Drugačija Zvezda u Nišu: Šansa za Đigu i Stamenića, verovatno i Krasoa

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 16:53

Moraće Vladan Milojević da rotira

Moraće što pre u Crvenoj zvezdi da zaborave večiti derbi, dominaciju u većem delu meča, jer posed lopte, broj šuteva i izglednih prilika ne ulazi u tabelu. Za Vladana Milojevića je najvažnije da je i dalje gospodar sopstvene sudbine, te da maksimalan učinak u Mozzart Bet Superligi garantuje crveno-belima osvajanje šampionske titule.

Crvena zvezda će do prvenstvene pauze izazvane reprezentativnim obavezama imati gostovanje u Nišu i domaćinstvo zahuktalom Radničkom. Pozitivna stvar za srpskog šampiona je činjenica da je klub sa Čaira ophrvan organizacionim i personalnim problemima.

Izabrane vesti

Ali moraće i Vladan Milojević da rotira, jer su posledice borbe u 172. večitom derbiju vidljive. Jasno je da stručni štab crveno-bekih neće moći da računa na Aleksandra Dragovića, posle povrede ramena, dok će van konkurencije biti i Gelor Kanga, jer je skupio četiri kartona.

Biće to šansa za Nasera Đigu da dođe do minutaže i dobrog ritma, možda i nagovesti da je igrač u koga treba uložiti. Očekuje se da ponovo u startnom timu bude Marko Stamenić, tim pre što neće biti Gelora Kange.

Biće zanimljivo videti kako će Vladan Milojević da rotira u ofanzivi, tim pre što ga u nedelju očekuje vrlo težak zadatak sa kragujevačkim Radničkom. Vrlo je moguće da će šansu na jugu Srbije dobiti Žan Filip Kraso. Posle povratka sa Kupa Afričkih Nacija reprezentativac Obale Slonovače je odigrao samo 26 minuta u pobedama nad Čukaričkim i TSC-om. I pored inicijative Crvene zvezdeu u finišu meča sa igračem više, Vladan Milojević nije posegao za Krasoom u večitom derbiju. Odlučio se za Aleksandra Kataija zbog psihologije.

Crta se da Žan Filip Kraso počne utakmicu u Nišu, posebno posle velike fizičke i psihičke potrošnje u večitom derbiju Šerifa Endijajea i Mirka Ivanića. Kao starter aplicira i Piter Olajinka, posebno što crveno-beli neće imati problem sa bonusima.


tagovi

Vladan MilojevićNaser ĐigaŽan Filip Kraso

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara