Foto: Reuters
Foto: Reuters

Drama Krisa Smolinga: Naoružani provalnici opljačkali defanzivca Rome

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 13:04

Lopovi upali u kuću štopera dok je bio u njoj sa suprugom i dvogodišnjim sinom

Dok su fudbaleri Rome sumirali utiske nakon vrlo uzbudljive i neizvesne bitke sa Ajaksom (1:1) i vredne plasmana u polufinale Lige Evrope, njihov saigrač proživljavao je pravu životnu dramu.

Kris Smoling, koji je usled povrede kolena izostao iz protokola u jučerašnjem revanšu četvrtfinala Lige Evrope, bio je sinoć žrtva pljačkaša koji su provalili u kuću defanzivca. Englez se nalazio u kući u oblasti Apija Antika zajedno sa suprugom Sem i dvogodišnjim sinom Leom kada su u nju ušla trojica naoružanih provalnika. Razbojnici su uz pretnju vatrenim oružjem primorali Smolinga da otvori sef iz kojeg su odneli skupoceni sat Roleks, nakit i druge dragocene predmete.

Izabrane vesti

Pljačka se dogodila tokom noći, a Smolingovi su spavali u trenutku kada su provalnici ušli u kuću. Nakon što su razbojnici napustili dom engleskog fudbalera njegova supruga je pozvala policiju koja je oko pet časova izvršila uviđaj.

Defanzivac na pozajmici iz Mančester junajteda samo je jedna u nizu osoba iz sveta fudbala koja se našla na meti razbojnika u Rimu. U novembru, uoči utakmice Fjorentina - Roma, lopovi su provalili u vilu Paula Fonseke u Monteverdeu i tom prilikom ukrali satove i dragocene predmete u vrednosti od oko 100.000 evra. Srećom,

Fonseka i porodica nisu bili kod kuće. Nekoliko dana ranije, Korea iz Lacija bio je žrtva provalnika, dok se prošlog juna Kristante našao na meti lopova dok je bio u automobilu sa devojkom i sestrom.




tagovi

Kris Smoling

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara