Komentari na vest

Došao je kraj maltretiranju: Klinac iz kraja naučio da uzvrati i veruje da može da "prebije" svakoga

T

Trpke

pre preko 1 godinu

Pa I Joelinton je bio ogromni promasaj,napadac koji nije mogao gola ubosti, sad igra u vezi,i jedan je od najboljih box2box veznjaka u ligi !
G

GOST 510

pre preko 1 godinu

Još im ne igra najbolji igrač Sent Maksiman.
1

118d

pre preko 1 godinu

I prvi centarfor Isak. Veoma zanimljiv tim. Imaju vrlo dobre igrace u svim linijama..Botman,Tripije,Bruno Gimaraes, Joelinton, Almiron i pomenuta dvojica, bili bi pojacanja za gotovo svaki evropski tim i to onih top 10 klubova. Mozda im fale jos jedan kvalitetan stoper i vezni, ekipa bombona
A

Aksel

pre preko 1 godinu

Barsa, Real,Bajern i PSG da zatraže da igraju englesku ligu i to je to. Realno prava Super liga. Sta će Englezima pored ovakvih ekipa igranje sa ostalima.
e

edi!

pre preko 1 godinu

Je sa ispodprosecnom ekipom Barmauta i sa veoma malim finansijama izvlacio 200%. Sasvim je normalno da sada ima ovakve rezultate, da je strucnjak i to veliki vec sada pokazuje iz utakmice u utakmicu. Prvi primer kad Joelintona ubedi.da nije spic nego box to box igrac 😃
G

Gost345

pre preko 1 godinu

Da li je ispodprosečna ekipa Bormuta bila, recimo u ovoj ekipi Njuke koristi 2 igrača iz iste te ispodprosečne ekipe
m

milosstojkovic87@gmail.com

pre preko 1 godinu

pratim njukasl vec 20tak godina, dok su jos redovno igrali LŠ,borili za titulu, oni su isto ko danas MJunajted (od kad in otisao Ferguson), od kad im otisao serBobi Robson otisao lutali sa raznim menadzerima i dosli u takvu situaciju...inace ko ne zna,taj Robson je bio i menadzer Barselone... I generalno imalu si i jacu ekipu pre,ali ne i trenera kome ce da legne takav tim.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Odlican trener, bice oni tek dobri i u vrhu Evropskog fudbala, polako.
E

Everton

pre preko 1 godinu

Edi je tata igrice, steta sto ga Junajted nije uzeo na vrijeme i dao mu bar olimpiski ciklus da odradi posao. Ovako gledam Junajted i placem svaku drugu utakmicu, a Njuka raste konstantno. Almiron je bas dobar igrac kad god sam gledao tekmu covjek jije imao skim da igra fudbala msm da ce se to promjeniti u korijenu!!
G

Gost666

pre preko 1 godinu

Bas je gotivna ova ekipa Njuke! Pratim ih duze vreme i bas imaju sanse za sam vrh tabele! Mislim da je LE realan cilj za pocetak a od iduce sezone da se napadne LK. U svakom slucaju sjajna ekipa sa brutalnim navijacima,epika je to sever Engleske! NUFC 1892♡♡♡
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Tako sto je dobio gomilu para od Arapa. O cemu vi pricate?
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Ovo su sve igraci koje su mogli priustiti i bez Arapskih para.. Nema ni jedna "Mega" zvezda u timu..
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Napravili su jako lepu ekipu, bez zvezda, trener pred kojim su godine jos lepe karijere, fin i fudbal igraju. Mislio sam da ce ovo biti totalno neki nakaradan projekat, ali pogresio sam. Nek izbore bar LK.