Mihail Krmenčik (desno) (Foto: AFP)
Mihail Krmenčik (desno) (Foto: AFP)

Dost šalje Krmenčika u PAOK

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.01.21. | 13:51

Pozajmica do kraja sezone uz mogućnost otkupa

Dolazak Basa Dosta na “Jan Brejdel“ nedelju dana uoči otvaranja prelaznog roka značio je samo jedno – da će Mihail Krmenčik gotovo izvesno napustiti Klub Briž u januaru. Desetak dana kasnije pretpostavka se ispostavila tačnom, pošto je češki napadač na pragu transfera u PAOK.

Kako piše belgijski Nieuwsblad očekuje se da Krmenčik najkasnije sutra stigne u Solun kako bi kompletirao prelazak u redove crno-belih. Formula transfera je pozajmica do kraja sezone, posle koje će grčki klub navodno imati opciju da otkupi ugovor 27-godišnjeg fudbalera za 4.000.000 evra.

Izabrane vesti

Češki mediji tvrde da je za Krmenčika ozbiljno zagrejan bio i Bešiktaš, ali nije uspeo da se dogovori sa igračem, pa će nekadašnji napadač Plzenja karijeru po svemu sudeći nastaviti na Tumbi.

Krmenčik je u Briž stigao pre godinu dana iz Plzenja za 6.000.000 evra, međutim, nije uspeo da ponovo partije koje je pružao u češkom klubu. U drugom delu prošle sezone, do prekida prvenstva, odigrao je šest mečeva, bez konkretnog učinka. U aktuelnoj je upisao devet nastupa, uz tri gola i dve asistencije. Doduše, četiri utakmice je počeo sa klupe.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021PAOKBas DostMihail KrmenčikKlub Briž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara