Rejnijer (©Reuters)
Rejnijer (©Reuters)

Dortmund i Real se dogovorili oko Rejnijera

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 14:20

Mladi Brazilac stiže na Vestfalen...

Real Madrid je pronašao idealnu sredinu za mladog Brazilca Rejnijera! Kako piše tamošnja Marka, uskoro će biti utanačeni i poslednji detalji pozajmice skupocenog tinejdžera koji će evropsko iskustvo sakupljati u dresu Borusije iz Dortmunda.

Kaže se da još nije dogovoreno da li će biti pozajmica na jednu ili dve godine (kao u slučaju Ašrafa Hakimija), ali da je u principu njegova selidba gotova stvar.

Izabrane vesti

Kraljevski klub platio je Rejnijera oko 30.000.000 evra u januaru ove godine, međutim Zinedin Zidan ga ne vidi u kombinaciji za iduću sezonu. Francuski stručnjak veruje u veliki potencijal brazilskog krila, no ipak bi ga radije prosledio u neki tim gde će više igrati i sticati neophodno iskustvo.

U trci za ovog momka bili su Valjadolid, Bajer Leverkuzen i Real Sosijedad, međutim pobedu je odnela Borusija zbog Lige šampiona - Zidan želi da Rejnijer stiće međunarodno iskustvo.

Samim tim što dovodi mladog Brazilca Borusija će ponovo pokrenuti lavinu komentara i spekulacija po pitanju sudbine Džejdona Sanča. Da su na Vestfalenu sigurni da Sančo ostaje, kao što tvrde, teško da bi ulazili u ovakav aranžman sa Realom...

Rejnijer je do sada odigrao samo tri meča za Kastilju. Postigao je dva i namestio jedan gol. Za prvi tim Reala još nije debitovao...


tagovi

RejnijerLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Real Madrid
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara