"Rade Krunić protiv OFK Beograda"
"Rade Krunić protiv OFK Beograda"

Donji Srem saznaje: Rade Krunić na meti Empolija

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.08.14. | 23:53

Simpatična vest osvanula na sajtu superligaša iz Pećinaca

Rade Krunić protiv OFK BeogradaZvezdan Terzić u Radetu Kruniću vidi igrača koji bi za dve godine mogao da stasa u kvalitet za Borusiju Dortmund, Verona je odavno upisala ime 20-godišnjeg fudbalera u tefter, a na sajtu njegovog Donjeg Srema objavljena je vest da se u trku uključio i povratnik u Seriju A Empoli.

Kako Donji Srem "saznaje iz izvora bliskih klubu" (ne šalimo se, tako doslovce piše na sajtu simpatičnog kluba iz Pećinaca) Empoli je sada favorit.
"Empoli, povratnik u Seriju A, se se ozbiljnije uključio u trku. Vremena je sve manje i biće vrlo zanimljivo videti ko će pobediti, odnosno ponuditi najviše novca u ‘Krunić fudbalskom maratonu’. Da ne bude zabune, trener Helas Verone, bivši bek Intera, Andrea Mandorlini, neće Empoliju tako lako prepustiti mladog reprezentativca BiH", navodi se na sajtu Donjeg Srema i ocenjuje da Veroni "i dalje im nedostaje plejmejker Krunićevog profila".

Izabrane vesti

I za kraju vrhunac:
"Čini se da Julija, u gradu ljubavi, više ne čeka Romea već talentovanog fudbalera iz Foče Radeta Krunića".

Šalu na stranu, Krunić zaista jeste veliki potencijal. Sa stanovišta Donjeg Srema – odlična prilika da se zaradi… Sa stanovišta strastvenih ljubitelja fudbala sajt Sremaca naš je novi favorit.

(FOTO: MN Press)


tagovi

donji sremEmpoliItalijaRade KrunićSerija ASrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara