Drugu sezonu uzastopno Stanković ostao bez najbližeg saradnika

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.05.22. | 23:52

Nebojša Milošević završio i treći mandat kao pomoćnik u Crvenoj zvezdi

Druga uzastopna dupla kruna i drugi odlazak u stručnom štabu Crvene zvezde. Dejan Stanković u proetklom periodu ne samo da je sebe ozbiljno izdigao na trenerskoj lestvici, već je usput dodatno podigao rejting i svojim pomoćnicima, pa je tako drugu godinu zaredom ostao bez jednog od najbližih saradnika.

Posle Miloša Milojevića, koji je nakon rada u Crvenoj zvezdi vodio Hamarbi, pa potom preuzeo Malme, na odlazak se odlučio i dosadašnji Stankovićev prvi pomoćnik Nebojša Milošević. On se večeras preko društvenih mreža oprostio od kluba, a kako se nezvanično može čuti tu odluku je doneo jer želi ponovo da se okuša kao samostalan trener.

Izabrane vesti

Milošević je odradio ogroman posao na klupi Crvene zvezde u prethodne dve i po godine. Pripadaju mu ogromne zasluge za spremanje ekipe za mečeve na domaćoj i međunarodnoj sceni, a imao je izuzetan odnos i saradnju, kako sa trenerom Stankovićem i ostalim kolegam, tako i sa svim igračima koji su prošli kroz tim u prethodne dve i po godine. Pretprošle sezone više nego uspešno je odmenio Stankovića u toku suspenzije na mečevima Lige Evrope protiv Genta i Libereca, ostvarivši dve pobede.

Iskusni stručnjak ostavio je dubok trag u Crvenoj zvezdi, pošto je bio u stručnim štabovima i kod Vladimira Petrovića Pižona i Nenada Lalatovića, pa s Marakane odlazi posle 215 mečeveva kao pomoćnik u tri mandata.

Nebojša Milošević je upravo u Crvenoj zvezdi počeo trenerski posao, a potom je samostalno vodio Radnički Obrenovac, BSK Borču i Rad. Kasnije je bio trener i u Radniku iz Bijelnjije, a pre drugog povratka u Crvenoj zvezdi radio je i u egipatskoj El Guani.

Dejan Stanković je još zimus stručni štab ojačao dovođenjem Nenada Sakića, čija je uža specijalnost rad na defanzivi, a s obzirom na njegovo ogromno iskustvo u trenerskom poslu može se očekivati da upravo on bude promovisan u novog prvog pomoćnika Dejana Stankovića. Od pomoćnih trenera tu su još Nikola Popović, Nenad Milijaš i Vinćenco Saso, kao i trener golmana Pjherluđi Brivio.


tagovi

Nebojša MiloševićDejan StankovićMiloš Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara