Antoan Grizman (©Reuters)
Antoan Grizman (©Reuters)

Došlo vreme da je Grizman rezerva Brajtvajtu

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.01.21. | 10:55

Katalonski mediji pišu da će Francuz večerašnji derbi na San Mamesu početi na klupi

Nije ovo sigurno očekivao dok je smišljao kako da svetu obelodani da ide iz Atletika u Barselonu. Pravio je tada bespotrebnu dramu. Sada takve primese dobja avantura Antoana Grizmana na stadionu Kamp Nou. Jer sve je očiglednije da mu Ronald Kuman ne veruje.

U poslednja tri meča dva puta je Grizman počeo na klupi, a tako će prema najavama katalonske štampe biti i u večerašnjem derbiju sa Atletikom iz Bilbaa na čijoj će klupi debitovati Marselino. Njegov kolega sa Barsine klupe Ronald Kuman ne krije da nije baš zaljubljen u Grizmana.

Izabrane vesti

Kad igramo sa trojicom vezista moramo da vodimo računa, jer imamo samo tri mesta napred. A imamo Lionela Mesija i Usmana Dembelea, koji se fizički popravio, a dopada mi se kao igrač jer otvara prostor. Volim takav tip igrača, a moram da izaberem, jer ne mogu svi da igraju”, iskren je Kuman uoči putovanja u Baskiju.

Tvrdi ipak da nema lični problem sa Francuzom, iako u javnosti postoji sumnja.

Grizman je dobar momak, otvoren, možeš da pričaš sa njim. Razume sve što se dešava, ja volim da komentarišem njegove igre i savršeno je upućen u celu situaciju”.

Reči koje su Katalonci shvatili kao jasno poruku da će Grizman i na San Mamesu početi na klupi. A da će prednost u sistemu 4-3-3 dobiti Martin Brajtvajt. Bez mesta startera ostaće i Miralem Pjanić, jer Kuman preferira Serđa Busketsa.

Na gostovanje je otputovao i Samjuel Umtiti, konačno je zdrav, ali neće igrati. Karles Alenja je dobio dozvolu da sačeka ishod pregovora oko pozajmice Hetafeu.

Bilbao pak ima svoje problem, Gaiska Garitano je otišao, a Marselino imao samo dva treninga sa ekipom pred megdan sa Blaugranom. Plus jednu video analizu i jedan razgovor sa igračima. Nisu baš idealni uslovi za pripremu meča sa rivalom kakva je Barselona. Treba ipak reći da je Barselona na poslednja tri meča na San Mamesu samo jednom izvukla remi i pride na ta tri meča nijednom nije zatresla mrežu domaćina.

 



tagovi

Ronald KumanMartin BrajtvajtAntoan Grizman

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara