Dragović: Samo pričamo i računamo, ako ovako budemo igrali izgubićemo i u Bernu

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.11.23. | 23:27

"Za mene je ovo bilo malo. Ako mene pitate - zasluženo smo izgubili", iskren je kapiten crveno-belih

Uprkos porazu od Lajpciga, Crvena zvezda je u poslednjih pola sata pokazala da i te kako može da se nosi sa nemačkim rivalom. Ipak, kapiten srpskog šampiona Aleksandar Dragović jasno je iskazao nezadovoljstvo u izjavi posle meča.

Crveno-belima i pored trećeg neuspeha u grupi remi u Bernu garantuje treće mesto i proleće u Ligi Evrope, ali defanzivac srpske ekipe smatra da sa pristupom koji je imala večeras ekipa Baraka Bahara nema šta da traži protiv Jang Bojsa.

Izabrane vesti

"Mi samo pričamo i računamo, ali ako budemo igrali kao danas izgubićemo i tamo. Moramo da se dignemo. Ako želimo da uzmemo neki bod ili pobedimo, mora svaki igrač da se probudi i da budemo bolji", iskren je bio Dragović.

U kojim konkretno segmentima Zvezda može da bude bolja?

"U svim segmentima. Ovako ne može da se igra liga šmpiona. Za mene je ovo bilo malo. Ako mene pitate - zasluženo smo izgubili."

Na konstataciju da je Crvena zvezda odigrala dobro u prvom poluvremenu, austrijski reprezentativac se nije složio.

"Ja se ne slažem! Mi smo u drugom poluvremenu mogli da izgubimo 3:0 ili 4:0, jeste da smo mogli preko Šerifa da postignemo taj gol za 1:1. ali nije ovo bilo dobro."

Ističe Dragović da je Zvezda imala jasan plan kako da napadne rivala, ali i da je imala sreće da sa samo golom zaostatka ode na pauzu.

"U prvom poluvremenu smo hteli da uđemo u presing, ali nismo uspevali. Sva sreća pa smo na poluvremenu gubili samo 1:0, spasao nas je Omri (Glazer, prim.aut). Prvo poluvreme je primer da moramo da učimo. Pričamo već dva meseca, ali još nismo naučili", zaključio je Dragović.



tagovi

Liga šampionaFK Crvena zvezdaAleksandar Dragović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara