Nikola Čolić (© Star sport)
Nikola Čolić (© Star sport)

Dres iz Kruševca ide na ramljenje

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 15:54

Nikola Čolić će pamtiti debi za Partizan

Kad se tenzija smiri, a prašina slegne, pamtiće se tri boda i promocija još jednog tinejdžera. Partizanovu premijeru u novom prvenstvu obeležili su loša igra u prvom i preokret u drugom poluvremenu gostovanja u Kruševcu, međutim, za mladog Nikolu Čolića meč sa Napretkom ima status – istorijskog.

Dete crno-belih iz „klase 2002“ udarilo je pečat pod Bagdalom, u nadoknadi vremena overilo trijumf i debi na velikoj sceni začinilo pogotkom za dugo pamćenje.

Izabrane vesti

Još tokom priprema videla se spremnost Sava Miloševića da krilnom vezisti ukaže šansu, a kad se početkom drugog poluvremena povredio Lazar Marković trener crno-belih podigao je s klupe bivšeg člana Teleoptika, a ovaj nagovestio snalažljivost pod pritiskom, kad je pri rezultatu 1:1 moralo da se napadne iz svih oružja.

Na kraju je uspelo odlično: i za Parni valjak i za Čolića.

Iskreno vam kažem, sve mi ovo deluje kao san. Nisam mogao da zamislim lepši scenario na debiju. Dao sam premijerni gol za voljeni klub u prvoj utakmici u superligaškoj konkurenicji“, ushićen je Čolić.

Pobedu gostiju overio je u 95. minutu, kao da je „namirisao“ da se Umar Sadik istrošio pre nego što je pronašao poziciju za šut.

Sadik je bio u šansi, ispratio sam akciju, bio koncentrisaan, pratio razvoj događaja za slučaj da se lopta odbije meni. I - odbila se. Inače, jedva sam čekao da zakoračim na teren, bio sam presrećan kad mi je šef rekao da ulazim, to se ne moze recima opisati“.

Prilikom povratka za Beograd, mladi vezista je, sabirajući utiske, obećao:

„Dres iz Kruševca ću sigurno da uramim kao najlepšu uspomenu. Što se tiče slavlja, nema stajanja, očekuje nas već u sredu nova utakmica. Slavlje će biti na kraju sezone“.

MARKEC I LAZAREVIĆ BRZO DA OZDRAVE

Osim po četiri gola, meč Napretka i Parizana pamtiće i i po po sudaru Lazara Markovića i Mladena Lazarevića, posle kojeg su i krilni vezista crno-belih (autor izjednačenja u toj situaciji) i golman Kruševljana pre vremena okončali meč.

Utakmica je bila borbena, nažalost pratile su je povrede. Nadam se da nije nista strašno. Markoviću i golmanu Napretka želim sto brži oporavak“, rekao je Čolić.


tagovi

FK PartizanNikola Čolić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara