Komentari na vest

Dominacija Viole na Frankiju: Vlahović pobegao Imobileu na +2 i stao uz rame sa Ronaldom (VIDEO)

N

Nebitan10

pre preko 2 godine

Ono sto posebno ubada u oko jeste to da mi u reprezentativmok selekciji uvek imamo barem jednu dobru generaciju, onomad bese drulovicevi puleni,zatim paunovicevi, jos ranije djukicevi a sada na red dosli seniori. Gledao sam juce vlahovica,ima sve,u ovakvim timovima kao sto je fiorentina uvek dolazi do izrazaja,jos prvi strelac lige
Z

ZvezdaSrbija

pre preko 2 godine

ljudi, moze da prica ko sta hoce, ali Srbija nije imala odavno talentovaniju generaciju(izuzev bekova, ali mozda i to dodje) pa mi u svojoj ekipi imamo najboljeg veznog serije A, jednog od najboljih stopera iste lige, mozda i najboljeg centarfora te lige, jednog od najboljih igraca, ako ne i najboljeg igraca svijeta izvan liga petice, najboljeg strelca cempionsipa godinama unazad, momkq koji igra u realu od 22 godine (kakav god da je trenutno veliki uspjeh), onda imamo najboljeg asistenta bundes lige, naravno postovanje i svim ostalim momcima, ali ovi se ipak moraju izdvojiti... SRBIJO RADUJ SE!
c

cirkus

pre preko 2 godine

Srbija 2 stvari bas bas nema, a to su klasicni bekovi i moderna krila, zato je piksi od starta stavio formaciju koja ovim okolnostima najbolje i odgovara (slicno kao i muslin svojevremeno) dakle kostic na poziciji kakvu igra i u klubu, jer niti je klasican bek, niti dovoljno dobar za klasicno krilo, desno lazovic ili neko slican, centralni veznjaci odlicni i u spicu slatke muke..
a

a ljuba

pre preko 2 godine

a golman navas haha
M

Mikki

pre preko 2 godine

Nema sta da se priča, dečko je među najboljim napadačima na svetu već sada. Samo da ne ode u juve, ostalo kako hoće
П

Протезање

pre preko 2 godine

Скоро нисам видео играча овакве конституције, осећаја за гол.Не могу да верујем да га је Партизан,тек тако продао.Колико се сећам,а не мора бити тачно,он је из Телеоптика отишао,није био са првим тимом...
G

Gost187

pre preko 2 godine

Igrao je malo za prvi tim..Cak je jedan derbi ulazio sa klupe..
G

Gost444

pre preko 2 godine

Igrao je za prvi tim Partizana, odigrao u 2 ipo sezone 27 utakmica i postigao 3 gola. Kada je otišao u Fiorentinu rekao je da mu je žao što nije duže ostao u Partizanu i da se nada da će se jednoga dana vratiti.
В

Видић

pre preko 2 godine

Кванто Коста? Брат газиии!
t

tsss

pre preko 2 godine

Atalanta igra najlepsi fudbal u Evropi, neka prica ko sta hoce..
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

Razbija brat kako igra
G

Gostanko delija

pre preko 2 godine

Bravo mali,samo cepaj. Fiorentina je blesava ako te pusti ispod 150 miliona. Atletiko je onog Feliksa platio 120.Vlahovic je za njega Haland licno. Nemoj kao Luka Jovic da nadjes starletu,pustis stomak itd.
M

Milo123

pre preko 2 godine

Vlahović je za Halanda Vlahović.
J

Junker

pre preko 2 godine

Samo da ne pogresi sa izborom kluba, bukvalno mu je sledeca sezona odrednica da l ce biti onaj pravi ili Luka Jovic. Da ne skoce odmah “strucnjaci”, razume se da je Vlahovic po svemu ispred Jovica iz one sezone, po fizikalijama, kretnji, stilu igre, svemu. Plasim se djubrentusa, samo tamo da ne ode. Mislim da jedno 4-5 sezona Milan ili mozda i Inter u paru sa Lautarom i posle toga, ako sve ide po planu, komotno neki od top5 u tom trenutku, kao npr danas Bajern, Siti, Psz, Liverpul i veciti Real.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Nemoj da se plasis juventusa, oni ce morati jos i da prodaju a kamoli da mogu da izvedu Valhovicev transfer, a pazi sad cak i da imaju pare sto nece biti slucaj, opet ce kupovina biti nemoguca, oni posle skandala koji se desio u njihovom klubu zbog muljanja kupovina, prodaja, pa u najboljem i najblazem slucaju moze kazna da im bude ona koju je imao Celsi pre dve ili tri sezone, a to je bilo zabranili su im u dva prelazna roka da kupuju igrace bas zbog slicne situacije u kojij se sad nalazi juventus zbog kupovine, prodaje, znaci Celsiju su zabranili da kupuje, ali su im ostavili prostora da mogu da prodaju ako zele, kvota koja se ovde pijavila sa 2,00 ovde da Vlahovic preöazi tamo, e to je bila kvota pre nego sto se desio skandal u njihovom klubu, sto se milana tice to je klub sa americkim gazdama koji nema ambicije da kupuje skupe igrace, maldini je rekao danas za Bungiorno da njihov klub nece kupivati igrace u januaru, a za leto se gledaju pojacanja za manje pare
P

PopajFJ

pre preko 2 godine

Ma sta vi znate ni kod kuce o finansijama svojim ne znate a da o Juventusovim znate ..Samo komplex nista drugo i nada da Juventusu neku kaznu daju a shinter nije djelio igracima plate pa nista ..Zelja propadanja najtrofejnijeg ital.kluba je vama vjecna nada i mrznja iz zavisti nista drugo
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Ja kao VELIKI ZVEZDAŠ, moram da priznam da sam se ogrešio od ovog dečka, inače mog komšije iz Zemuna. Kada su ovde na vestima uporedjivali Halanda i Vlahovića, ja sam rekao da je to neuporedivo i da je Haland za dve klase bolji. POGREŠIO SAM. Vlahović je sada rame uz rame sa Halandom, ali pošto napreduje iz utakmice u utakmicu, očekujem da uskoro bude i bolji od Halanda. Biće najtraženiji špic na Svetu. Samo napred.
G

Gost11111

pre preko 2 godine

E tako razmislja normalan navijac bez obzira koga voli! Bravo brate. A ne ova deca koja smaraju mrznjom,idiotskim porukama na niovu treceg osnovne i botici
j

juuu

pre preko 2 godine

Cim procitam JA KAO VELIKI ZVEZDAS, JA KAO VELIKI GROBAR ... dalje ni ne citam
M

Milo123

pre preko 2 godine

Ispade ako si veliki Zvezdaš oduzeta ti je moć da rezonuješ racionalno kada je reč o (bivšim) igračima Partizana i obratno, pa se sad time još treba i pohvaliti.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@Milo123. Znaš koliko me libo za tvoje mišljenje. U tom trenutku sam mislio da je Haladn bio bolji, to je bilo letos. U medjuvremenu je Vlahović nenormalno napredovao i pokazao klasu. Šta ti nije jasno. To što je on igrao u JSDu, to me ne zanima. Meni je uvek na prvom mestu SRBIJA, po onda klub.