Dragan Đurić (© Star sport)
Dragan Đurić (© Star sport)

Dragan Đurić: Ova uprava hoće da uništi Partizan! Ni država neće moći da nam pomogne

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 09:32

Bivši predsednik crno-belih kritikovao izjave Natha i izbor novajlija

Može da se priča o trofejima, može o dugovima, statusu u fudbalskoj Srbiji ili čemu god hoćete... Dragan Đurić „šije“ aktuelno rukovodstvo Partizana po svim parametrima. Ko bi rekao da će tako da bude kad je došlo do smene vlasti u Humskoj, ali stvarnost je porazna po crno-bele, jer posle odlaska nekadašnjeg predsednika nisu odgovarajući takmac za titulu (osvojili samo dve za devet godina).

Čak ni za narednu, iako prvenstvo još nije počelo, jer je jedan od najuticajnijih igrača ekipe, Bibars Natho, izjavio kako sastav Igora Duljaja ima manje od jedan odsto šanse da se okiti naslovom. Možda je Izraelac u pravu ako se pogleda učinak iz minule sezone i pomeranja na tržištu ovog leta, ali je iz takta izbacio upravo Dragana Đurića.

Izabrane vesti

Tragedija je što Natho nešto priča. Čovek ima 45-46 godina, stariji je od mene“, preko stranica Informera bivši predsednik Partizana zamera iskusnom vezisti na činjenici da je u februaru proslavio 35. rođendan.

Tu se nije zaustavio:

„Došao je tu iz Izraela da on govori Partizanovim klincima da neće osvojiti titulu. Sve je jasno kad je on jedan od glavnih igrača, onda možete da zamislite kakav je to tim. Kako i da osvoje titulu kad se ne pojačavaju? Svi dovode nekog, Zvezda, Čukarički, Vojvodina, samo Partizan izmišlja nekakva pojačanja iz Severne Koreje ili drugih liga iz Afrike. Katastrofa“.

Igrači su samo deo problema. Reklo bi se, najmanji. Daleko veći su čelnici, a oni ne planiraju da se pomere iz fotelja, iako je svima jasno do koje su nivoa spustili crno-bele.

Ljudi koji vode klub nisu u stanju da plate struju, a onda bi neki igrač trebalo da im poveruje da će mu redovno isplaćivati platu? Pa, gde to ima!? Žao mi je što država dopušta propast i neće da se umeša. Ako prođe još malo vremena, tu ni država neće moći da pomogne. Ova uprava funkcioniše kao da joj je cilj da uništi Partizan“, dodao je Dragan Đurić.


tagovi

FK PartizanDragan Đurić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara