Došao da pojača odbranu i odmah izlazi na strelište u Bergamo

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 19:25

Adama Sumaoro iz Lila stigao u Đenovu

Adama Sumaoro  je zvanično promovisan u novog fudbalera Đenove. Stameni štoper došao je iz Lila na pozajmicu do kraja sezone, a ukoliko opravda očekivanja uprava kluba sa stadiona „Luiđi Feraris“ ima pravo otkupa za 10.000.000 evra.

Sumaoro je ponikao u klubu sa severa Francuske, a na stadionu „Pjer Moro“ igrao je čitavu karijeru, ali je ove sezone upisao svega osam utakmica, dok će Đenovljanima dobro doći kao pojačanje u borbi za opstanak u Seriji A.

Izabrane vesti

Grifoni trenutno zauzimaju 19. mesto na tabeli sa samo bodom manje od prvog iznad crte Lećea. Sumaoro je sedmo pojačanje na „Luiđi Feraris“ stadionu u ovom prelaznom roku pošto su opremu Đenove pre njega zadužili Erikson, Perin, Destro, Falke, Behrami i Masielo.

Sumaoro je stekao pravo da debituije za ekipu Davidea Nikole već u nedeljnom gostovanju u Bergamu. Ne baš prijatna situacija, jer je odbrana Đenove posle Lećeove primila najviše golova u Seriji A. A za dva dana će se nameriti na najefikasniji napad italijanskog prvenstva, Atalantu, koja je u poslednih pet kola dala čak 19 golova.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara