Prevernut autobus RFS-a (©Twitter/rfsdaily)
Prevernut autobus RFS-a (©Twitter/rfsdaily)

Drama fudbalera letonskog RFS i Andreja Ilića: Autobus u jarku posle saobraćajke

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 10:49

Srećom bez težih povreda

Neprijatnost za šampione Letonije posle prijateljske utakmice u Finskoj.

Po povratku iz Helsinkija, gde su odmerili snage s istoimenim klubom i pobedili 2:0, fudbaleri RFS-a doživeli su saobraćajnu nesreću. Srećom, bez težih povreda.

Izabrane vesti

U zvaničnom saopštenju kluba za koji nastupa i 21-godišnji Beograđanin Andrej Ilić, nekadašnja nada Crvene zvezde, potom napadač Napretka i Javora, navodi se da je zbog loših vremenskih uslova došlo do sudara sa automobilom iz suprotnog smera, posle čega je autobus upao u jarak i prevrnuo se.

Pomažući jedni drugima, igrači, članovi stručnog štaba i ostali koji su bili u autobusu izašli su kroz otvor za spasavanje, Dvojica igrača i jedan član stručnog štaba su posle ukazane pomoći na licu mesta, ipak, prebačeni u bolnicu s lakšim povredama.

"Mnogi su bili u šoku odmah nakon nesreće. Jedan od igrača će narednih dana imati operaciju nosa. Uglavnom, nekoliko članova kluba zadobilo je razne povrede, ali im one ne ugrožavaju dalju profesionalnu karijeru. Mnogi imaju manje ili veće modrice i povrede zuba. S obzirom na ozbiljnost nesreće, ekipa je imala mnogo sreće. Izbegnute su ozbiljne posledice", navodi se u saopštenju, uz zahvalnost hitnim službama na stručnoj pomoći i prolaznicima koji su stali, pozvali policiju i hitnu pomoć, a onda i svojim kolima povezli promrzle fudbalere.



tagovi

RFSsaobraćajna nesrećaAndrej Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara