Komentari na vest

Dok se čeka da Lukaku smanji platu, Murinjo je dobio napadača kakvog je želeo

S

Saturn

pre 8 meseci

Nije vise Lukaku , sad je Lakaka posle silnih promasaja
M

Maestro

pre 8 meseci

Ejbraham povredjen do januara,Lukaku ce biti prvi spic a Beloti alternativa,Dibala je poluspic a Azmun je takodje poluspic i kad se oporavi bice zamena za Dibalu koji je sklon povredama a mozda moze u nekoj varijanti i zajedno da igraju...
s

stromae

pre 8 meseci

Trenutno lukaku može samo kopačke da čisti belotiju
s

serdarazmlun

pre 8 meseci

Top igrac a mlad u najboljim godinama srecnooooo

nikolass

pre 8 meseci

Kao dugogodišnji navijač Rome radujem se ovom pojačanju i smatram da je Romi trebao još jedan igrač Dybalinog profila. Nadam se da će potpisati i Lukaku, osjećam da može imati sjajnu sezonu kod Murinja i postići značajan broj golova. U poslednje vrijeme je pokazao svoje loše strane i na terenu i van njega, ali sam siguran da psihologija Murinja može da ga dovede u red. Vjerujem u top 4 i potajno se nadam borbi za titulu!
d

džekson čelzijev

pre 8 meseci

Jes baš dibalin tip napadača samo visočiji od njeg za glavu
m

moto

pre 8 meseci

A Murinjo oterao Lukakua iz Čelsija kada je promašio poslednji penal protiv Bajerna u super kupu evrope.
V

Visente Del Boske

pre 8 meseci

Dibala,Beloti,Abraham,Azmun i jos Lukaku,sta ce im toliki napadaci.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Ejbrahama nece biti do januara, Dibala nije "devetka", a cak je i Azmun sada povredjen, nekako je prosao medicinske preglede, ali, nece odmah igrati ni on.
T

TroXer

pre 8 meseci

Glupo je komentarisati ono što ne razumeš, a ni ne pratiš. Ispadaš samo glup. Kao što ti je čovek i objasnio, Roma trenutno osim Belotija nema drugog napadača. Ako je jedan napadač dovoljan da se izgura cela sezona, onda evo ne znam, svaka čast!
d

džojaa6

pre 8 meseci

Kako bi zube prosuo ovi hrabrim internet ratnicima koji krenu čoveka vređat samo zato što im se mišljenja ne poklapaju,kako bi te tukao dok ne propišaš za to što čoveka nazivaš glupim iz čista mira iako je napisao kulturno svoje mišljenje bez da ikog vređa,mnogo si mi hrabar siso mala sakrivena iza mamine suknje
j

juventino10

pre 8 meseci

I ja se to pitam i nervira me to. Sta ce im toliki napadaci. Ovi svi sto komentarisu zaboravili su da el saravi tkđ igra poluspica, znaci roma sad ima 3 devetke i 3 poluspica. Bas nepotrebno. Azmun nije trebao doci, al on je dogovoren prije lukakua zbog toga ih sad previse ima. Eto odgovora.
T

TroXer

pre 8 meseci

Hrabar si mnogo za nekog ko se krije iza tastature, a koliko vidim i različitih nickova :)
e

ener

pre 8 meseci

Svaka cast dzoja. A ti se izvini coveku jer ga vredjas!
T

TroXer

pre 8 meseci

Del Boske, džojaaa6 ili ener, pitanje je sad? A sav je strašan i jak, će da bije. Verovatno u životu ima uvek neugodnih metar i pedeset :)
T

Tuneki

pre 8 meseci

strasan igrac