Komentari na vest

Drulović osvežio spisak mladih: Tu je Atalantin golgeter, pozivi Mimoviću i Kovačeviću

A

Apoel

pre oko 2 meseca

U napadu nema Sremcevica i Lukovica?
H

Hqhqa

pre oko 2 meseca

Еј зовеш Лазетића дечка који није дао гол понављам како је отишао из Звезде а не зовеш Марка Миловановића из Ла Лиге топ 5 лиге, где је све бољи и почео да даје голове. Ово нема везе са овим препуцавањем ЦЗ ,. Партизан него реално стање ствари,. исто тако да је здрав онај мали из Штутгарта би требао да игра пре Лазетића. Па и заборављени Филип Стевановић дао је који гол. Шта је са Луковићем, Сремчевићем?
I

Ipswich

pre oko 2 meseca

Sremčević ništa, a? Ali da Kabić, da Lazetić, da još poneki pa i anonimus...Ali, 'ajde napred mladi Srbi, samo pobede nas raduju. Valjda ćete moći?
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Ljubinko zvani Drulović! Smešno!
F

Ficol

pre oko 2 meseca

To je taj spisak, bolje nemamo, sad Drula lepo da ih upakuje i da naprave dobro atmosferu, da se ponasaju svi profi i super
V

VuleMađija

pre oko 2 meseca

Ja sam bolji od Lazetića
f

fasaf

pre oko 2 meseca

Gde igra Lazetic na koju foru je pozvan
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Sklonjen iz najgorih timova u Austriji i Holandiji ali uvek na spisku, posle se cudimo na 9-1 od Engleza, za 5min je napravio 10faulova i umalo dobio crveni
V

Vojvodinas ja

pre oko 2 meseca

Nema ni jedna U reprezentacija koja moze da se plasira na bilo koje prvenstvo.Kada u tri selekcije U17 U 19 i U21 ima ukupno 2 igraca(oba Vosa) iz Rada,OFKa i Vose onda nema ni reprezentacije uz Partizan i Zvezdu oduvek bili najveci deo svih selekcija , realno nisu ni zasluzili poziv,jer stanje u ta tri kluba je u mladjim kategorijama je katastrofalno a u Radu na svim nivoima .Vosa je blizu zone ispadanja iz omladinske lige i ne bi me zacudilo da ispadne a iz tog tima tri igraca su jos prikljucena prvom timu ,pa sta ocekivati i od prvog tima .Na ovom spisku kod Drulovica je i Kabic,ljudi,on je od juna do danas odigrao 36 minuta za Zvezdu i 38 za mladu reprezentaciju,pa da ji je normalno da je on na bilo kakvom spisku ,naravno ima njih jos sa slicnim ucinkom,pa sta ocekivati osim blamaza kao protiv Engleza.
4

442

pre oko 2 meseca

Dejan Galjen Drugi tim Študgarta obavezno obratiti paznju na njega...
G

GostV

pre oko 2 meseca

Može da se skocka dobrih 11.
S

Samo po

pre oko 2 meseca

Imenima, inace pola njih neigra nigde standardno
k

kikoman

pre oko 2 meseca

a 2013 kad smo osvojili evropsko? a svetski prvaci 2015, doduse to je u20 ali svakako?
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Posle 2007., i generacije U21 gde su igrali Bane Ivanović, Basta, Kolarov, Boško Janković, Deki Milovanović, Krasić, D. Tošić, Z. Tošić, Gojko Kačar, Dragan Mrđa, Slobodan Rajković, Lajsna 🤣 Smiljanić, Antonio Rukavina itd. Mi nemamo konkurentnu ekipu u ovom uzrastu, s tim što je ova ekipa za klasu bila jača nego U19 iz Litvanije 2013. i U20 iz NZ 2015.