Komentari na vest

Dubravka nije svemoćan, neuhvatljivi Isak i hladnokrvni Forsberg odveli Švedsku na prag osmine finala

J

Jag har

pre gotovo 3 godine

Jel gledaju ovo nasi reprezentativci? Svedska je bez ikakvog preterivanja po kvalitetu egal sa nasim B timom. Bez preterivanja. Pa pola tima im je iz domace lige. Ljudi ne mogu da igraju lepo jer nemaju taj talenat. Ali kako se bore. I kako slusaju. Ne znam da li cunikad da dozivim da nasi ovako igraju do zadnjeg atoma.
C

CCCC

pre gotovo 3 godine

Kakvih pola tima iz domaće lige druže? 2 igrača od 16 koji su igrali danas je iz švedske lige.
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

Svedjani kao i uvek, disciplina na maksimumu, voljni momenat na maksimumu. Kvalitet tima im realno nikad nije bio slabiji u proslih 30 godina. Bili su tu Ljungberg, Larson, pa Ibra, sad nema nikoga ko odskace osim Isaka koji napreduje. I golman je siguran. Ali fascinantno je koliko su uvek spremni, pojeli su kondiciono Slovacku u poslednjih 30 minuta. I Spaniju takodje u poslednjih 20 su nadtrcali. Ako nekad pogledate njihovu ligu, nemaju kvalitet, talenat, ali igra se jak tempo i muski fudbal. Fizicki strasno spremni. Kad je rec o kvalitetu, dobar deo tima im je 35+ i igra u domacoj ligi. Mnogo zavise od Isaka, jer je jedini brz u timu. Da nema njega tesko bi imali neku ideju, ovako se zatvore i cekaju momenat kontre. Nisu lepi za gledanje, ali svaka im cast kakve rezultate prave. Prosto izvlace maksimum svih maksimuma.
C

CCCC

pre gotovo 3 godine

Niti je dobar dio tima 35+ niti je iz domaće lige. Samo Larson je 35+ i samo on i Lustig su iz domaće lige od ovih što su igrali danas.
5

5674

pre gotovo 3 godine

A penal za Slovacku sto nije sudjen u 95 tom minutu ? .
w

ww

pre gotovo 3 godine

nema p od penala izodbijala se lopta 4 puta pre nego sto ga je pogodila u ruku
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Dodjes na ep da igras 0:0 sve tekme i slucajno pobedis...nema nigde
M

Mr.006

pre gotovo 3 godine

Oni su bar otisli na euro