Dojadio i bogu i narodu

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.08.23. | 11:32

Opet preokret, Embape vraćen u tim

Odlazi - ostaje. Odlazi - ostaje. Dogovorio se sa Realom - nije se još dogovorio. U priču ušao Liverpul. Ponudu poslao Al Hilal. Odstranjen iz tima - vraćen u tim. Kilijan Embape puni novinske stupce mesecima unazad. I taman kada pomislimo - evo ga, tu je, rešenje se nazire, transfer na vidiku, ili makar novi ugovor. Ništa. Opet Jovo nanovo.

Jedan od najboljih igrača današnjice priredio nam je nešto slično i ovog jutra. Nagoveštaj je došao još sinoć, kada su pojedini francuski mediji stidljivo najavili otopljavanje odnosa na realciji Pari sen Žermen - igrač, da bi RMC upravo javio kako je prva zvezda Parižana vraćena u tim, pod komandu Luisa Enrikea.

Izabrane vesti

Da li i kakve veze ovo ima sa jalovim izdanjem PSŽ-a protiv Lorijana (razmeniše ljudi preko 1.000 pasova a samo dva puta šutnuli u okvir gola) za sada nije poznato. Postoje neki nagoveštaji da bi dve strane mogle da uđu u nove pregovore oko ugovora, mada je takav rasplet najmanje realan. Jer objektivno gledano, Embape bi na taj način definitivno i za sva vremena zatvorio vrata Real Madrida.

A opet, šta bi to moglo da nas iznenadi kada je ova saga u pitanju? Apsolutno ništa, zaista.

Možda je, u krajnjem slučaju, Embape pristao da bude prodat u narednih dvadesetak dana? Nije ni ta opcija isključena. Samo, kome?

Ono što trenutno dominira u medijima i na društvenim mrežama jeste nedostatak pravih informacija šta se trebnutno zbiva u Parizu. Nadamo se da ćemo do kraja dana znati nešto više...

Podsetimo, Kilijan Embape je izbačen iz ekipe nakon što je odbio da aktivira treću, opcionu godinu iz ugovora (čime postaje slobodan igrač idućeg leta), a potom je odbio i da se preseli u Al Hilal, koji je ponudio preko 250.000.000 evra Parižanima na ime obeštećenja.

Francuski reprezentativac nije prošao pripreme sa ekipom, trenirao je sa drugopozivcima i čekao razrešenje spora, očito spreman da pauzira i čitavu godinu kako bi isterao svoje.

Sada, čini se, ponovo dolazi nekakvog obrta. Kakvog, još se ne nazire.

Ono što je jasno i što je vreme da se izgovori / napiše: dojadiše i bogu i narodu.


tagovi

Kilijan EmbapeLetnji prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara