Dragović, deda Zlativoje i menadžer Ivan Dudić
Dragović, deda Zlativoje i menadžer Ivan Dudić

Dragović stigao u Zvezdu: Danas na derbiju, sutra potpis

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.05.21. | 16:46

Iskusni štoper ispunio obećanje dedi Zlativoju

Više nije tajna - Aleksandar Dragović je novi fudbal Crvene zvezde. Još ne i zvanično, pošto će ugovor potpisati u sredu, ali društvenim mrežama već kruži njegova fotografija u opremi crveno-belih, slikana na stadionu Rajko Mitić gde je, kao što je Mozzart Sport najavio u ponedeljak, jutros obavio lekarske preglede, dok će uveče gledati finale Kupa protiv Partizana (19 časova).

Završne pregovore sa čelnicima Crvene zvezde Dragović je obavio u društvu menadžera Ivana Dudića, a veliki uticaj na ovaj transfer imao je njegov deda Zlativoje, koji je insistirao da unuka vidi u dresu voljenog kluba.

Izabrane vesti

Doskorašnji štoper Bajer Leverkuzena, a svojevremeno Dinamo Kijeva, Bazela i Austrije Beč, kratko i Lestera u sezoni 2017/18, u Beograd je doputovao kao slobodan igrač i potpisaće trogodišnji ugovor vredan 1.800.000 evra.

Projekat dovođenja Aleksandra Dragovića započet je još pre nekoliko meseci, ali iako je išao u dobrom smeru, pojavila se strepnja kada su interesovanje za 30-godišnjeg Bečliju pokazali moskovski Dinamo i turski Trabzon. Emocija prema crveno-belima i obećanje dedi Zlatvoju, ipak, pokazali su se kao jači motiv od bogatijih ponuda nego što je bila Zvezdina, pa je reprezentativac Austrije rešio da prihvati poziv crveno-belih.

Dragović će se, međutim, nešto kasnije priključiti novima saigračima na pripremama za sezonu 2021/22, pošto će tokom leta prvo učestvovati na Evropskom prvenstvu. Austrija je u grupi sa Holandijom, Ukrajinom i Makedonijom.


tagovi

Aleksandar DragovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara