snalazi na poziciji ofanzivnog veziste, ali je upotrebljiv i nešto povučenije, kao i na krilu. Odlični poznavaoci fudbalskih prilika u Beogradu i Srbiji, sećaju se Petra Stanića kao pionira i kadeta OFK Beograda. Tada je isto demonstrirao odlične tehničke mogućnosti, ali fizički nije nadošao tokom puberteta, pa je morao da zaobilaznim putem traži sreću. Kada mu je telo ojačalo Stanić je počeo da dominira u drugoligaškom rangu...


tagovi

Petar Stanić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara