Ernaneš iz perioda kada je igrao u Juventusu (©Reuters)
Ernaneš iz perioda kada je igrao u Juventusu (©Reuters)

Drim tim veterana u drugoj ligi: Denis, Menez, Laferti, Ernaneš...

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.08.20. | 18:16

Ređina pravi vrlo zanimljivu ekipu...

Prethodnih nedelja i meseci često smo pisali o tome kako će naredna sezona Serije B biti vrlo zanimljiva, pozivajući se na neke zanimljive transfere i povratak na scenu nekih jakih, veteranskih imena. U prvom planu uglavnom je bila ambiciozna Monca, na čelu sa čuvenim tandemom Berluskoni/Galijani, koji ima u planu ulazak u Seriju A, međutim biće vrlo zanimljivo i u Ređo Kalabriji, na stadionu Oreste Granilo.

Ređina se ove sezone vratila u Seriju B kao pobednik je od grupa Serije C i ne namerava da se tu zaustavi. Podsećanja radi, taj klub je prošlog leta angažovao 38-godišnjeg Hermana Denisa (bio je to pun pogodak, pošto je čuveni Argentinac postigao 12 golova i ključno doprineo promociji), prošlog meseca stigli su Žeremi Menez i Kajl Laferti, a do kraja avgusta očekuje se i najzvučnije pojačanje nekog drugoligaškog kluba u poslednje vreme.

Izabrane vesti

Kako je za italijanske medije potvrdio prvi čovek Ređine Luka Galo u toku su pregovori sa Brazilcem Ernanešom, bivšom zvezdom Lacija, Intera i Juventusa, te reprezentativcem Brazila.

"Razgovaramo, istina je. Pregovori su trenutno u blagom zastoju, ali pijaca je duga, ima vremena da se taj posao realizuje", kazao je ponosno Galo.

Ernaneš ima 35 godina i trenutno igra za Sao Paulo, sa kojim ga ugovor veže do 2021.

Ređina je poslednji put Seriju B igrala 2014, a iz elite je ispala 2009. i od tada se nije vraćala. U redovima ovog tima nastupa i nekada najveća nada Milana Hašim Mastur.


tagovi

Serija ASerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara