Komentari na vest

Dosta terora Mina Rajole! PSV prebacio jednog od najvrednijih igrača u B tim

M

Medara

pre gotovo 3 godine

Toooo
I

Ijakooeo

pre gotovo 3 godine

Mene samo zanima sta ce jednom Donarumi koji je jedan od najvecih golmanskih prirodnih talenata veka jedan debeli Rajola. Sta ne zna da hoda bez njega? Zamisli sad da igraju Anri, Ronaldo i da im treba jedan Rajola. Pa brale mozes da biras i bez njega jer si majstor. Ako imas u glavi dovoljno da pregovaras. Mozda neces izdejstvovati platu koliku bi ti on izdejstvovao, ali mu zato neces dati masnu proviziju. Tako da ove najvece zvezde bi finansijski bolje prosle bez menazdera, samo su retki koji su dovoljno inteligentni da to kontaju. Kao De Brujne na primer, svi se cude kako on nema najvecu platu u PL godinama, a ustvari on ne daje 30% menadzeru, tako da na kraju meseca on primi vise para od ovih sto ih menadzeri vodaju kao malu decu.
n

nikola1992

pre gotovo 3 godine

To su ti fudbaleri. Ako si ikada citao neki intervju, video si da svi kazu da su oni po odlasku u penziju izgubljeni. Jednostavno, ne znaju sta trebaju da rade. Ne znaju kako ide zivot. A zamisli koliko je to izrazeno kod ovih koji su najbolji od najboljih. Oni u svakom trenutku imaju oko sebe ljude koji su spremni za njih da ucine sve.
Ž

Žuta podmornica

pre gotovo 3 godine

Čitam neki dan na Mozzartu kako je Alaba oderao Real a Zahavi strpao u džep 5-6 milja, a debeli Rajola ladno utrpa Malena i za njega izvuče 9, što bi bilo da je on zastupao Alabu ? Vjerovatno bi mu pripisali dionice kluba, možda bi dobio dio karljevog nasljedstva, i još bi mu Perez morao davat plaću veću nego samom igraču jer eto zašto ne. Čovjek je brutalno dobar u svom poslu al ebo mene pas ako je to sve legalno i po pravilima, čini se da će on od Nice napraviit što je Mendes od Wolverhamptona, svoju malu privatnu prčijicu za razigravanje igrača. Kakvi Perezi, Abramoviči, Glazeri, Arapi i ostala bagra, ovo su vlasnici nogometa. A PSV ako je pametan da malom i debeom izbije što više para iz džepa tužbama zbog ovakvih gluposti, ipak psotoji neki ugovor koji se treba ispoštovat.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Ove ovakve bih ja žrtvovao i na štetu kluba ako treba. Lepo u b tim ga baciš celu sezonu, bez da igra utakmice b tima. Dakle kluoa u b timu. Pa da vidiš kad mu propadne karijera, kako će ostali da se opamete.
s

simicmacan

pre gotovo 3 godine

Ma kakvi b tim, ja bih mu poslao u sobu neku Macu Diskreciju da ga zarazi preko pi*ke svim i svacim i gotova karijera