Komentari na vest

Drugačija Zvezda u Nišu: Šansa za Đigu i Stamenića, verovatno i Krasoa

M

Mnr1

pre oko 2 meseca

Slinoje drzavni projekat
K

KojMoj

pre oko 2 meseca

Na zvaničnom sajtu FSS mozzartbet super lige Kanga ima tri žuta kartona i može da igra u Nišu.
B

Bljuzgo

pre oko 2 meseca

Sudi Ivkovic! Ja ne verujem, ova zemlja je cirkus Kolorado.Mislio sam da ima veze sa ligom, ali ipak je do stanovnika.Sramno, dokle ce krasti, a vi se praviti ludi?!
G

Ggoosstt

pre oko 2 meseca

Tako sto ako Zvezda ima maksimalan ucinak znaci da je pobedila I poslednji derbi u sezoni. Ukljuci mozak.
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Citam i ne verujem sta citam:”I dalje je gospodar svoje sudbine, maksimalan ucinak u mocart super ligi mu garantuje samoionsku titulu”?A sta ako i Duljaj bude imao maksimalan ucinak, kako ce u tom slucaju cz sa bodom manje biti samoion?Na osnovu Terziceve tuzbe Ustavnom sudu kao za neku titulu iz ‘46 godine?Bice da se vec zna kao sto se i zna predhodnih godina, zali boze zamlacivanja i novca….slucajno se i Steaua u prevodu sa rumunskog zvala zvezda, slucajno su i oni bili prvaci Evrope, slucajno ili namerno su bili rezimska miljenica , veciti sampion, i sasvim sigurno vise ne postoji.
B

Babeic gorski Car Homolja

pre oko 2 meseca

Ciganska nagodba odavno je zavrsena, zna se tu da ce bodovi pripasti zvezdi, a Tvorza se obavezao da ce Radnicki dobiti 3 boda na nekoj drugoj utakmici, to se zove ciganska trgovina konjima !!!!!
P

PARIZER SULTAN

pre oko 2 meseca

Veoma sam zadovoljan što je živi zid Partizana postavljen na 11-12 metara od lopte, što je Hvang kao poslednji igrač odbrane za start s leđa dobio samo žuti karton, što je Severina bez veze dobio crveni karton i što je Zvezdi priznat gol postignut rukom.
U

Uzicanka

pre oko 2 meseca

Zabraniti Edijeu i Nedeljkovicu da prilaze stadionu sa onakvim frizurama
K

Katai na Teren

pre oko 2 meseca

KATAI MORA DA IGRA,DOSTA JE SEDEO NA KLUPI,VREME JE DA DOBIJE SANSU!
D

Da li si ti normalan?

pre oko 2 meseca

Katai ne može za veterane da igra i prestanite više sa glupostima.Umesto da je Miloje uveo Krasoa da jednom loptom reši derbi on uvodi polumrtvog Kataia koji je za 25 minuta imao dva dodira sa loptom!Dosta više starih zasluga i neka igraju najbolji!
@

@

pre oko 2 meseca

Kraso da resi derbi? 😂😂😂😂
P

Preža

pre oko 2 meseca

Hvang,Kraso i Bukari jedino što vredi od stranaca.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Koliko glupa stvar sto se Stamenic racuna kao bonus.. Lik igra za Novi Zeland i ima 22god, kakvu korist ima Srbija od toga sto je on naseg porekla?
N

Nickcdn

pre oko 2 meseca

Па он и не може бити бонус по оба наведена критерија
K

Kf

pre oko 2 meseca

Ove sezone na snazi je odluka da svih 90 minuta na terenu mora da bude jedan igrač rođen posle 1. januara 2002. godine. Od sezone 2024/2025, na snagu stupa podmlađivanje bonusa spineru ne spinuj ovde 5 dana vec evo ti pravilo citaj!
G

Gnijezdo orlovo

pre oko 2 meseca

Pa Stamenić ima i Srpsko državljanstvo,tako da može biti bonus.
B

BOTOVI !

pre oko 2 meseca

tišina , matirani ste sa poslednja dva komentara.
n

nema sta...

pre oko 2 meseca

I ti si ih primetio
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Nadam se da Kanga nece zaigrati do kraja prvenstva, da nas ne upropasti jos vise. Situacija je kristalno jasna, zadnji vezni Stamenic, prednji ofanzivni Hvan, sto jeste njegova pozicija. Covek idealno i precizno proigrava saigrace, a ima dobar centarsut. U napadu jos Ivanic, Olajinka, Bukari ili Kraso i Serif ili Uros. Svidja mi se sto je Katai smrsao, ali ima jos dosta da podigne formu. Mimovic sve bolji i mislim da ne treba razmisljati o desnom beku. Bila je zamena i za Rodica, ali se vise ne spominje uopste.
A

A i njemu

pre oko 2 meseca

se oprasta crveni...joj gani,gani pssst.
M

MILOJE molim te,

pre oko 2 meseca

molim te kao brata , od sada na pres koferencijama govori minimalno, ni za živu glavu nikad više ne pominji precednika, ne blamiraj se i ne pristaj ni za šta na svetu da budeš Terzićev ili bilo čiji potrčko. Radi ono što najbolje znaš , BUDI TRENER, ćuti i radi više nego ikad, imaš dovoljno dobru grupu igrača i odličnog pomočnika Miloševića, dovoljno da osvojiš titulu . I pored nerešenog u derbiju. BILA JE TO UBEDLJIVO NAJBOLJA I NAJOFANZIVNIJA ZVEZDINA IGRA U POSLEDNJIH GODINA. Grobari su se provukli , to se dešava u fudbalu, ali ovakav ofanzivan pristup , ako može ubuduće i još ofanzivnije, garantuje titulu. Mobiliši ekipu, pobedi sve utakmice do kraja , a lično bih voleo da sledeći derbi bude na JNA i da ih tamo zgazimo. Ti i tvoj tim to možete, uradi to i zapuši usta svima,, ,,,, ,,,, a onda saopšti navijačima Zvezde : Da nikada tvoja želja nisu bili ni La Para, ni Ebisilio, ni Tomane, ni bilo ko od bezbrojnog škarta koji su Terzić i Mrkela dovodili,,, uradi to , a onda na jesen selektiraj ekipu TI, TI KAO TRENER i spremi ih za ulazak u Ligu Šampiona , to uradi i bićeš nedodirljiva veličina u očima i srcima Zvezdaša. Nadam se da ćeš i ti i milionska PORODICA ZVEZDAŠA ISPRAVNO RAZUMETI ovo što je napisano.
M

Milojevic vladan

pre oko 2 meseca

ne slusam grobare
J

Joe Black

pre oko 2 meseca

Ima dobrog pomocnika, Milosevica, Iz tog razloga ste odograli tako dobar derbi.!
S

Samo se ti

pre oko 2 meseca

Miloje drzi logistike...pusti ovoga on je grobar i ljubi sliku iznad postenjacine.
.

.....

pre oko 2 meseca

Računica je jasna. Ako Partizan do plej ofa pobedi na svih šest utakmica to mora da uradi i Zvezda. Sa nekim kiksom i na eventualnih minus tri i derbijem na JNA ni pobeda u toj utakmici neće puno značiti jer prvak u slučaju istog broja bodova posle 37. kola postaje tim koji je bio lider pred plej of. Naravno ostaje mogućnost da će se i Partizan prosuti negde kao bambi na ledu pošto će verovatno biti i nekih premija za njihove protivnike.
J

Josip Reishi

pre oko 2 meseca

Kaze morao je da ubaci kataia na derbiju zbog pshiholigije?! Nas Miloja je zaista pedantni strucnjak kad cita Junga i Frojda te radi rekupuraciju oliupina posle odlaska onog loseg trenera!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Što smo sprcali 2 miliona u igrača iz naše lige ako neće biti starter?
I

Iz šljivika

pre oko 2 meseca

Kakvih se gluposti nalupetao u svom autorskom članku drug Darjan, da je to za zabrinutost! Prvo, on 'oće da forsira Đigu, igrača potpuno izgubljenog u prostoru i vremenu, koji ne zna da se postavi na centaršut, nego ga ili posmatra kao da prati avion, ili
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nemoj ti ni da izlaziš iz šljivika.
m

mile k

pre oko 2 meseca

posle utakmice u ligi šampionaneko je napisao da je stavljanje Đige u tim zločin.Sramota je da ovakav lelemud igra u Zvezdi.Po meni on je najopasniji igrač po Zvezdin gol.
@

@mileNA

pre oko 2 meseca

Navedi jedan gol gde je bio direktan krivac i sve je ok!
Z

Zvedasnbgd

pre oko 2 meseca

Sve je bolje od Šerifa, pošto sam bio na derbiju tek kad sam video snimak sam shvatio da je čovek dao gol slučajno! Njega je lopta bukvalno pogodila inače ne bi dao gol do sutra. Jedini napadač u istoriji Zvezde uz onog nesretnog Kulibalija da ne ustajem sa stolice kad je u šansi 1 na 1 jer znam da promašuje. Kraso je za njega profesor doktor fudbala, pa makar ne trčao uopšte!
K

KOGA briga

pre oko 2 meseca

za Niš,,,,,, ,,,, Zvezda ne može da pobedi raspali Partizan iz koga beže igrači, kome navijači ne dolaze na sopstveni stadion, od Partizana sa najljigavijom upravom u istoriji , upravom sastavljenom od džeparoša i šibicara, upravom kojima je jedina zajednička nit koja ih povezuje sa upravom Zvezde članska karta u stranci na vlasti . Koga je briga za Niš posle poraza od Young Boysa , Partizana , pa nerešenog sa Partizanom, koga je briga posle prodaje Erakovića, Nedeljkovića i Mijatovića, a kao zamene gledamo škart koji nigde u Evropi ne može dy igra ni za džabe , a ovde ona milionske plate. Nikog normalnog to ne zanima osim navijača sa platnog spiska i dela hipnotisane gomile.
G

Gostiona

pre oko 2 meseca

Ne vidis siru sliku!Terza ce da objasni s Milojevicem!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

U Nišu će igrati svi afrički “kapitalci”, osim Kange, a i on bi igrao da nema kartone, to znači njih pet u Nišu! Koliko su dobri fudbalski teletabisi iz Afrike najbolje smo videli u grupnoj fazi LŠ, gde smo osvojili ubedljivo poslednje 32. mesto! A, videli smo da je njihov kvalitet posebno došao do izražaja i u nedavnom derbiju, međutim to nije dovoljno slepcima u Zvezdi da pruže šansu našim mladim igračima! Ovo kokošje slepilo će im se obiti o glavu!
O

Ostertag

pre oko 2 meseca

Kraso je dao na 13 utakmica 8 golova... Dok Endijaj na 20 / 4 gola... Pa vi pričajte o bezvolji...ali momak ima i pas, šut i tehniku...nije dzabe startni špic poslednje 2 godine u Obali Slonovače..a da u Zvezdi ne može da igra... Momku treba slobode i pokazaće dosta toga.
k

kikoman@Ostertag

pre oko 2 meseca

@Ostertag – Slabo to tebi ide sa statistikom, jer Žan Filip je od 8 golova, samo 5 postigao iz penala! Najjača ti je konstatacija da je on startni špic u Obali Slonovače, jer Obala Slonovače se zaista visoko kotira u svetskom fudbalu. Za tvoju informaciju, Obala Slonovače je zonski ligaš u svetskom fudbalu! Inače, taj tvoj strip junak je na terenu potpuno bezvoljan, spor, nezainteresovan. Pored njega može da prođe lagano protivnik sa loptom, a taj Žan Filip je potpuno nezainteresovan, pravi se da ga ne vidi! Imaćeš sada priliku da ga gledaš u Nišu, pa ćeš se uveriti da se ipak radi o jednom francuskom drugoligaškom igraču!
@

@kikoman

pre oko 2 meseca

Majstore,Obala Slonovace bi nas posramila trenutno u fudbalu...mi Bugarsku u dvomecu nismo dobili,a Bugari 30 utakmica ne znaju za pobedu...nismo nikoga nadigrali u grupi...a ove slabe na silu dobili.Najgori smo tim bili na SP. Crnci iz obače Slonovace su po svim evropskim klubovoma...svi ih plaćaju i dovode,i prvaci su Afrike veliki poznavaoče.
n

nenad80

pre oko 2 meseca

Obala Slonovače je prvak Afrike. A Kraso je odličan, asistencija protiv Young Boysa, pogodio Kataija u glavu u prvom derbiju. Igrao po 10 min samo...
G

Gost997

pre oko 2 meseca

Ko ce da izadje i objasni zasto je Ohi oteran i zasto se isti scenario sprema sa Krasoom, zajednicko im je da daju golove. odgovori upravo na ova pitanja
n

nenad80

pre oko 2 meseca

To ni meni nije jasno.Kao da gledamo neki drugi sport
A

A STVARNO

pre oko 2 meseca

@ Zoran 93 Milojević se pitao za zeleno svetlo za dolazak Sremčevića kao i za sve dolaske ubuduće isto koliko se pita i kafe kuvarica. On je tu da ćuti , ili da priča ono šo mu se naredi, još jedna marioneta u lutkarskom pozorištu Z Terzića, marioneta i ništa više.
D

Darkooo

pre oko 2 meseca

zasto se ti kao grobar brines za zvezdu?
P

Pixy

pre oko 2 meseca

Zvezda mora remontovati odbranu pod hitno, komplet od 4 zadnja igrača treba. Eto taj Mimović može da bude jedan. Daj još trojicu i da igraju zajedno 2-3 sezone.
.

.....

pre oko 2 meseca

Ako promaše sa štoperom koji će da zameni Dragovića biće raspad sistema u Evropi. Spajić tu može nešto da pokrpi ali nije za prvog čoveka odbrane, plus je sklon povredama. Điga je nepouzdan.

Proficap

pre oko 2 meseca

Stvarno ne znam zasto Kraso nije igrao u derbiju???
D

Don Kito Kurleone@Proficap

pre oko 2 meseca

@Proficap – kažeš: “Stvarno ne znam zasto Kraso nije igrao u derbiju???” Verovatno te nisu obavestili da je rečeni Žan Filip igrao u grupnoj fazi LŠ i da je tada pokazao celoj Evropi da se ipak radi o francuskom drugoligaškom igraču! Spor, neborben, nezainteresovan za događaje na terenu, nesposobanda uradi išta pozitivno!

Proficap

pre oko 2 meseca

Tvoj komentar samo pokazuje da nisi gledao Ligu sampiona. Uostalom, treba iskoristiti njegovu formu sa Africkog kupa.
U

Ujka Zitko

pre oko 2 meseca

КЕЦ У НИШУ!!!!
т

требао би

pre oko 2 meseca

педантни стручњак да на овој пријатељској утакмици шансу да играчима који до сада нису пуно играли...
a

aAha

pre oko 2 meseca

zasto se grobari bave zvezdom? sta imaju premalo problema u svom klubu?
A

A STVARNO

pre oko 2 meseca

🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴,kad se vraća Motika od 2,5 miliona evra i njegov mlađi brat (koga više niko i odavno ne pominje ) od 0,5 miliona evra koji su predstavljeni jao VELIKA BUDĆNOST Zvezde, znači Motika + Sremčevuć od 2 miliona evra + Endijae od 4,5 miliona evra + Hvang od 5 miliona evra + Kraso + Olajinka ,,,,i svi rezerve osim najgoreg od svih Endijae, i opet ćorak, samo drugo mesto, jel nekom jasno nešto ovde ??????????? i + najskuplji trener u istoriji Zvezde Bahar koji prima najveću platu od svih trenera u istoriji ne Srbije nego i stare Jugoslavije, a pri tom ne dolazi na posao već pola godine. Navijači Zvezde, sami sebe su pretvorili u teletabise , i u kopitare koje Terzić jaše iz čiste razonode. Bravo zvezdaši , bravo !!!
Z

Zvezdass.

pre oko 2 meseca

Navija se zvezdom dok ti Vazura vodi klub gledaj u svoje dvorište
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

Voleo bi da Milojević objasni zašto je dao zeleno svetlo za dovođenje momka iz Mladosti i baci 2 miliona eura kad ne računa na njega.
O

Opst

pre oko 2 meseca

I sta? Zvezda se uzdigla kao klub i ima para od Evrope i zato je trenutno u mogucnost da kupuje igrace od 4,5 miliona,to sto su neki promasaji jbg,a Olajinka je dosao za dz pre svega kao i Kraso,a Baharu su trebali da daju vremena ,ne moze sve odjendom,evo ga Arteta nekoliko godina mu je trebalo,pa sad Arsenal igra fudbal i bori se za titulu,a to sto se tice promasenih pojacanja koja kostaju,promasila je i Barsa sa Kutinjom od 100 i nesto miliona,Junajted svako drugo pojacanje promasaj,Mbape sad ide sa dzabe iz PSG-a,a place 180 miliona itd,itd...
@

@Opst

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂😂, a vi ste Barsa, Arsenal, Real😂😂😂😂, mislim jeste u vasim mislima malo ste mala Barsa, malo ste Srpski Bajern,a u stvarno sti ste iza nikad goreg Partizana gde mu beze igraci, gde je sve podeljeno i istunbana, gde 2 derbija ne mozete da ga pobedite.
D

Darkooo

pre oko 2 meseca

ubaci koji jos smajli da bude smesnije
O

Opst

pre oko 2 meseca

Nismo mi ni Barsa,ni Real ni Junajted....ali smo nekada bili kao oni ali su se vremena promenila ali i dalje smo u tom drustvu bar po trofejima (LS i Svetsko Klubsko),a vi niste nikad bili taj nivo,niti cete,a to prodavanje magle kako ste svake godine nikad gori,a svake godine sve vise stranca,te price prodajte izmedju vas jer jedino tako mozete da se tesite.
@

@Opst

pre oko 2 meseca

Sad vam i to smeta sve vise stranaca, pa zbog vas je to uvedemo pravilo, nije sigurno zbog Partizana,i Not Kaunti i Aston Vila, Steua isto osvajali pa sta sa tim, pa gde su sad.
O

Opst

pre oko 2 meseca

Ne smeta meni broj vasih stranaca,nego to sto kukate kako vas svi gaze i ugnjetavaju,a nikad vise stranaca nemate,a i ta Vila i Notingem i ostali sto si nabrojao su veci klubovi od vas.
@

@@Opst

pre oko 2 meseca

Ne postoji "Not Kaunti" sine.. Trudis se da pametujes ali ti ne ide, nemas kapacitet...limit cini svoje!
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Samo hrabro u Hibridni rat.
D

Daa

pre oko 2 meseca

Kraso je trebao da dobije minute u Derbiju!
I

Immobile

pre oko 2 meseca

Kraso je za monstera Robert Levandovski.
N

Nezgodno jako pedantnom stručnjaku

pre oko 2 meseca

umesto jednog višemilionskog stranca moraće da pruži šansu drugom višemilionskom strancu. napeto će biti u Nišu kao i u svim utakmicama Zvezdane do kraja prvenstva(sem derbija).
n

napaceni ..

pre oko 2 meseca

ako imamo tako skupe strance sto onda spominjete sudije?
i

iz prostog razloga

pre oko 2 meseca

što ste nesposobni da sa takvim rosterom i ulaganjima nadjete prava pojačanja, pa vam je ipak potrebno brukanje i bavljenje kadriranjem u fudbalskom savezu, sudijskoj komisiji i slično.
K

Kalulu al iz Beograda

pre oko 2 meseca

A na centru sudija koji je protiv Cukarickog pokazao dva penala - moze slobodno da na teren izvede ekonoma, redare i baba Risku bez straha. Pa posle neka se ponovo pita zasto "ljudi pricaju" 😂😂😂😂
A

Alex20

pre oko 2 meseca

@kalulu iz beograda- kad smo vec kod Kalulua da li je on trebao da dobije drugi zuti karton zbog proslave gola sa navijacima na jugu,kako se to gleda.Slabo vam idu pravila oko poslednjeg igraca odbrane pa pitam i za ovo?
@

@Alex20

pre oko 2 meseca

😂😂😂😂😂😂😂😂, da mu da žuti, ko je kome ikada davao žuti zbog proslave golova, osim ako skine dres.
A

Alo, alo

pre oko 2 meseca

Ne mojte to bas da posed lopte i broj suteva ne ulazi u tabelu, ne moj da im rušite sneška😂😂😂
đ

đapekorleone

pre oko 2 meseca

Ko je tebi srušio pravopis? Slavite 2:2 u derbiju kao stativu protiv Junajteda i 0:0 protiv Reala 🙃
Ј

Јосиф

pre oko 2 meseca

Глазер-Мимовиќ, Родиќ, Џига, Спајиќ-Стамениќ, Хванг, Красо-Иваниќ, Н'дијае, Букари(Олајинка)!
W

Webbee

pre oko 2 meseca

pa koliko ce da Dragovic biti povredjen kakva je povreda, toliki tekst a najbitnije ne spominjete
7

7886864

pre oko 2 meseca

Dragović ne trenira, fiksirano mu je rame zavojima i čeka ga oporavak, pa ulazak u trenažni proces. U najboljem slučaju naći će se u kombinaciji za gostovanje Javoru 30. marta, ali ne bi bilo iznenađenje da propusti i taj duel.
c

cv

pre oko 2 meseca

e moj vladane stavi sve crnce u prvu postavu pojma nemas
S

Srbue

pre oko 2 meseca

Kad ce sansa Sremcevicu? Sreca te nije Vladan dosao na pocetku sezone inace Mijatovic i Nedeljkovic ne bi debitovali za Zvezdu jos tri godine
O

Oće, oće

pre oko 2 meseca

Kao i za onog Kabića, de vam je stvarno onaj Kabić al na pozajmici negde u klubu, znam da imate 18 na pozajmicama ne mogu bas sve da pohvatam gde je ko,gledao sam ga protiv Trajala u kupu, nije bio los, dobar je mali.
G

Gostgost

pre oko 2 meseca

Sremcevic je dobio sansu, videlo se da jos ima da kusa kacamak, da je Terza super oprao 2 miliona, i cekace malo da bi dobio minute.
A

Auh

pre oko 2 meseca

Sunce ti koliko 2 miliona, pa oni dali 2 miliona da mali sedi na klupi, dobro dali i za onog Motiku 2,5,.Dva klinca ko pola tima Partizana😂😂😂😂
p

pancevac992

pre oko 2 meseca

pozdravio te nemanja radonjic ili je i on bio mator?