Komentari na vest

Dragović već "lansirao" Erakovića, sada je red na Stefana Lekovića

Z

Zvezdani grad

pre oko 2 godine

Sta ovom malom dodje Nebojsa Lekovic ?

miloscikago

pre oko 2 godine

I partizan dok je imao kvalitetne strance ili kvalitetne domace igrace povratnike a ne kao ove danasnje, deca su imala od koga da uce i stoga su bile silne prodaje tih godina. Znaci mnogo, evo dragovic u zvezdi, u partizanu su ‘skidali’ krstajica, covek profesionalac bio i to je pravi primer deci. Steta je sto se prodaju na zalost ali eto u takvom svetu zivimo, besparica vec dva veka..
Č

ČikaMirko

pre oko 2 godine

Natko Penaltko.
M

Mare Lapaparić

pre oko 2 godine

zivi bili pa videli, na leto odlaze i Erak i ovaj isto. Jer Terzina deviza je prodaj sve sto ti zivot pruza jer danas je cvet a sutra uvela ruza. Bez vizije, bez dugorocnog plana, uzmi sad i uzmi sve. Jer ni njegova nece goreti do zore. A on to vrlo dobro zna. Takl da ce putovati igumani
F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

NADAM SE DA JE SAD LJUDIMA U UPRAVI KONACNO JASNO KOLIKO KLUBU ZNACI DOVODJENJE DOBRIH I ISKUSNIH IGRACA IZ JAKIH INOSTRANIH LIGA POPUT DRAGOVICA KOJI EM STO DOPRINOSI KLUBU EM STO POMAZE U RAZVOJU MLADIH IGRACA I TALENATA,STA CES BOLJE OD TOGA!
M

Maestro

pre oko 2 godine

Pored Dragovica spustiti Sanoga na stopera a davati sansu Lekovicu i Djuricu,na zadnjeg veznog dovesti Ada,bocno Randjelovica jos kad n bi Arnautovic dosao u spic bilo bi peva kuca lumpuju tanjiri🤣🤣🤣
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Potpuno je neverovatno kako ljudi reaguju na ovu i slične vesti,,,, REAGUJU KAO HIPNOTISANA GOMILA,, ,,, ista ili slična priča je bila kada je u prvi tim ulazio Joveljić, pa Lazetić , pa Eraković, pa Stanković,,,,, pa Leković,, i tddddd I možda će samo Eraković odigrati tridesetak utakmica u Zvezdi, ostali po 10-15, i biće prodati za prvu ponudu., ,,, i šta Zvezda kao klub ima od toga. Baš ništa. Mi smo kao narod većinski pristali na ponašanje marve koja muče i grokće i njače i njišti kako je postepeno dresiraju. Bez ikakvog dubljeg razmišljanja šta se zapravo radi i dešava i kakve ćemo gorke posledice imati u vremenu koje je ispred nas.
Х

Х Х

pre oko 2 godine

Ераковић је одиграо до сада 57 утакмица за Звезду, дакле до краја године вероватно 60. Да није било повреде, било би и више наступа. Надам се да остаје и наредне године и да ће да накупи макар 100 наступа у нашем дресу, да одавде оде као већ формиран играч. Када би нам лига била јача, не видим разлог зашто би се наши играчи двоумили између неке екипе која је 7-12 места у топ 5 лига и играња за клуб у ком могу да освајају трофеје, да пристојно зараде, живе у својој држави и играју европска такмичења.
@

@najveci tardre

pre oko 2 godine

Kad iz svog dzepa svake godine budes davao i placao godisnju clansku kartu 5 do 10k dinara onda ce Zvezda imati dovoljno novca da zadrzi talente poput Erakovica duzi niz godina,tako da umesto sto svaki dan ovde pises gluposti i filozofiras,daj koju kintu Zvezdi pa onda pricaj nesto! Niko ne prodaje najvece talente zato sto to "voli" vec zato sto je primoran na to da bi klub preziveo,osvajao titule i igrao LS!
S

Sta reci!

pre oko 2 godine

Ovaj Lekovic je igrac ispod svih proseka ali je zato necija ozbiljna tj. preozbiljna kombinacija
M

Makijan

pre oko 2 godine

Pravi kapitalac nema price. Mislim da Lekovic sledece sezone u prvi tim sa Djuricem da deli minute. Dragovic je tu i dovesti jos jednog iskusnijeg stopera. Lekovic mislim da ima i "glavu" da taj moze sto pre u vatru. Erakovic treba da se proda e sad kolika mu je trzisna vrednost jako je tesko reći. Ali i uprava mora da zna da je sada momenat imamo negativna iskustca sa odbijanjem ponuda jer mislimo da vredi nesto vise.
s

samo da znamo

pre oko 2 godine

koliko imate od prodaje kad ovako spinukete sa ovim neznalicama od fudbalera.
G

Gos

pre oko 2 godine

@Mop sledeće sezone Eraković je i dalje bonus. A tu su i Motika i Stanić i Stanković...
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Ili mozda... Erakovic za 4 miliona + Lekovic za 5 miliona! Da se odmah uzmu pare!

gemathegreat

pre oko 2 godine

Izvini a šta ti tu vidiš loše. Da li ti misliš da u ovoj krucijalnoj godini se treba igrati. I ujedno ako ti nije teško objasni kako da oh zadržimo a postignemo isti efekat. Pa imperativno je da klub sledeće godine uzme titulu i ako može popravi poziciju na UEFA listi. Ja ne vidim nikakav problem da se za ovu dvojicu uzme desetak miliona. Direktnim učešćem u LŠ mnogi se parametri menjaju pa tako i cene naših igrača. Znaš Terza je možda džukac ali nije budala. A ja sam davno rekao i dalje mislim tako da samo bogat Terza jednako sretna Zvezda.
G

Gost cccc

pre oko 2 godine

Erakovic ce verovatno biti prodat,a dali ce sansu dobiti Djuric ili Lekovic videcemo-ali nesumnjivo pored Dragovica ce obojica napredovati u svakom smislu.i postati vrhunski igraci.Mislim da ce klub dovesti jednog iskusnog stopera,zato sto Pankov odlazi.A na mestu stopera je i opcija sa Sanogom,tako da to samo siri roster i doprinosi Dekiju izbor tima.
M

Mop

pre oko 2 godine

Iskreno sportski mislim da je Zvezdi svejedno. Onaj što je već tu je visok ali za ovog Lekovića je već uveliko priča da je veliki talenat. Mislim da nećete ni najmanji problem imati prodajom Erakovića. Sportski pozdrav. Mi ćemo imati problem imati sa bonus igračem sledeće sezone jer ovaj genijalac nije ni probao da nekog približi prvom timu. Ostaje nam onaj Jović mučeni jer Terzić više nije bonus od sledeće sezone. Jedino onog malog iz Niša da dovedu ali po ovoj upravi ne verujem da ćemo ikog normalnog dovesti.
A

Aadksk

pre oko 2 godine

Veštačko pumpanje. Mali je zanimljiv, ali ima još mnogo nedostataka.

BojanCZ

pre oko 2 godine

Da ovaj mali nije u omladinskoj skoli, uopste mi se ne bi svidjala ideja da prodamo Erakovica. Erakovic je napravio strasan iskorak i napredak ove godine. Izuzetno je brz za stopera, i nadam se da ce da ode u neki tim koji forsira ofanzivan fudbal, sa visoko postavljenom zadnjom linijom. Tu bi se jako dobro snasao. Ali ovaj Lekovic je neuporedivo bolji bio u omladincima i od Eraka i od Djurica. Gledao sam ga mnogo puta i uzivo, i siguran sam da ima kvalitet da zaigra u najvecim klubovima. Kod njega nema sta da cekamo, moramo da iskoristimo da ga gurnemo dok je Dragovic u klubu. Kad vidim kakav je uticaj imao na Erakovica, od ovog malog ce napraviti Vidica. Jedva cekam da ga vidim u prvom timu.
Z

Zvezdas1

pre oko 2 godine

Iskreno govoreci, vise sam zainteresovan da vidim ovog klinca u tandemu sa Dragovicem nego Erakovica. Ne znam nista o momku, ali mi deluje kao pravi prototip stopera i sa takvim fizikalijama nadam se da ce dobiti pravi trening koji ce ga uciniti velikim igracem.
g

gostasd

pre oko 2 godine

Ne znam nista, ali ipak cu da prokomentarisem.
G

Gos

pre oko 2 godine

Zaista ne vidim potrebu da se preterano računa na Pankova više. Hvala mu za Kopenhagen ali ruku na srce čovek je sklon kiksevima, i ne vidim razlog da kao takav dobija minute sa klupe koji bi mogli da znače mnogo Lekoviću i Đuriću. I da kiksnu momci pa šta kiksao je i Pankov, a i Eraković, mogu dobijati šansu kada je povoljan rezultat i da stasaju. Pratio sam Erakovića još kad je igrao za kadete, i Đurić a posebno i Leković su bolji igrači nego što je Strahinja bio u tim godinama.
M

Mrpo

pre oko 2 godine

Drago da dobije 10% od prodaje🙃