(©Reuters)
(©Reuters)

Dragović: Šteta što smo odmah primili gol, sad da dobijemo derbi

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 23:11

„Bolje da je Haland pogodio, a da nismo izgubili“, kaže kapiten Zvezde

Dala je Crvena zvezda apsolutni maksimum na Itihadu, izgubila je 3:1, ali je nešto više od poluvremena bila dobar takmac prvaku Evrope.

Kapiten Zvezde Aleksandar Dragović žali samo što je gol primljen prebro, maltene čim su crveno-beli poveli.

Izabrane vesti

„Nisam zadovoljan zato što smo izgubili, ali momci su se borili. Šteta je što smo odmah primili gol, na početku drugog poluvremena. Svakako, Siti je zasluženo pobedio, ali opet... Bio je ovo korak napred u odnosu na meč sa Čukaričkim. Sad ćemo da se spremamo za derbi“, ocenio je Dragović posle utakmice.

Na pitanje kako je igrati protiv prvaka Evrope, kapiten Zvezde je razvukao osmeh.

„Lepo je, može da se uči od njih. Videlo se kako oni igraju, teško je u duelima, ali borili smo se, svih 11 koji smo počeli i momci koji su ulazili s klupe, dali su nam motivaciju. Moramo ovako da budemo ekipa ako želimo uspeh“.

Erling Haland nije postigao gol.

Videlo se koliko je jak, imao je nekoliko šansi glavom, ali je Glazer odbranio. Teško je igrati protiv njega, učiniti da ne uđe u šansu za 90 minuta, ali nije nam dao gol. Mada, bolje bi bilo da je postigao pogodak, a da nisu pobedili“.

Zvezdu čeka nedelju dana odmora, pa – večiti derbi.

„To je fudbal, nema lakih utakmica. To je dobro, jer nema opuštanja, moramo još jače da treniramo. Bila je ovo dobra utakmica, da vidimo gde smo protiv najbolje ekipe i najboljeg trenera Evrope. Nadam se da ćemo na derbiju dobro izgledati, da pobedimo za naše navijače“, poručio je Aleksandar Dragović.

 


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga šampionaAleksandar Dragović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara