Komentari na vest

Dogovoreno: Stanić Zvezdin za 100.000 evra i procente

E

Ej bre

pre gotovo 3 godine

Ovaj Ohi iz Moldea dade 2 komada već u prvom poluvremenu. Dok Madjija cepidlači, uzeće ga neko drugi.
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Kuku majci sto me ne pobaci...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Malo pre mi javio "pouzdani izvor" da je Zvezda ovog Stanića uzela Čelsiju ispred nosa.
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Ma da nisu mozda Ilijevu maznuli igraca ispred nosa?
P

Podrska za Terzu

pre gotovo 3 godine

PUNA PODRSKA ZA TERZU I UPRAVU U INAT SVIM DUSMANIMA,5 TITULA,3 LE I 2 LS,CAO ZDRAVO!
D

Dr. Konj Sisić Upišavčević

pre gotovo 3 godine

Bravo, ,,,,, 'sti to Kostadime ??!!
G

GostNoviSad

pre gotovo 3 godine

Звездаш сам до коске, али насмејах се на "Звездин скаутинг". Да није тужно било би смешно.ш
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Stanić je sigurno bolji od Krstičića i košta 5 puta manje.
C

Comi81

pre gotovo 3 godine

Ko uze onu razliku od 70-100 .000?
d

dr.mr.terza

pre gotovo 3 godine

Novi Cavi i Inijesta
S

Sicve011

pre gotovo 3 godine

Uprava Zvezde je uspela da se iscenka i sa 70k plati 100k. Odlican posao, kao i uvek, ako uspemo da prodamo sve bekove i ne kupimo zamenu, napadamo LS. Mozda jos jedino par ofanzivnih juznoamerickih bogova fudbala po Ivicevoj liniji sa VHS, i to je to.

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

Sta god da pitate Mrkelu on kaze doveli smo, Dragovic, pitate ga za napadaca, on kaze doveli smo Dragovic, pitate ga za beka on kaze doveli smo Dragovic, prijatelju nisi ti doveo Dragovic nego njegov deda, koji mu je usadio ljubav prema Zvezdi, ti nisi doveo ni jednog igraca koji je bio pogodak, svi su bili van la prevare, sve pogotke su doveli treneri koji su ih vec pre trenirali ili ih gledali, ti si prijatelju jedna prevara od sportskog direktora, ne mozes naci beka 4 godine.
B

Blaki

pre gotovo 3 godine

Baš tako! 4 godine ne mogu da dovedu štopera i levog beka,a o špicu da negovorimo. Omladinska škola 0! Od 100 teško 5 da će biti nosioci u prvom timu! Samo neka demagogija!
R

Real

pre gotovo 3 godine

Svi znaju da mrkela nije doveo nikoga. U klubu se za sve pita teric oa cak i za dovodjenje cistacice. Vidjeli ste onu emisiju na zvezda tv pri pracenju zrijeba, pored pocasnog i aktuelnog predsjednika onaj voditelj za zavrsnu rijec mora zamoliti upravo terzica. Terzic dovodi,terzic prodaje,terzic odredjuje cijene karata...apsolutno sve... Poput vucica on sve zna,on sve odlucuje,a sva struka je skrajnuta na marginu.
G

GS

pre gotovo 3 godine

Ne pravi se Mrkela nevješt samo oko pojačanja nego i oko sljedećih pitanja: 1. Kada će da objavi ko je onako prostački iz lože vrijeđao Zlatana Ibrahimovića i time narušio ugled našeg kluba te finansijski oštetio klub zbog izostanka navijača na utakmici za kvalifikacije za LŠi i ako je identifikovankakve je sankcije prema tom licu klub preduzeo? 2. Kako je kažnjen Marko Gobeljić zbog skandaloznog ponašanja neprimjerenog igraču Crvene Zvezde na utakmici s Partizanom? 3. Kako je kažnjen Kanga za neprimjerenu gestikulaciju nakon utakmice s Partizanom? Napominjem da je uprava našeg kluba nakon gore navedenih incidenata najavila sankcije ili je u međuvremenu vuk pojeo magarca? Dosta je bilo zamjena teza Mrkela i pravljenja budala od navijača. Traže se konkretni odgovori.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

A zasto se daje za omladinsku skolu imaginarnih 3 miliona godisnje ako ta skola vec godinama ne moze da izbaci igraca. Drugo koji to nas igras se iskalio u Graficaru i vracen u Zvezdu kao gotov i spreman igrac i trece koga zabole za Stanica i Pancevo mi bre igramo ligu sampiona godinama, hocemo igrace za to takmicenje, top igrace, ako nemate pare, VRATITE STA STE POKRALI. Ovaj iz Panceva moue da vozi camac do Bele stene sa turistima ali sa Zvezdom ligu sampiona ne moze da igra. Ne zamazujte nam oci, levog beka, desnog beka, centarfora i ostavku zbog odlaska Milunovica bez obestecenja pa da pricamo. Terzic dinar prebijeni nije imao pre dolaska u Zvezdu, dinara. Duzan milion! Ninkovicu za kola bio duzan 50 soma nije smeo na tel da mu se javi, vidi ga sada, stanovi, kuce, Maši putovanja. Ta njegova nalickana prica ne pije vodu. Pamet u glavu ali mislim da vam je vec kasno.
E

Enzo

pre gotovo 3 godine

Ja imam bolji skauting na Football Manager-u nego Mrkela u stvarnosti
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

@Enzo, i to ti je neki uspeh. Eto, moja baba ne igra taj Manager pa je bolji skaut od Mite.
G

Gost sivih

pre gotovo 3 godine

Pisalo je prvo 80000
G

Gost917

pre gotovo 3 godine

Jel 70, 75, 80 ili 100?
G

Gostimirs

pre gotovo 3 godine

70,000. Šta je ovo?!
Š

Šta je bre ovo???

pre gotovo 3 godine

Pre 20 minuta bilo 70 hiljada😂😂😂. Ovo nema ni kod Kusturice u filmu, ne zna se ko koga... A tih 30 hiljada što ste sada dodali, vraća se nazad brzom poštom😂😂😂
S

Sova 966

pre gotovo 3 godine

Kaze neko 400000 evra za njegosa radu.pa nije to radu to je mafija iz zvezde i rada podelila nase pare.ali nije mi jasno sto ne uzmu nekog talentovanog pa da prave.kombinacije.nego uvek nekog strava i uzas..
D

Deka joko

pre gotovo 3 godine

Mislim da treba da se otera dir naše škole jer ne radi dobar posao. Nema ni jednog omladinca koji nešto valja čim kupujemo iz ekipa koje su ispale iz lige i plaćamo 100 000€ i % . Mislim da za ovo neko treba da odgovara a taj neko je Mladenovic

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Pre pola sata je bio naslov 70.000 i procenti a sada 100.000.
d

da bas tako

pre gotovo 3 godine

kojih pola sata ,pre 3 minuta
G

Gost 8

pre gotovo 3 godine

to bre

markiđani

pre gotovo 3 godine

Nastavlja uprava Crvene zvezde da dominira, bonus smanjen na jednog igraca, oni pored omladinske skole dovode igraca iz Zeleznicara i to uz procente naredne prodaje. Sto meni ovde govori da to nije fudbalski deo posla, nego ono sto menadzeri vole.
A

Aaa

pre gotovo 3 godine

Procenti koji mogu da se otkupe za dodatnih 100k. Procitaj ceo tekst pa komentarisi

rty

pre gotovo 3 godine

Sramota. Prvo bilo 70k i 15% sad 100k i 20%. Svake godine neka ovakva kombinacija. Ti igraci na kraju ne igraju ni u Ling long klubovima nego nizi rangovi.
a

a masa se pali

pre gotovo 3 godine

koga briga tvorzan uzeo procenat i istalio se sa onim iz loze sto se drao na Ibru
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Kombinacije se nastavljaju i kraj im se ne vidi. Pored onoliko igrača iz omladinske škole koji su igrali dve LŠ, oni dovode mlade igrače iz drugih klubova. KOMBINA radi punom parom. Jajjače je tih 15 posto, ustvari 5 posto ide u Pančevo a 10 posto našoj upravi. Ne kažem da dečko neće uspeti u Zvezdi, ali se pitam šta će nama omladinska škola ako dovodimo sa strane, a to je postala praksa u poslednje vreme. Pogledaj slučaj Petrovića, Zvezda će na njemu biti u minusu. Platili Radu obeštećenje, plus sve njegove plate, bonusi, plus 40 posto Radu, kada ga prodaju za plafon 2 miliona, Zvezda je u minusu na njemu. Mada mi je tih 40 posto mnogo sumnjivo, ubedjen sam da su se ugradili bar 10 posto u tih 40.
b

bas tako

pre gotovo 3 godine

pokupis svu najbolju decu u drzavi ,normalno osvojis prvenstvo ili si u prva 3 jel si osakatio sve oko sebe i onda izbacujes feljtone kako ti je omladinska skola strasna a jedan prodje od 100 dece koje si izmenjao od pionira do omladinaca, na kraju odes u Pancevo i potpises bivseg omladinca OFK-e !!!! Svaka cast
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

ma da bre, nek postigne 5 golova dosta je ,nemoj te dizati pritisak na decka .Mlad je ,ne iskusan, domaci igrac i igra za DZ
9

951357

pre gotovo 3 godine

Sa više mesta skauting služba Crvene zvezde je dobila dojavu o visokom vezisti iz Pančeva, kao i negovom potencijalu koji bi uz dobar rad mogao da se razvije u ozbiljan kvalitet. - a šta je ta skauting služba radila pa nije sama videla igrača već je morao neko da im kaže za njega?
P

Pancevac

pre gotovo 3 godine

Pa mi dovodimo pojacanja iz druge lige i to iz tima koji se borio za opstanak, i to da Zoki nije placao neke utakmice, Zeleznicar bi ispao! I kako to moze da bude pojacanje?!
k

ko sve ne prati sport

pre gotovo 3 godine

razumes se ko marica.... pa i u slabijim ekipama imas bar jednog igraca koji valja
I

Iskren

pre gotovo 3 godine

Ozbiljan igrac
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Decko je pokazao kvalitet u drugoj ligi. Sada je Zvezdin. Mislim da je pametnije, da ode u neki tim iz Super Lige na pozajmicu do zime i da ima zagarantovanih 90 min... Ili bar veci deo svake tekme. Tako ce nastaviti uzlaznom linijom i pribliziti se kvalitetu koji traži prvi tim CZ. A ako se pokaze od zime može nazad u CZ.
c

crvena zvezda 45

pre gotovo 3 godine

Naravno, nema se mesta za Lučića, Ilića, znaš, igrače koji su makar nešto pokazali u drugoj ligi, ali ima se mesta za prosečnog igrača iz ispod prosečnog tima koji se preko medija pumpa kao neki talenat. Svako ko je video i jednu utakmicu ovog "talenta" video je da momak nije pravio nikakvu razliku u Železničaru za ime Boga miloga...
P

Pancevac

pre gotovo 3 godine

Ja sam pratio Zeleznicara skoro svaku utakmicu, i bas sam iznenadjen da se on dovodio u vezi sa Zvezdom! Nemam nista protiv momka, ali Petar ne bi bio standardan ni u Graficaru!!!
B

Balaban

pre gotovo 3 godine

@Pancevac Pratio sam PLS ove godine, ali ovog momka nisam zapazio tako da mi je iznenađenje da je Zvezda zainteresovana za igrača. Ni po jednom parametru nisam primetio da je ovaj momak odskakao od ostatka ekipe.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Kakvo je ovo izvlacenje para, za igraca iz nase druge lige nije dovoljno 70 000, nego i procenti. Koliko smo ovakvih doveli pa nisu ni minut igrali, tako ce i on. U kakvoj drzavi zivimo, svi znamo sta se radi i kako funkcionise i nismo u stanju da promenimo nista. Jedva cekam da odu ovi pa da se sazna koliki je dug trenutno, ali realni ne knjigovodstveni.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Kako niko ne postavi pitanje zasto je klub bez novca? U eri Milojevica su se dovodili igraci na ovu foru, zar nije cudno Stankovicu da igraci ne primaju plate? Zasto nisu u stanju da dovedu barem 5 dobrih igraca od 10 kupljenih? Koliko para je otislo na Kanjase, La pare,..
b

bojank991

pre gotovo 3 godine

70,000 plus tolika plata verovatno godisnje zaista nije nista za ono sto moze da se dobije
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Da su pametni wa ga pozajme Tsc-u ili Vozdovcu ovako ce biti u Graficaru kao I vecina omladinaca
G

Gost9166

pre gotovo 3 godine

Kakve muljacine, zamisli sklapas dogovor 15% od narednog transfera sa nekim timom iz PLS-a koji nikad nece videti superligu...
B

Bas tako.

pre gotovo 3 godine

Pa kao sa Radom za Njegosa.Dao im 400 000€, i + 40%.Strasno.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Posle 4 godine igranja u evropi igraci primaju plate sa zaksnjenjem, sve je jasno, pare se izvlace iz kluba na sve nacine
G

Gost9166

pre gotovo 3 godine

Mene samo interesuje realan dug Zvezdin u ovom momentu, sve je to lepo, ima rezultatskog uspeha, ali ako dug ne pada, cemu sve to.. Nadam se da cemo to nekad saznati, kao i Partizanov dug isto, koji svakako raste vec neko vreme, samo se ne zna tacna cifra, kao ni kod nas.
D

Daaaj

pre gotovo 3 godine

Opet neki omladinac OFK-e... Plus iz Zeleznicara, znaci taljenje sa navijacima. Ne znam kako je igrao ali tesko da ce od njega biti ista vise od nivoa Gobelje i Vukanovica...
T

Tomatoes

pre gotovo 3 godine

Nivo Vukanovića nema šanse da dostigne. Previše je to za njega.
s

sta?

pre gotovo 3 godine

Svakako zalog za budućnost, vredi probati sa njim u nekim 'manjim' utakmicama...ali vreme je da se uozbiljite, čekamo ozbiljnija pojacanja, pre svega napadac i levi bek!!